Tuzla Mh. Sadi Pekin Cd. No:30 Solmaz Apt. D:3, Fethiye, Muğla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 12 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +7 daha fazla

Uzm. Kl. Psk. Deniz Şevval Kuyucak

Uzm.Kl.Psk. Deniz Şevval Kuyucak, Psikoloji lisans eğitimimi İstanbul Aydın Üniversitesinde tamamladım. Lisans eğitimim boyunca İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde staj yaptım. Daha sonra İstanbul Arel Üniversitesi Klinik Psikoloji bölümünden onur derecesi ile mezun olarak Uzman Klinik Psikolog ünvanı kazandım. Yüksek lisans öğrenimim boyunca dinamik yönelimli süpervizyon süreçlerimi başarı ile tamamladım. Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneğinden Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimi aldım. H. Alp Karaosmanoğlu'dan Şema Terapi eğitimi aldım. Moxo Türkiye Derneğinden Moxo Çeldirici Dikkat Testi eğitimi aldım.Uzm. Dr. Hülya Bingöl Çağlayan'dan Attentioner DEHB Uygulayıcı eğitimi aldım.Dr. Nevin Dölek'ten Kriz, Travma, Yas ve Ölüm Psikoterapisi eğitimi aldım. İstanbul Kent Üniversitesi'nden B.D.T Yönelimli Sınav Kaygısı ve Başa Çıkma Yolları eğitimi aldım. Bu süreçlerde çeşitli seminerlere katıldım. Şu anda yüz yüze ve online olarak terapi seansları yürütmekteyim.

Başvurma sebebim yapmam gereken şeyleri erteleme davranışımın olmasıydı, tabi bunun yanında birçok sebep konuştuk. Süreç benim için çok verimli geçti. Şikayetçi olduğum davranışlarımın altındaki sebeplerin neler olduğunu öğrendim ve bu sayede bu davranışlarımı düzeltmek mümkün oldu. Örnek vermek gerekirse, derslerimi ve önemli işlerimi sürekli ertelememin altında yatan sebebin başarısızlık korkusu ve mükemmeliyetçilik olduğunu öğrendim. Bunun idrak ettikten sonra baş edebilir hale geldim. Artık ders çalışacaksam veya önemli bir iş yapacaksam bunu ertelemiyorum. Bunun yanında anksiyete yönetiminde de geliştiğimi düşünüyorum. YKS sürecindeyim ve çok stresliydim. Psikoloğumun tavsiyesi üzerine psikiyatriste gittim, bir ilaç tedavisine başladık ve kaygım normal seviyeye düştü. Terapi hayatında bu tarz sorunları olan herkes için tavsiye ettiğim bir şey ve psikoloğumun da çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Kendimdeki gelişimi görmek beni mutlu ediyor.

Kaygı bozukluğu için başvurdum. 2 aydır gidiyorum. Bu durumum düzeldi. Kendimi iyi hissediyorum. Arada oluyor ama beni rahatsız etmiyor. Şu an başka sorunlarımdan dolayı devam ediyorum. Arada gitmek bana iyi geliyor. Deniz Hanım iyi bir uzman. Farklı uzmanlara da gittim verim alamadım. Bu uzmandan çok verim aldım. Ben tatmin oldum. Onun dediklerini yapınca her şey yolunda gidiyor. Diğer uzmanlar hiç konuşmuyordu. Ama kendisi konuşan bir uzman. Gerektiği yerde dokunuşlarını yapıyor.

Öfke problemi şikayetiyle gittim. Çevremde sevdiğim insanlara zarar vermeye başladım. Araştırarak kendisini buldum. 6 aydır gidiyorum. Süreç çok güzel geçiyor. Her seans sonrası kendimi iyi hissediyorum. Deniz Hanım bana öfkenin konuşulmamış, karşı tarafa anlatılmamış duygular olduğundan bahsetti. Ben de sayesinde açık iletişim kurarak aktarmaya başladım. Deniz Hanım çok huzur veriyor. Güven veren bir duygusu var. Yüzünden bile anlaşılıyor. Çalışma şeklini de çok beğeniyorum. Siz şusunuz deyip teşhis koymuyor. Duyguyla hareket ediyor. Bana bir etiket koymaması çalışma hayatında çok büyük bir etken. Kız kardeşimi götürmek istedim veya çift terapisi olarak katılmak istedim. Aileden olmaz, etik değil dedi. Başka uzmana yönlendirebilirim dedi. Para için bu işi yapmıyor. Çok memnunum kendisinden.

Çok memnunum. Bana karşı ilgili. Mesleğini çok iyi şekilde yaptığını düşünüyorum. 5-6 seansım oldu, ilk seanstan itibaren olumlu dönüşler aldım.

K

Deniz Hanım çok sıcakkanlı, beni en iyi şekilde dinleyip bana yol gösteren birisi. Görüştüğüm süre boyunca kendileri çok yardımcı oldu. Sorunlarımı dinleyip çözüm üretti. Ekim ayından beridir görüşüyorum. 3-4 aylık süreç içerisinde düşünce yapım değişti daha olumluya döndü.

Deniz Hanım gayet alanında başarılı bir klinik psikolog. Kendisi tedavi sürecinin nasıl ilerlemesi gerektiği hakkında bilgiye sahip ve bu bilgiyi danışanına rahatça aktarabiliyor. Sürecimde 24. haftadayım ve gayet memnunum. Saatlerimiz, randevu tarihlerimiz nitelikli bir şekilde ayarlanıyor. Seanslardan yüzde yüz verim aldığımı söyleyebilirim. Kendimi sorumlu hissetmediğim anlarda daha anlaşılır daha farkındalıklı bir insan olarak hayatıma devam ettim. Tedavi sürecimde ilerlememde istediğim alanda bana yardımcı olduğundan dolayı benim için daha mutluluk verici bir süreç.

Deniz Hanım çok iyi, çok rahatlatıcı, benimle güzel ilgilenen ve her yönden yeterli bir uzman. Kendisi ile 3 ay görüşme sağladım. 2 haftada 1 seans olarak devam ediyoruz. Seanslarımızdan sonra yaptığım hataları görebiliyorum. En azından beni hangi yolda yürütebileceğini biliyor. Kendisinin yol göstermesi çok iyi. Hatalarımı daha iyi anlıyorum.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Deniz Şevval Kuyucak Yetişkin Terapisi

Şevval Hanım terapi boyunca sizinle etkileşim içindedir. Karşılıklı diyalog kurarak geçen bir seans çok daha iyi hissetiriyor kendinizi.

Terapiden her çıktığımda güçlü hissediyorum bunda beni çok iyi anlayan ve farkındalık seviyemi hızla yükseklere çıkaran bir psikologla terapi yapıyor olmamım etkisi çok büyük.

Şevval Hanım her zaman vaktinde sizi karşılayan bir psikolog. Onunla çalıştığım için terapiye olan inancım yükseldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Deniz Şevval Kuyucak Psikoloji Randevusu

Anksiyetem olmasına rağmen klinikte kendimi güvende hissediyorum normalde birisiyle konuşmadan önce herşeyi kafamda tasarlarım şevval hanımla konuşurken ise buna ihtiyaç duymuyorum şu ana kadar 2 seans görüşmemize rağmen şimdiden kendimi tanımaya başladığıma inanıyorum şevval hanım gerçekten işinde oldukça iyi bir psikolog herkese tavsiye ederim

Z
Konum: Uzm. Kl. Psk. Deniz Şevval Kuyucak Psikoloji Randevusu

Özellikle kendime olan sevgi saygı ve anlayışı veremediğim bir dönemde bana iyi gelen ve gelmeye devam eden bir süreç. Pek çok konuda kendime fazlasıyla yararı oldu. Rahatça kendimi açıklayabildiğim kendimi iyi hissettim bir yer.