Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Süreklilik Anksiyete Ölçeği
Ön Görüşme
Şema Terapi
Psikonatus Danışmanlık Merkezi
Lisans eğitimimi İstanbul Esenyurt Üniversinde burslu olarak tamamladım. Lisans hayatım boyunca birçok kulüp ve dernekte aktif olarak rol aldım. Psikoloji alanına büyük katkılar sağlamış hocalarımın yanında akademik çalışmalarda yer aldım ve klinik ortamında staj sürecimi tamamladım. Mezun olduktan sonra bireysel; yetişkin ve ergen psikolojisi üzerine almam gereken eğitimleri tamamlayarak danışmanlık hizmeti vermeye başladım. Psikolojinin genişliği ve sonsuzluğu sayesinde hala eğitimlerime ve gelişimime devam ederken Psikonatus Danışmanlık Merkezinde danışan görmekteyim.
Aldığı Eğitimler
Bilişsel Davranışçı Terapi - İzmir Psikoloji Enstitüsü
İleri Düzey Bilişsel Davranışçı Terapi - Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu (Devam Etmekte)
Psikodinamik Terapi - Dr. Aydoğan Arı
Oyun Terapisi Eğitimi - Ph. Dr. Şengül İnan Gülpınar
Çocuk Resimleri Analizi - Elif Macit Eğitim Akademisi
Oyun Terapisinde Kaygılı Çocuklarla Çalışmak - Elif Macit Eğitim Akademisi
Filial Terapi - Elif Macit Eğitim Akademisi
Boşanma Süreci ve Çocuk - Elif Macit Eğitim Akademisi
z.....
Yaklaşık 1 ay önce Sida Hanımla terapi sürecim başladı. Kendisine depresyon ile ilgili başvurdum. Beni sakince dinledi, depresyon konusunda bilgilendirdi ve yol gösterdi. Yanımda olduğunu bana her zaman hissettirdi. Bu hastalığın uzun vadede bana verebileceği zararları biliyordum ancak bu davranıştan bir türlü vazgeçemiyordum. Seanslarım boyunca kendisinin bana olan ilgisi ve bu sorunu yenebilmem için sağladığı destek sayesinde artık kendimi daha iyi hissediyorum. Kendisine ilgisi ve bana olan desteği için minnettarım.
Uzun zamandır birçok problemle baş etmeye çalıştım ama başarılı olamadım bir yakınımın tavsiyesi ile Sida hanımla tanıştım. Sakin, güleryüzlü anlayışlı tavrı ile bana çok yardımcı oldu. Onunla konuşmak beni çok hafifletiyor ve günlük yaşantımda daha iyi hissediyorum artık. İyi ki kendisini tanıma şansım oldu.
ze...n
Sida hanıma arkadaşımın kuzeni yönlendirdi. Ailemin doyumsuzluk olarak adlandırdığı benimse adını koyamadığım ama kısaca mutsuzum diye açıkladığım problemle gittim. Sida hanımın enerjisi ilgisi alakası o kadar güzel ki. Karşımda duygusuz duvar gibi olmadı hiçbir zaman. yaptığım şakalara bile güldü yeri geldiğinde. terapiye çok hevesli olmama rağmen motive olmamı sağladı. 27 senelik ömrümde farketmediğim bir çok şeyi farketmesini ve buna uygun çözüm yolları göstermesini çok seviyorum. İyi ki tanıdım
ö.....
Sida hanım ile sürece başlayalı 10 ay oldu, sayesinde çok yol kattetim kendine dair farkındalıklarımın artması yeni hayatıma uyum sağlama ve olaylara dair yeni bakış açıları geliştirmem konusunda destekleri çok kıymetli.
Ayrıca sevecen içten samimi yaklaşımı ile kendimi rahat hissetmem de benim için çok kıymetli.
o.....
