Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi, Nakit

Psikoloji Randevusu +1 daha fazla

Uzman Klinik Psikolog Derinsu Aydın

Lisans eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi’nde yüksek onur derecesi ile tamamladı. Lisans sürecinde Doç. Dr. Simay İkier’in yürüttüğü Dikkatsizlik Körlüğü ve Yaşlanma Araştırması projesinde gönüllü asistanlık yaptı. Sonrasında Prof. Dr. Mehmet Zihni Sungur tarafından Avrupa Davranış ve Kognitif Terapiler Birliği (EABCT) standartlarında gerçekleştirilen Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimine başladı. Eğitimin gerektirdiği süpervizyon kapsamında birçok danışan görerek vaka sunumunu başarıyla tamamladı. Öğrencilik yıllarında çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde ve yardım kuruluşlarında gönüllü olarak yer aldı. İstanbul’da Özel Fransız Lape Psikiyatri Hastanesi ve birçok özel kurumda staj yaptı ve sayısız vaka gördü. Yüksek Lisans eğitimini İngiltere’de Bournemouth University’de tamamladı. Yüksek Lisans sürecinde öğretim üyesi Dr. Bernhard Angele’nin Göz Takibi laboratuvarı ve araştırmasında asistan olarak görev aldı. İngiltere’de bulunduğu sürece University of Oxford’un açtığı Mindfulness temelli Bilişsel Davranışçı Terapiler kurslarına katıldı ve sonrasında eğitimlerini tamamlayıp Türkiye’ye döndü. Prof. Dr. Mehmet Z. Sungur tarafından verilen Çift Terapisi Eğitimi sürecinde olup, kendisinden devamlı süpervizyon almayı sürdürmektedir.

Temel çalışma alanları davranış tedavileri, bilişsel davranışçı terapi (BDT), kabul ve adanmışlık terapisi (ACT), bilinçli farkındalık (mindfulness) temelli terapiler, şefkat (compassion) temelli terapilerdir. Yüksek lisans tezini de bilinçli farkındalık (mindfulness) temelli bilişsel davranışçı terapilerin kronik ağrı ile ilişkisi üzerine yazmıştır.

Travma sonrası stres bozukluğu, kayıp ve uzamış yas (komplike yas), panik bozukluk, fobi, agorafobi, obsesif kompülsif bozukluk, bağımlılık, sosyal anksiyete bozukluğu, yaygın anksiyete bozukluğu, hastalık anksiyetesi, somatizasyon, depresyon, öfke kontrol sorunları, çiftler arası ilişki problemleri, duygu kontrolü sorunları ve yeme bozuklukları (anoreksiya nervoza, bulimiya nervoza, gece yeme bozukluğu, aşırı yeme) tedavisinde kapsamlı klinik deneyime sahiptir.

Kurucusu olduğu ofisinde çocuk,ergen ve yetişkinlerle çift/bireysel psikoterapi çalışmalarını yürütmektedir.

Makaleler

Konum: Uzman Klinik Psikolog Derinsu Aydın Online Terapi

Hayatıma çok büyük olumlu etkileri olan muhteşem bir süreç oldu. Tespitler ve çözümlemelerle doluydu

C

Derinsu hanımı Alzheimer Derneği'nde hasta yakınlarına verdiği destek görüşmelerinde tanıdım. Bana farklı bir bakış açısı kazandırdı. Duygu karmaşası sebebiyle başvurdum. Kendi başınıza çözemediğiniz büyük bir sorununuz/travmanız olduğunda profesyonel destek almak için psikoloğa gidilir düşüncem, onu tanıdıktan sonra herkesin bir psikoloğu olmalı. Arkadaşlarla gezip, eğlenip birlikte güzel vakit geçirmeli, sorunlarımızı, sıkıntılarımızı onlarla değil psikoloğumuzla paylaşarak çözmeliyize dönüştü. Öğreneceğimiz çok şey var.

Z

Derinsu Aydın ile yeğenim aracılığıyla tanıştım. Oğlumun kaygı bozukluğu konusunda yardım aldım. Her seansta kendimde ve oğlumda olumlu değişmeler fark ettim. Sadece oğlumla değil, ailemdeki her birey hakkında tavsiyeler aldım kendisinden. Kısacası, ailecek memnun kaldık. Çevreme de tabii ki tavsiye ederim, ediyorum da.

