Diyetisyen Randevusu
Gluten İntoleransında Beslenme
Glutensiz Beslenme
Gut Hastalığı ve Beslenme
Dyt. Deren Yağdı
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Gıda İntoleransı Tedavisi
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
belgesiyle mezuniyet almıştır.
İstanbul Aydın Üniversitesi (2020-2023) Beslenme Ve Diyetetik Yüksek
Lisans Programından mezun olmuştur.2021-2023 yılları arasında Medical Park Hastanesinde hizmet vermiştir. Şuan da Yüz yüze Dr. Zülfikar Daneoğlu Kardiyoloji Kliniğinde hizmet vermektedir. Online olarak da Diyet ve Beslenme Danışmanlığı vermektedir.
ü.....
Dört haftada dört yüzyüze görüşmede bilimsel ve samimi yaklaşımı beni ikna etti ve motive etti. Somut sonuçlar aldık. 5 kg verdim, yağ oranım geriledi, kas kaybı yaşamadım. Senelerdir geçmeyen cilt kuruluğu, kaşıntı ve egzema yakınmalarım azaldı. Son hafta kan basıncımda düşme yaşayınca tansiyon ilacımı kestim. Kilo verirken hem özgüvenim arttı, hem de yakınmaların geriledi.
i̇....
Deren hanımla çalışmaya başlamadan önce diyete karşı hep bir ön yargım vardı ve sürekli diyet yapmaya başlayıp devamında daha fazla yemeyle sonuçlanan deneyimlerim oluyordu fakat bu durum Deren hanım sayesinde değişti diyebilirim. Kendisi hayal ettiğim bedene ulaşmamı sağlananın yanı sıra aynı zamanda eskiden bana klişe gibi gelen “sağlıklı beslenmeyi hayat biçimi haline getirmelisiniz” sözünü tam olarak benimsememi sağladı. İyi ki sizi tanımışım Deren hocam
t...
Deren Hanım'a öneri ile ulaştım. Doğum kilolarından kurtulmak için diyete başladık. Hiç aç kalmadan kısa sürede istediğim kiloya ulaştım. Mesleği konusunda çok başarılı azimli, enerjik bir diyetisyen. Tecrübesi sayesinde aç kalmadan, sıkılmadan, zorlanmadan diyet yaptım. İyi ki yolumuz kesişti. Mesleğinde tam bir uzman. Çevreme her zaman tavsiye etmişimdir.
s...
Dyt. Deren Yağdı ile yaşadığım mide ve bağırsak rahatsızlıklarına çözüm ararken yolumuz kesişti. Fonksiyonel beslenmeyle alakalı bilgi birikimi ve desteği süreci çok kolaylaştırdı. 1 aylık eliminasyon sonucunda hem bağırsak ağrılarım hem de şiddetli kabızlık problemim gerçekten inanılmaz şekilde çözüldü. Hayatımda ilk defa aç kalmadan kendime sadece 1 elma ile geçirdiğim diyet dönemlerinden bambaşka bir diyet dönemi yaşattığı için çok memnunum. Süreçte tatile gitmeme rağmen ve yoğun iş hayatında beslenme ile alakalı zorlanmama rağmen hep bir çözüm ve alternatifle geldi. Vücuduma neyin iyi gelip gelmediğini ilk defa yaşayarak deneyimledim. Kendisinin bundan sonraki bütün beslenme sürecimde hayatımda olmasını ve kolaylaştırmasını diliyorum.
e....b
Merhabalar.Deren Hanımla arkadaşım aracılığıyla tanıştım iyi ki de tanışmışım açıklayıcı ve motive edici bilgilendirmesi ve zor olan diyet sürecinde çözüm odaklı olması ile yüksek motivasyon sağlamakta.50 yaşımdayım asla diyet yapamayan biri olarak çok mutlu beslenmemi düzene soktuk 1 haftada 3kg verdim.Tiroid hastasiyim ve endokrin dr.um verdiği bir iğne ile pankreatit olmak üzereyken Deren hanımla tanıştım ve beni kurtardı.kisiye özel programı ile nasıl yanlis beslendiğimi gördüm.tum vücudumun şişkinliği gitti.gece uykularım düzene girdi.halsizligim ve ağrılarım azaldı çünkü en ufak detayı bile değerlendirip takviyelerle desteklemekte.dogru uzmanla doğru yoldayim
a...
Deren Hanım'dan protein beslenmesi ile ilgili yardım almıştım. Kas yapımı desteklemek için kısıtlı imkanlarla beslenme programları oluşturduk ve çok faydası olmuştu. İlgili ve takibi bırakmayan birisi. Şu anda pilotum ve sağlık kontrollerim öncesi kendisiyle toparlamak istediğimiz değerleri çalışıyoruz, sonuçlarım da gayet iyi geldi. Tavsiye ederim.
a...