Deniz Hanım ile seanslara başlayalı 1 yılın üzerinde bir süre oldu. İş , Eğitim ve Aile hayatımla ilgili bütün problemleri profesyonel ve bilimsel yaklaşımı sayesinde çözdük. Kendim ile barışmamı , işimi sevmemi , toksik ilişkimi sağlıklı bir şekilde bitirmemi , insanlarla güzel bir sınır çizmeyi başardım sayesinde. Takıntılarımdan beraber kurtulduk etrafımda örülü yüksek duvarları beraber yıktık yanımda oldu her zaman. İyiki tanımışım kendisini , sıcak kanlı , kontrolü her zaman sağlayabilen çok başarılı bir Psikolog. İyiki tanımışım kendisini , sayesinde yaşıyorum ve nefes alabiliyorum diyorum kendime. Arven diyebiliriz kendisine "akşam yıldızının ışığı"parlaklığı sayesinde yolumu buldum. İyiki tanımışım kendisini. Çok şanslıyız danışanları olarak.
sa...i
Sida Hanımdan sadece bana yeniden yaşadığımı hissetmemi sağlamasını bekleyerek gittim. Çünkü gerçekten artık dipte ve yalnız ve çaresiz hissediyordum sanki dünyada tek başımaydım, kimsem yok gibiydi.. Ama bunun korkunç bir girdap olmadığını ve sadece depresyonda olduğumu öğrendim. Yaşam ve sosyal becerilerimi yeniden kazandım. Aslında yalnız olmadığımı çevremle arama mesafe koyduğumu öğrenince neler yapmam gerektiğini çok iyi öğrendim. İyi ki varsınız Sida Hanım. Şimdi daha aktifim, hayatın içindeyim, yeniden bir şeylerle uğraşmaya başladım çok şükür. İlişkilerime özen gösteriyorum artık, kimse samimi değil herkes sahte görüşmesem daha iyi demiyorum çünkü bunun beni depresyona soktuğunu ve bozuk inançlar olduğunu çok iyi anladım ve en önemlisi artık bir şeye kırılırsam hemen anında bunu göstermeye dikkat ediyorum. Öfkemi açıkça göstermeyi ve kırıldığımı söylemeyi ihmal etmiyorum. Kendim olabilmek ne güzelmiş! Daha öğreneceğim neler var kim bilir devam ediyorum ve edeceğim seanslara..
y.....
Öneri ile tanıştık psikolog hanımla. Kafamda atamadığım düşüncelerim vardı, arkadaşlarımla ilişkilerim bozulmuştu, ailemden uzaklaşmıştım. Düşüncelerimden kurtulmakta çok zorlanıyordum ve tüm hayatımı alt üst etmişti. Ayrıca konuşmaya ve dinlenmeye de çok ihtiyacım vardı bu süreçte Deniz Sida hanım bana çok iyi geldi. Gerçekten birinin beni dinlediğini ve anladığını hissettim. Düşüncelerimden yavaşça kurtuldum. Şu an hayatım daha yolunca ve zamanla daha da değişeceğini biliyorum. Sağolun her şey için
a....f
Üniversite sınavına hazırlanan kızımın yoğun sınav kaygısı ve panik atak şikayetleri ile deniz hanıma ulaştık. Netlerinde yadsınamaz bir ilerleme görüyoruz sınav süresince de deniz hanımla çalışacağız. Kendisine teşekkür ediyoruz.
y....u
Endişelerim ve korkularımın günlük hayatımı bile sabote ettiği bir dönemde deniz sida hocamla yollarımız kesişti kendisinden Allah razı olsun. Üç haftayı geride bıraktık mide bulantılarım ve titremelerim bile geçti.
Deniz Sida Fakir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Deniz Sida Fakir, Psikoloji. Size Deniz Sida Fakir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Fobilerden Kurtulmak, Aile İçi İletişim Sorunları, Davranış Bozuklukları, Ön Görüşme, Şema Terapi.
Deniz Sida Fakir adresi nerede?Deniz Sida Fakir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kınıklı Mh. 6044 Sk. No:10 D:14 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Deniz Sida Fakir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Deniz Sida Fakir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Deniz Sida Fakir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Deniz Sida Fakir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Deniz Sida Fakir hangi dilleri konuşuyor?Deniz Sida Fakir ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Deniz Sida Fakir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Deniz Sida Fakir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Deniz Sida Fakir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Deniz Sida Fakir hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Deniz Sida Fakir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Deniz Sida Fakir hangi sigortaları kabul ediyor?Deniz Sida Fakir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar