Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi

Fizik Tedavi

Kuru İğneleme

İstanbul

Etiler’de ki MD Uzman Fizyoterapi Merkezi’nde 2021 Mayıs ayından itibaren siz değerli danışanlarıma hizmet vermeye devam ediyorum.
Aynı zamanda Evde Fizyoterapi Hizmeti ve Danışmanlık Hizmeti vermekteyiz.

Taşlıtarla Spor Kulübü
Haz 2020—Halen Devam Ediyorum.
**Sporcu Fizyoterapistliği görevimi 2.Amatör Lig takımlarından Taşlıtarla Spor Kulübü’nde devam etmekteyim.
Sporcuların profesyonel becerilerine yeniden kavuşabilmesi,kondisyonunu arttırması yada sakatlanma sonrası dayanıklılık ve kuvvet kazanımında görev almaktayım.

Türkiye Gazetesi Hastanesi
May 2019—Nis 2021
2 yıl boyunca FTR kliniğinde birçok bölümde görev aldım.
Nöroloji Servisi,Ortopedi Servisi,Dahiliye Servisi,Cerrahi Servisi,Cerrahi Yoğun Bakım,Genel FTR birimlerinde görev aldım. Ağırlıklı olarak Nörolojik Rehabilitasyon ve Ortopedik Rehabilitasyon tedavi ,hasta takip ve değerlendirmede kendi fizyoterapi ve rehabilitasyonu açısından tecrübeli görmekteyim.

GATA TSK Rehabilitasyon Merkezi(Gaziler FTR EAH)
TSK(Türk Silahlı Kuvvetleri)
Haz 2018—May2019
Yatan Nörolojik Rehabilitasyon (Sorumlu Fizyoterapist Teğmen.)

Özel Yaşamlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
Tem 2016—May 2018
İstanbul Gaziosmanpaşa'da Özel Yaşamlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde Pediatrik Rehabilitasyonda görev aldım.
Cerebral Palsy, Down Sendromu, Duchenne Muskuler Distrofi ve birçok pediatrik hastalıkların rehabilitasyonunda görev aldım.

Afjet Afyonspor Futbol Kulübü
Ocak 2016-Nisan 2016
Spor Toto 2.Lig Ekiplerinden Afjet Afyonspor Futbol Kulübü'nde Sporcu Fizyoterapisti olarak görev aldım.

Makaleler

Deniz Bey çok sevdiğim, saygı duyduğum birisi. Kendisini işini çok iyi yapan bir uzman. Deniz Bey'i tedavi almak isteyenlere öneririm. Kendisiyle boyun ağrılarımdan dolayı görüşme sağladım. Bana çok yardımcı oldu. 6 seans tedavi uygulandı. Tedaviden sonra ağrılarımın geçtiğinden, rahatladığımdan arkadaşlarıma bahsettim. Deniz Bey'in uyguladığı tedaviden çok memnun kaldım.

Z

Deniz Bey ile özel bir sağlık Merkezi'nde tanıştım rahatsızlığım boyun fıtığıydı. İşinde gayet başarılı olduğunu gördüm tedavi sürecinde iyi bir netice verdi hatta tanıdık çevremize de tavsiye ettim kendisini aynı zamanda çok kibar ve dürüst birisi olduğunu gördüm kendisine tekrar teşekkür ediyorum ve böyle şikayetleri olana herkese tavsiyede bulunuyorum

Konum: Kırık Rehabilitasyonu

Geçirdiğim kaza sonrası sol kolumu kırdım. Alçıdan çıktıktan sonra kol hareketlerimi yapamıyor ve ağrı çekiyordum. Fizyoterapist Deniz Bey ile tedaviye başladık. Her seans kolum biraz daha açıldı. Eskisi gibi kolumu kullanmaya başladım. Emekleri ve güler yüzü için teşekkür ederim

Konum: Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi

Fizyoterapist Deniz Beye bel ağrısı şikayetiyle başvurdum.Bel ağrısı 3 aydır devam ediyordu, hareketlerimi çok kısıtlıyordu Deniz beyle 10 seans fizik tedavi aldım.Fizik tedavi seansı manuel terapi, egzersizler ve ev programlari iceriyordu.Tedavinin 5. Seansinda ağrım çok azalmisti.Deniz bey hem değerlendirme hem de seanslar da ilgili ve aciklayici bir sekilde yönlendirmelerde bulundu. Deniz beye ve MD Uzman ekibine ilgilerinden dolayı çok teşekkürederim.