Dyt. Deren Yağdı ile arkadaş tavsiyesiyle tanıştım. Hayatımın her döneminde diyet yaptım. Sadece kilo vermek için değil, kilomu sabit tutabilmek için de uğraşırdım. Genellikle bunu aç kalıp, öğün atlatarak yapmaya çalışır ve başarısız olurdum. Deren Hanım'ın kişiye özel programı ( ki diyet listemi ilk gördüğümde , bunları yersem kilo alırım diye düşünmüştüm) sayesinde aç kalmayarak kilo verdim. Metabolizmam hızlandı. Halen Deren Hanım'ın sağlıklı beslenme programını uyguluyorum ve kilomu sabit tutabiliyorum. Yakın takip, ilgi ve kişiye özgü planlama için kendisinden çok memnunum. Tavsiye ederim.
b...
Kilo vermek için denemediğim diyet ve diyetisyen kalmamışken bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine Deren Hanım ile diyet serüvenimize başladık. Deren Hanım tartışmasız danıştığım en ilgili ve anlayışlı diyetisyendir. Kendisiyle geçirdiğim disiplinli ama aşırı kısıtlanmış hissetmediğim bir yılın sonunda hedeflediğimiz kiloya ulaştık. İdeal kiloma ulaşmamı sağlarken, yemeklerle olan ilişkimi de düzeltmeme yardım etti. Çevremde ki herkese gönül rahatlığıyla önerebileceğim tek diyetisyen Deren Yağdı’dır.
e...
Deren Hanım'a bir arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım. Tiroidim tamamı 7 yıl önce alınmıştı. Haftada 2 gün yürüyüş yapmama rağmen 5.5 ayda 7-8 kilo aldım. Aşırı halsizlik ve ağrılarım oluştu. Amilaz lipaz değerlerim ve crp çok yükseldi. Vücudum balon gibi şişmeye devam etti. Şikayetlerim üzerine Deren Hanım'la görüştüm, istediği tüm tahlilleri yaptırıp diyete başladık. Daha çok yeni birlikte çalışıyoruz ancak önce bana metabolizmamın neden yavaşladığını ne yaparsak neye faydası olacağını açıklayarak motive etti. Sabah kalktığından yatana kadar olan her öğünümü, şeker ölçümlerimi takıp ediyor ve istediğim an kendisine ulaşabilmem de çok güzel. Kısacası hem vücudumu hem de irademi kontrol etmekte çok başarılı. Daha spora başlamadan neredeyse 1 hafta dolmadan 3 kg ödem attım ve gözüm hiç bir yiyecekte değil su anda. Eliminasyonla standart bir diyet programı arasında şahsıma özel bir program hazırladı, kesinlikle ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim.
b...
Ben bir arkadaşımın aracılığıyla ulaştım. Kilo vermem gerekiyordu ancak zorlanıyordum. Moralim de bozuluyordu. Bir kere moralimi çok yükseltti. Kendisiyle 12 kilo verdim. Sadece kilo vermek için değil sağlığıma da çok önem gösterdi çünkü vücudumdaki ödemden dolayı beni bir kalp damar cerrahıyla görüşmeye sevk etti. Dolaşım bozukluğum ortaya çıktı. Yani sadece beslenme değil bütünsel bir yaklaşıma sahip. Gıda takviyelerimi hep takip etti ve ihtiyacıma göre de değiştirdi. Onunla çalışıyorken hiç halsizlik ya da normal olmayan bir şey hissetmedim. Bir de bulunduğum duruma çalışma saatlerime uygun erişebileceğim listeler attığı için zorlanmadım da. Sonrasında bir eliminasyon diyeti de yaptım kendisiyle. Benim için çok imkansız görünen bir sureci çok kolaylaştırdı ve özellikle tatildir gezmektir gibi durumlarda efektif listeler ya da önerilerde bulundu. Dolayısıyla diyet yapma psikolojisi değil yasam tarzımı ve dengelemeyi bana aşıladığı için bir seneyi geçti ve hala kilo almadım.
Deren Yağdı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Deren Yağdı, Diyetisyen. Size Deren Yağdı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Kanserde Beslenme, Gıda İntolerans Testi (Pinner Test), Zayıflama Diyetleri, Sağlıklı Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Troid Hastalıklarında Beslenme, Reaktif Hipoglisemi ve Beslenme.
Deren Yağdı adresi nerede?Deren Yağdı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Deren Yağdı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Deren Yağdı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Deren Yağdı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Deren Yağdı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Deren Yağdı hangi dilleri konuşuyor?Deren Yağdı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Deren Yağdı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Deren Yağdı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Deren Yağdı hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Deren Yağdı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Deren Yağdı hangi sigortaları kabul ediyor?Deren Yağdı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler