Deniz Turgut Çoban Muayenehanesi
Arapsuyu Mahallesi, Atatürk Caddesi, M. Gökay Plaza, No:23 Kat:1 Daire:2, Konyaaltı, Antalya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit

Göz Hastalıkları Randevusu

Akupunktur Tedavisi +25 daha fazla

Astigmatik Keratotomi

Blefaroplasti

Blefarospazm Tedavisi

Göz Hastalıkları Randevusu

Arapsuyu Mahallesi, Atatürk Caddesi, M. Gökay Plaza, No:23 Kat:1 Daire:2, Antalya

Deniz Turgut Çoban Muayenehanesi

Öğretmen baba ve ebe annenin kızıyım. Bir erkek kardeşim var. Evli ve iki erkek, ikiz çocuk sahibiyim. İlkokulu eğitimini Kapukargın Köyü ilkokulunda yaşanabilecek en güzel köylerden birinde, Dalaman Adile İhsan Mermerci orta öğremimi tamamladım. İzmir İnönü Lisesinde tamamladıktan sonra Üniversiteyi Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinde 1993-1999 senelerinde Samsun’da bitirdim . 2000-2002 senelerinde Samsun merkez 15 Nolu Sağlık Ocağında pratisyen hekim olarak görev aldım. 2002 senesinde asistan doktor olarak başladığım Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları bölümünden 2008 senesinde Göz Hastalıkları Uzmanı olarak bitirdim .2008-2011 Samsun Gazi Devlet Hastanesinde göz hastalıkları uzmanı olarak görev aldım Aynı kurumda akademik çalışmalarımı da sürdürürken Sağlık Bakanlığının açmış olduğu başasistanlık sınavında başarılı olup, Türkiye’nin en güzel şehirlerinden olan Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde eğitim kadrosuna atandım. Antalya’da 2011 senesinde başlayan akademik çalışmalarım ve asistan yetiştirme süreci devam ederken 2016 senesinde Doçentlik sınavını geçtim. 2019 senesinin Kasım ayında Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinden ayrılıp muayenehaneme açana kadar Eğitim ve İdari Sorumluluk görevlerini yürüttüm.
Uluslararası ve Avrupa Göz Hastalıkları Yeterlilik Sınavlarını (ICO VE EBO)geçtim. ‘’Boston Eye and Ear Hospital ‘’de şaşılık, oküloplastik ve yüz esteği cerrahisi konularında eğitim aldım. Açık Öğretim Fakültesi Felsefe Bölümü mezunuyum.

Makaleler
Röportaj

Ö
Konum: Deniz Turgut Çoban Muayenehanesi Şaşılık Tedavisi

Kızım 7 yaşında göz kayması vardı. Deniz hanım sayesinde operasyona gerek kalmadan botox tedavisi ile kızımın göz kayması giderildi. Çok ilgili ve gerçekten harika bir doktor.Kontrole gittiğimizde kızımla her konuda konuşup onun piskolojikmen rahatlamasını ve süreçlerin düzeleceğine inanmasını sağladı. İyiki varsınız.

Konum: Deniz Turgut Çoban Muayenehanesi Randevu

Deniz hanim cok bilgili ve bir okadar da ilgili bir hekim. İkiz bebeklerimin ilk göz kontrolu icin gittim ve esim de ben de cok memnun kaldik. Her seyi detayli bir bicimde acikladi. Neler yapilmasi gerektigiyle ilgili yol haritasi cizdi. Sonuc olarak beklentimizin ustunde bir hizmet aldik.

Ş
Konum: Deniz Turgut Çoban Muayenehanesi Şaşılık Tedavisi

Merhabalar
Çok uzun yıllardır sağ gözümde dışa kayma vardı. Yıllardır kendime çok iyi bir şaşılık ameliyatı yapabilecek doktor araştırıyordum. Tanıdığım bir hemşire arkadaşın yönlendirmesiyle Deniz Hocam'a gittim.
Ocak 2024'te şaşılık ameliyatı oldum çok başarılı bir operasyon geçirdim. Gözüm tam yerine geldi.
Şaşılık ameliyatı konusunda Antalya'da bir numara olduğunu düşünüyorum.
Herkese tavsiye ederim.
Sağlıklı günler dilerim

Deniz Hanım çok ilgili, sevecen, güler yüzlü bir hanım. Çocuğumun göz yaşı kanalı tıkalıydı oraya tüp takıldı. Kontrollerimize kendisi ile devam ediyoruz.

Doktorumuzun muayenesinden, ilgisinden, teşhis ve tedavisinden çok memnunuz. Çocuklara karşı iletişimi çok iyi, çocuk muayenesi konusunda çok başarılı. Oğlumuzun hızlı ilerleyen miyop, astigmat problemi var ama Deniz Hoca ile birlikte iyi çözümler getirebildik. Kendisi ile kontrollerimize devam ediyoruz.

Annemin gözünde problem olduğu için Deniz Hanım'a muayeneye gittik. Çok ilgilendiler. Biz gayet memnunduk. Sadece muayene ettiler ancak kendisi bu alana bakmıyormuş. Kendisi çok güler yüzlü ve bilgili bir hanımefendi.

Deniz Hanım'dan çok memnunum. Göz kapağı ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyatım gayette başarılı geçti. Ameliyat öncesinde ve sonrasında bilgilendirmelerde bulundu. Çok iyi ilgilendi. Deniz Hanım çok iyi, şeffaf, dürüst bir doktor. Etrafımdaki herkese kendisini tavsiye ederim.

Ö

Biz çok memnunuz. Kendisi hem süreci çok güzel yönetti hem de psikolojik olarak çok destek oldu. Deniz Hanım çok tatlı ve sıcakkanlı bir insan. Annemin 2 gözünden de katarakt ameliyatını gerçekleştirdi. Annemin bazı çekinceleri vardı ama çok güzel rahatlatıp başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi. Göz kapağı düşüklüğü var onunda ameliyatını olacağız. Deniz Hocamdan çok memnunuz. Kendisi ile devam edeceğiz.

Doktorumdan gayet memnunum, hiçbir sıkıntım yok. Şaşılıktan dolayı tedavimi uyguluyor. Tedavim gayet güzel gidiyor her şey yolunda. Kontrollerimize devam ediyoruz.

Konum: Deniz Turgut Çoban Muayenehanesi Göz Hastalıkları Randevusu

Deniz Hanıma oğlumun gözlük numaralarında bşr değişiklik olup olmadığını ve soö gözündeki kaymanın ne durumda olduğunu öğrenmek için müracaat ettik. Kendçsi güleryüzlü bir şekilde bizleri karşıladı, iletişimi oldukça kuvvetli bir hekim. Çocuklara yaklaşımı oldukça etkileyici. Gözlük kullanma süreci hakkında detaylı bilgilendirmesi ise ayrıca takdirlik. Hem alanında iyi hem de iletişimi kuvvetli bir doktor bulmak bizi ziyadesiyle memnun etti. Kendisine teşekkür ediyorum.