Konum: Ameliyatsız Omuz Ağrısı Tedavisi

Sağ omzumdaki geçmeyen ve geceleri artan ağrım nedeniyle MD Uzman Fizyoterapi kliniğine başvurdum. Deniz Bey detaylı olarak beni değerlendirdi. Ağrım için neler yapmam ve yapmamam gerektiğini bana açıkladı. Tedavi sırasında ağrı oluşturmadan farklı tekniklerle ağrımı rahatlattı. Ev egzersiz programımı açıkladı, hareketleri öğretti ve beni takip etti. Tedavi bittiğinde omuz ağrım geçti ve eskisinden daha kuvvetli oldum. İyileşmemi sağladığı için Deniz Bey ve klinikteki diğer fizyoterapistlerine teşekkür ederim.

Konum: Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

3 haftadır geçmeyen boyun ve omuzumun arkasına vuran ağrım vardı. Beni değerlendirdikten sonra tedavimi planladı. 6. Seansımda omuz ve boyun ağrım geçti. Manuel uygulamalar ve birebir egzersizler yaparak boyun kaslarım kuvvetlendi. Kalıcı çözüm sağladık. Deniz beye ve MD Uzman Fizyoterapi ekibine ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim, herkese tavsiye ederim.

Ben çok memnun kalmıştım Deniz Bey'den.Hastanede çalışırken ben hep kendisiyle devam etmek istedim.İlgisi, beni yönlendirmesi güzeldi.Ben ms hastası olarak zor yürüyordum.Sol bacağımda güçsüzlük, uyuşukluk var.Orada yaptığı antremanlarla, bir takım çalışmalarla biraz daha güçlendi bacağım.Daha kolay yürüyüş teknikleri gösterdi.Buradan ayrıldığına çok üzülmüştüm.Çok güleryüzlü, çok saygılı, mesafesini koruyabilen biri.Güleryüzü inanılmaz derecede rahatlatıyor danışanını.

Deniz Bey gayet güzel işini yapan bir insan.Bel ve boyun ağrılarıyla alakalı gelmiştim.Hem fizik tedavi hem akupunktur yaptı.Baya görüşme sağladık.Boyun ağrılarımda çok azalmalar oldu. Başımı hiç sol tarafa çeviremiyordum .Yaptığı tedavilerle baya bir rahatladım.Çok kibar ve nazik bir danışman .Ne yapmam gerektiği konusunda bilgilendiriyor.Herşeyi ile dört dörtlük bir terapist.

Deniz Bey'le uzun süreli olarak çalıştım.Tetrapleji hastasıyım. %96 engelliyim, çok ileri düzeyde yol katettik.Hem ilmi olarak hem de uygulayacağı teknikler olarak fazlasıyla alanına hakim, güleryüzlü, efendi bir insan.Fazlasıyla güven veriyor.Geçen süre zarfında hastalığıma rağmen fazlasıyla yol katettim.Daha önce de pek çok fizyoterapistle çalıştım.Açma/germe hareketleriyle bırakan terapistler oldu. Deniz Bey ile spesifik hareketlerle,eksik olan hangisiyse uygulamalarla seanslarımız dolu dolu geçti.Kendisinin bana bu süreçte yaptırdığı hareketler, uyguladığı teknikler etkili oldu. Hareketleri derecelendirerek aşama kaydedince biraz daha zorlaştırarak kaslarımın ölmemesini sağladı ve yapılması gereken hareketleri bana gösterdi.Yardımcı oldu.Şu ana kadar 4 yıllık hastalık sürecimde belirli illerde birçok fizyoterapistle çalışmışımdır.Deniz Bey bu noktada aklımda kalan, ilmine güvendiğim fizyoterapistlerden bir tanesi.

Ben bir kaza geçirmiştim.Deniz Bey'le tanıştık, işinin uzmanı biri.Kendisinden memnun kaldık.Kolumda hareket anlamında bir kısıtlama olmuştu, tedavi anlamında bana destek oldu.Belli noktaya kadar yardımcı oldu.Hastayla ilgilenmesi,psikolojik olarak yardımcı olması beni daha çok destekledi.Sorularımızın cevabını her zaman alıyorduk, hiçbir sıkıntı yaşamadık.Danışmak isteyen herkese öneririz kendisini.