Dermatoloji, Kumlu, Hatay
Uzm. Dr. Melis Mosavi
Dermatoloji
BÜYÜKŞEHİR MAH.CUMHURİYET CAD EKİNOKS REZİDANS E1 BlOK KAT :4 D:45, İstanbul • Harita
MELİS MOSAVİ KLİNİK
Uzm. Dr. Bachar Memet
Dermatoloji
Acıbadem Mah. Çeçen sok. Akasya A3 Kule Kent Etabı No:25 İç Kapı No:20, İstanbul • Harita
Clineca
Yenikent Mh Hüseyin Zeren Cd Öztürk Apt No:34/1, İzmir • Harita
Seda Öztürk Muayenehanesi
Özel Bilgi Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen Daha fazlaSide Mah. 1571 Sk. Manavgat Antalya / Türkiye, Antalya • Harita
Özel Bilgi Hastanesi
Ahmet Adnan Saygun Cad. Canan Sok. No:5 Ulus, Beşiktaş • Harita
Liv Hospital Ulus
Burtom Konur Cerrahi Tıp Merkezi Kükürtlü Mah. Zübeyde Hanım Cad. No:12/1 Osmangazi/Bursa, Bursa • Harita
Burtom Konur Cerrahi Tıp Merkezi
Vişnelik Mah. Şehit Yusuf Turgut Sokak No:3, Eskişehir • Harita
Özel Ümit Vişnelik Hastanesi
Yıldızlı Beldesi Merkez Mah. Devlet Sahil Yolu Cd. No:46, Trabzon • Harita
Medical Park Trabzon Hastanesi
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Fizyoloji, Aile hekimliği, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaFevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik • Harita
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Peyas Mah. Fırat Bulvarı No:12 Diclekent/Kayapınar, Diyarbakır • Harita
Memorial Diyarbakır Hastanesi
Afyonkarahisar • Harita
Özel muayenehane
MUAYENEHANE: Barbaros Mah. Sütçü Yolu Cad. No:85/2 Ataşehir 34746 İstanbul, İstanbul • Harita
Özel Muayenehane
Levent mahallesi Manolyalı Sokak No: 23, İstanbul • Harita