Konum: Uzman Klinik Psikolog Derinsu Aydın Bilişsel Davranışçı Terapi

Terapistim, benim için gerçekten önemli bir rehber ve destek kaynağı oldu. Onunla çalışmaya başladığımdan beri, duygusal olarak çok daha sağlam bir noktaya geldim. Terapistim, her seansında beni derinlemesine dinleyerek, duygusal ve zihinsel olarak yaşadığım zorlukları anlamama yardımcı oldu. Sabırlı ve anlayışlı yaklaşımıyla, her zaman kendimi rahat ve güvende hissetmeme olanak sağladı. Bana sağladığı perspektifler sayesinde, hayatımdaki çeşitli konuları daha açık bir şekilde görebiliyorum ve bu da kişisel gelişimimde büyük bir ilerleme sağlıyor. Terapistim, sadece sorunları değil, çözümleri de birlikte keşfetmemize olanak tanıyor. Onunla çalışmak, benim için değerli bir öğrenme ve büyüme süreci haline geldi.

I
Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Etik ve tarafsız bir terapi surecinde oldugumu düşünüyorum.psk. derin aydın son derece olumlu, konulara farkli acilardan bakmami saglayan, ismi gibi derinligi olan bir danisman, sohbet kivaminda cok keyifli bir seans yaşıyoruz her seferinde.hayatimin donemlerini onunla paylaşıyor olmaktan cok mutluyum.uzun vadede çok şey katacagindan da eminim..

T

Kişisel sorunlarım için başvurdum. 15 seanstır gidiyorum. Kişisel sorunlarımı çözmeye başladım. Süreç iyiye gidiyor. Devam etmem gerekiyor seanslara. Derinsu Hanım ilgili ve sevecen bir uzman. Çok memnunum.

Ü

Sigarayı bıraktım, destek için başvurdum. Hiçbir şekilde keyif alamıyorum. 18-20 seans aldım. İçimde boşluk var, dolduramıyorum. Konuşmakla olmuyor. Kendisi beni bir doktora yönlendirdi. İlaç tedavisine başladık. Biraz daha iyiyim. Ben derdimi içime atan birisi değilim, her derdimi kendisiyle de paylaştım. İyi bir uzman ve arkadaş. Çok sıcak birisi. Beni dinledi, Allah razı olsun. Tavsiyelerde bulundu ama yapamadım, "kitap oku" dedi, okumayı sevmiyorum. Bulmaca çözüyorum. O daha çok rahatlatıyor. Ama kendisine tekrar gideceğim.

Konum: Uzman Klinik Psikolog Derinsu Aydın Bireysel Terapi

Derin hanım ile Annem yoğun bakım süreçinde tanıştık. Kendisini ilk gördüğüm zaman genç olmasından dolayı acabalarım oldu fakat her seansımızın sonunda iyiki dedim. Kendisini geliştirmiş, ciddi donanımlı ve işini severek yapıyor. Annemin vefatında seanslarımızda yaptığımız konuşmalar sayesinde daha rahat atlattım. En kısa sürede kendisi ile görüşmelere devam edeceğim. Yeni hayatımıza alışma sürecimde yapacağımız konuşmalara çok ihdiyaçım olacak.
her bireyin kesinlikle imkanlar doğrultusunda destek alması gerektiğini düşünüyorum ve Fethiye bölgesinde güven büyük sorun. Derin hanım bu konuda gerçekten güvenilir. tüm kalbimle başarılarının devamını diliyorum.

Y
Konum: Uzman Klinik Psikolog Derinsu Aydın Psikoloji Randevusu

Derinsu Hanım'la geçirdiğim seanslar, içimi rahatlatan ve kendimi ifade etmemi sağlayan bir alan oluşturdu. Onun anlayışı ve yönlendirmeleri, benim için önemli bir farkındalık yolculuğu başlatırken, olaylara olan bakış açımı derinleştirdi. Her seans sonrasında kendimi daha güçlü ve daha iyi anlaşılmış hissediyorum. Devam eden süreçten oldukça memnunum ve her seansın ardından içsel bir dinginlik hissediyorum. Derinsu Hanım’ın sağladığı destek ve rehberlik, benim için gerçekten değerli.

Y
Konum: Uzman Klinik Psikolog Derinsu Aydın Randevu

Terapilerden sonra insanlarla iletişimim kuvvetlendi sağlıklı oldu tabularımı yıkmaya başladım içsel farkındalıklar yaşadım ve bunlar çevremde de farkedilip övgüler almaya başladım Derinsu Hanım’ın yardımları ve terapi sürecimiz sayesinde