Kesinlikle herkese tavsiye edebileceğim bir doktor çok pozitif çok güler yüzlü harika bir doktor iyi ki gitmişim ona bana ilaç gibi geldi doğumum harikaydi her aradığımda ulasabildigim canım doktorum ..
e....ç
13 yıllık doktorum kendisi. Böyle güleryüz, pozitiflik, kendini iyi hissettirmek yok başka doktorlarda. Bilgisi zaten derya deniz. Oğlum daha kese oluşum esnasında düşecekti belki ama gecenin bir yarısı aradığımda ulaşabildiğim için çok şükür şu an 3 yaşında. Ayrıca şehir değişikliğinden dolayı gittiğim başka bir drun 5 ay yanlış tedavi uyguladığını öğrendiğimde bunu çok daha iyi anladım. Adet düzensizliği diye geçiştirilen şeyin aslında erken menopoz olduğunu öğrendiğimde boşa giden 5 ayımı ve içtiğim gereksiz ilaçları düşününce keşke en başında gitseydim diyorum ve iyi ki Derviş bey var diyorum
ay....
Kendisine bundan yaklaşık 6 ay önce gittim. dış gebelik için son derece başarılı bir doktor. İnsana değer veren birisi. İşlem sırasında ve yapıldıktan sonra hiç bir rahatsızlık olmadı. Kendisine teşekkür ederim
ya...r
Kendisi bir doktor olmanın ötesinde bişey :) onca yıl yaşadığım o kabus onu gördüğümde bitti ... bir kız çocuğu annesiyim o melek ve işinin en iyi şekilde yapan adam sayesinde... annem gördükleri karşında ellerini öpmek istemişti ..... onca doktor gördüm ama derviş bey çok ayrı bir yerde .... kendisine minnetariz. ..
li...m
Benim canim doktorum 15 yildir nazimi kahrimi ceken ailem artik 3 defa dis gebelik yasadim bikmadan sikilmadan her telefonuma cevap verip yanimda oldu sana cok sey borcluyum seninle her amaliyata gozum kapali tereddütsüz giŕerim allah sana saglikli uzun ömür versin eli okadar hafifki onda dogum yapanlar cok sansli iyiki varsin dervis hocam seçil
sü...k
Derviş bey çok iyi bir doktor başka doktor beni 2 yıl oyalamis resmen derviş bey sayesinde 1 aylık tedavi sonucu hamile kaldım çok teşekkür ediyorum
ne....
Derviş Bey e tavsiye üzerine gitmiştim Ogün bugündür birakmadim gördüğüm zaman pozitif hissediyorum çok ilgili güleryüzlü bi doktor sanki sizi düşünen yakın akrabanız gibi şuan hamileyim ve dogumumu da Derviş Bey gerceklestirsin istiyorum o olmadan dogurmam:)
mi...r
bende derviş beyin hastasıyım ve çok memnunum
herkese tavsiye ederım çok iyi ilgilnıyor ve herzaman güler yuzlu bende çok doktor gezdim ama en son derviş beye gıttım ve tedavimin son gunlerindeyım umarım budefa olur derviş bey çok yardımcı oluyor çok teşekur ederım derviş beye
f....k
Bence çok iyi bir doktor derviş bey hastalarına çok iyi davranıyor üstelik çok sabırlı melek gibi bir insan onun yanıa gittim zaman sormak istediğim soruları bazen derviş bey kendi hatırlatıyor iki nci dogum da derviş by den yaptım allah inşallah derviş beye uzun ve sağlıklı ömürler verir
mi...r
bence melek gıbi bir doktor ikinci doğumumu derviş bey de yaptım sezaryanla yapmama rağmen çok çabuk kalktım ustelık ekıp lerı de çok güler yüzlü
Derviş Uğur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Derviş Uğur, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Derviş Uğur adresi nerede?Derviş Uğur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Meydan Mahallesi 39001. Sokak No:2 Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Derviş Uğur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Derviş Uğur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Derviş Uğur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Derviş Uğur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Derviş Uğur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Derviş Uğur hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Derviş Uğur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tarsus Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ceyhan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sarıçam Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (2)Seyhan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde Fiba Emeklilik kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde Şeker Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları