Erken Ortodontik Tedavi
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Derviş Emre Ercan Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Estetik Dolgu
Estetik Porselen
Derviş Emre Ercan Muayenehanesi
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Invisalign Tedavisi
Rotary Sistemle Kanal Tedavisi
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
Derviş Emre Ercan Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Derviş Emre Ercan Muayenehanesi
Emre hocam alanında oldukça başarılı bir hekim. Randevularına hep vaktinde geliyor ve sizinle çok ilgileniyor. Bir yıl boyunca bir tel tedavisi gördüm, yaptığı işleri benimle paylaştı ve sonraki randevuda yapılacak işler hakkında beni aydınlattı. Sonuçtan çok memnunum. İyi ki varsınız Emre hocam
he...z
Tavsiye üzerine gittim gerçekten mükemmel bir hekim ilgisi, alakası, sorulara verdiği cevaplar tüm merakımı giderdi çok teşekkürler tavsiye ederim
ez...
Kuruma dolgu için gitmiştim anca görsel olarak beni rahatsız eden yamuk dişlerim içinde Emre Bey plak tedavisi önerdi. Diş konusunda korktuğum için bir türlü cesaret edemiyordum. Emre bey güler yüzlü ve bilgili bir doktor beni cesaretlendirdi.
İşlemden de tedaviden de çok memnun kaldım.
Kullanımı rahat ve dişlerimde, gülüşümde güzelleşti.
Ortodonti olarak tavsiye ediyorum
ce...
2yıl boyunca ortadonti tedavim oldu 03.06.2020 tarihinde de diş telim çıkartırdı. Ben çok memnun kaldım. Çevremdeki herkese tereddüt etmeden önerebileceğim tek kişi Emre Hocamdır. Her şey için tekrar ve tekrar teşekkür ederiz.
Emre hocam ortodonti tedavim süresince her zaman ilgili ve yardımcı oldu, uzun zamandır kaçtığım diş teli tedavimin başarılı bir şekilde tamamlanmasını sağladı. Kendisi oldukça işine hakim, sakin ve gerekli yönlendirmeleri yapan bir hekim. Her daim güler yüzüyle, her türlü sorunumda yardımcı olduğu için çok teşekkür ederim.
s ...a
Gerçekten harika ve güler yüzlü bir hoca. 22 yaşındayım ortodonti tedavisi yaptırıyorum ve Emre hoca her konuda detaylı açıklamasıyla tedavisiyle ayrıcalığını her daim gösteriyor.
iz...s
Diş teli tedavisi için gittim. Şeffaf plak ve tel hakkında detaylıca bilgi aldım. Tüm sorularımi detaylıca cevapladı
na...
İnanılmaz ilgili ve sevgi dolu dokrumuz Emre Bey in alanında en iyisi olduğunu söyleyebilirim. Oğluma yaptığı tel tedavisinde inanılmaz bir sonuç aldık. Oğlumun tedavisi için İzmir den gelip gittik. Herşey için teşekkürler Emre Hocam.
y....a
2 yıllık ortodonti tedavi sürem boyunca Emre bey başlangıçtan itibaren gerekli tüm Özeni, sıcakkanlılığı, güler yüzlülüğü ile hep güven verdi. İstanbuldan Ankara’ya gidip gelmeme rağmen her şeye değdi. Emre bey sayesinde hiç gülemezken artık her an özgüvenle gülebiliyorum. Bu gerçekten paha biçilemez. Hayal ettiğimin de ötesinde harika bir şekilde sonuçlandı sürecim. Ellerinize, emeğinize, gülüşlerinize sağlık :)
a....
Yer tutucu kullandığımız için gitmiştik. Emre hocamın çocuğuma yaklaşımı ile tedavi hakkındaki bilgilendirmesi ve ilgisinden memnun kaldık.
Derviş Emre Ercan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Derviş Emre Ercan, Diş Hekimi, Ortodonti. Size Derviş Emre Ercan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Estetik Dolgu, Inlay - Onlay (Porselen Dolgu).
Derviş Emre Ercan adresi nerede?Derviş Emre Ercan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Korkutreis Mahallesi Necatibey Caddesi No:34/11 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Derviş Emre Ercan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Derviş Emre Ercan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Derviş Emre Ercan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Derviş Emre Ercan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Derviş Emre Ercan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Derviş Emre Ercan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Derviş Emre Ercan hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Derviş Emre Ercan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Diş Hekimleri