Dermatoloji, Kumlu, Hatay
İzmir Özel Gazi Hastanesi
Sağlık Mah. Ziyagökalp Cad.No:46, Manisa • Harita
Özel Medilife Çapa Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji Daha fazlaMillet Cad. No: 125 Çapa, Fatih • Harita
Özel Medilife Çapa Hastanesi
Seyhan Mahallesi Hacı Ömer Sabancı Caddesi, Seyhan • Harita
Adana Seyhan Devlet Hastanesi
Park 15 Muayenehaneleri
Dermatoloji, İç hastalıkları, Genel cerrahi
, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen, Psikoloji Daha fazlaMehmet Akfan Sokak No:13-15 Koşuyolu, Kadıköy • Harita
Park 15 Muayenehaneleri
Özel Meddem Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaModern Evler Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi No:179, Isparta • Harita
Özel Meddem Hastanesi
Yenişehir Mahallesi Demokrasi Bulvarı No: 44, İzmit • Harita
Özel Konak Hastanesi
Özel Avrasya Hospital
Dermatoloji, İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi Daha fazlaBeştelsiz Mahallesi Seyitnizam Caddesi 101. Sokak No:107, Zeytinburnu • Harita
Özel Avrasya Hospital
Konya Ereğli Devlet Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaToros, Ereğli • Harita
Konya Ereğli Devlet Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz Daha fazlaSağlık Mah. Ziyagökalp Cad. No:46, Manisa • Harita
Ankara Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Dermatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaGökçek Mahallesi 250. Cadde No:2/A, Sincan • Harita
Ankara Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Gzt.Hasan Tahsin Cd. 253 Sk. No:43, Konak • Harita