mn...m
Yüzümde pul pul dökülme gibi sorunlarım vardı. Yüzüme tam anlamıyla bakmadı, Herhangi bir test de yapmadı. İlaçları yazıp yolladı. İlaçları kullanmadım çünkü içime sinmedi. Doktorun ilgisiz olduğunu düşünüyorum.
ha...e
Sivilce icin gitmiştim ama anlatmama bile müsaade vermeden reçeteyi yazıp verdi. O yüzden memnun kalmadım.
ş....a
Kesinlikle memnun kalmadım. Sırtımdaki sivilceler için gitmiştim. Doğru düzgün bakmadı bile. Yazdığı kremleri düzenli kullanmama rağmen hiçbir etkisini görmedim.
is...i
Hiç kusura bakmasın ama anlamadan dinlemeden tedavi veriyor, ısrarla antipsikotik ilaç kullandığımı dile getirmeme rağmen ve bu ilaçların deri döküntüsü yapıyor dememe rağmen deri döküntüsü yapan ilaç verdi. Eczacım kullandığım ilacın üzerine bu ilacın kullanımı sakıncalı diye ilacı vermedi. Galiba kötü gününde denk geldim.
sa...u
Tedavi sonuçlarından memnun kaldım. Hastaya daima güler yüzlü, hastanın şikayetlerini dikkatlice dinler ve hastayı aydınlatan açıklamalarda bulunur. Gerekirse hastalık ve tedavi ile ilgili açıklamaları sıkılmadan birkaç kere tekrarlar. memnun olduğum için çevremdeki arkadaşlarıma gönül rahatlığıyla öneririm.
şü...u
Cilt problemleri ve gözümde ki yağlanma tedavilerinden memnun kaldım.
he...i
sızden allah razı olsun o kadar doktora gıttımde sıvılcelerıme care bulamadı sız buldunuz cok sagolun..!!
Deniz Sarıalioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Deniz Sarıalioğlu, Dermatoloji.
Deniz Sarıalioğlu adresi nerede?Deniz Sarıalioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü Mah. Trabzon Spor Bulvarı Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Deniz Sarıalioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Deniz Sarıalioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Deniz Sarıalioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Deniz Sarıalioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Deniz Sarıalioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Deniz Sarıalioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Deniz Sarıalioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.