Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuklarda Kabızlık
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukta gelişimi izleme
Uzm. Dr. Derya Babuş Taş Muayenehanesi
1976 yılında Mersin' de doğdum. Lise eğitimimi Mersin Fen Lisesi'nde, Tıp Fakültesi eğitimimi Akdeniz Üniversitesi, uzmanlık eğitimimi Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladım. 2011 yılında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı olarak göreve başladım. 2019' da FONKSİYONEL TIP AKADEMİSİ' nde Fonksiyonel Tıp Eğitimleri’ ne başladım. Fonksiyonel Tıp eğitimlerimi tamamladıktan sonra tüm hastalarıma fonksiyonel tıp bakış açısıyla yaklaşıyorum. Yan etkisi olamayan tedavilerle, sağlıklı beslenme ve yaşam tarzı alışkanlıklarını düzenleyerek, hastalıkların kök sebeplerine odaklanıp hastalarımın sağlığına kavuşmasını sağlamak temel amacımdır. 2022 Şubat ayından beri hastalarımı kendi muayenehanemde Biorezonans cihazım ile değerlendirerek takip ve tedavi ediyorum. Astım, Alerjik rinit, Alerjik konjuktivit, Otoimmün hastalıklar (Romatoid Artrit, Fibromiyalji, Sedef-Psoriazis, Çölyak, İrrtabl Barsak Sendromu, Ülseratif Kolit, Ankilozan Spondilit, Vitiligo, Haşimato vb…) ve Disbiozisi olan tüm çocuk ve erişkin hastalar ile ilgileniyorum.
tü....
kızımın alerji problemi için görüşmüştük kendisiyle ve gercekten çok ilgili bir hekim.Aklımızdaki tüm soruları sabırla yanıtladı.kızımın beslenme düzenini beraber oturttuk ve bütün kışı çok rahat geçirdi. Gereksiz antibiyotik kullanmıyor olması, daha bütüncül çözümler yoluna gitmesi sebebiyle Derya Hanıma güvenimiz tam.
su...
Oğlum 4 yaşında, yediklerinden sonra vücudunda kabartılar oluşuyordu ve bu çok olmaya başlayınca korktum araştırmam sonucu Derya hocaya randevu oluşturdum kendisi bizimle çok güzel ilgilendi kullandığımız takviyeler ve beslenmemiz ile alerji ilaçları kullanmadan oğlumun şikayetleri geçti sürekli hasta olan oğlum tüm arkadaşlarının, öğretmenlerinin dahi hasta olduğu bir dönemde hiç hastalanmadı her konuda yardımcı olmaya çalışıyor yönlendiriyor kendisi çok naif ,çok tatlı,güler yüzlü hem ilgisiyle hem bilgisiyle iyi ki diyorum yollarımız keşişmiş ve iyi ki tanımışız
mi...a
Isparta’dan Antalya’ya sırf derya hanım için gidiyoruz çok memnun kaldık kızımın alerjilerini belirleme vitamin eksiklikleri ve daha çok konuda yardımcı oldu bize iyiki yollarımız kesişmiş
Kızımın bitmeyen hastaliklari ve siddetli öksürük nöbetleri sonucu alerji kaynaklı olduğunu fark etmiş bu konuda uzman bir hekim arayışına girmişken doktor hanımı buldum. Biorezonans yöntemi ile alerjilerini,bağırsak ve ciğerlerinin durumunu gördük. Her konuda detaylı bilgilendirip sıkı bir tedaviye başlattı. Samimi ve ilgili bir hekim
Oğlumun geceleri artan makat kaşıntıları için gitmediğim hastane kalmadı. Sonunda Derya hanımı buldum.Yapmamız gereken herşeyi tüm ayrıntılarıyla anlatıp tedavi sürecimizi başlattı. Aylardır çektiğimiz oğlumun acıları bizim stresimiz geçti çok şükür.
m....y
Kizimin artan allerjik sikayetleri ve buna bağlı sürekli orta kulak oluşu sayesinde azaldi.Kızım muaynesine koşa koşa gidiyor.İyiki var
s....
Kanımdaki enfeksiyon sebebi ile halsiz ve bitkin hissediyordum. Uzman doktor Derya Babuş Taş muayene ettikten sonra ilaçlarımı belirledi ve kullanmaya başladım. Bir ay sonraki kontrolde bedenimde olumlu iyileşme oluştu. Tedaviye üç ay devam ettik. Üç ay sonra da iyileştim.
eb...u
3 yaşında oğlum sürekli hasta oluyordu ve öksürüğü çok ileri seviyedeydi birsürü doktora gittik ve olumlu sonuç alamadık en son Derya hanıma gittik ve 3 aylık bir tedavi verdi sürekli hasta olan oğlum 3 ayda sadece 2 defa hasta oldu ve oda hafif bir şekilde geçti iyiki Derya hanımla yollarımız kesişmiş
me...
Oğlumun alerjik şikayetleri için gittik.Tanı tedavi süreçlerinde gerçekten çok ayrıntılı bilgi verildi.Hocamızın söylediği diyetleri uygulayarak alerjik şikayetlerimiz azaldı. İki yıl hiç kilo alamayan oğlumuz 4-5 ayda 4 kilo aldı. Bizlere tüm hastalıkların Sağlıklı beslenme ile düzelebileceğini gösterdi. Farkli bir tanı sureci olan biorezanans sayesinde oğlumuzun bircok şeye alejisi olduğunu öğrendik.Alerji nedeniyle sürekli hastalanan oglumuz tedaviye basladigimizdan beri daha az hastalandı. Hastalaninca da hemen atlatti .Doktorumuzun verdiği diyet ve takviyeler sayesinde hastalikları antibiyotiksiz atlatıyoruz. Doktorumuzun ilgisinden tedavi yönteminden çok memnun kaldık. Tanıdığım herkese tavsiye ediyorum.Herkes gönül rahatlığı ile gidebilir.
bü...r
Uzman doktor Derya Babuş Taş hocamız kendisiyle tedaviye başladığımız ilk günden buyana gerek hastamızla gerek ebeveynleriyle kurmuş olduğu empatik iletişim, göstermiş olduğu ilgi ve alaka, doğru tetkik ve tedavi ile hastamızda olumlu yönde gelişmeler sağlayarak bizi çok mutlu etmiştir. Tedavi sürecinin devam ettiğini bildirerek hocamızın üstün gayret ve özverili çalışmalarını takdir ve tebrik ediyoruz. Biz gibi tip 1 diyabeti olan çocuk hastalarına hocamızı kesinlikle tavsiye eder acil şifalar dileriz.
Derya Babuş Taş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Derya Babuş Taş, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Derya Babuş Taş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Randevu, Yenidoğan Takibi, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Esd (Sedimantasyon), Enjeksiyon Iv, Çocukta gelişimi izleme, Sağlam Çocuk Muayene, Çocuk beslenme.
Derya Babuş Taş adresi nerede?Derya Babuş Taş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeşilbahçe mahallesi,Metin Kasapoğlu cad. No:59 D:2 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Derya Babuş Taş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Derya Babuş Taş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Derya Babuş Taş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Derya Babuş Taş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Derya Babuş Taş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Derya Babuş Taş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Derya Babuş Taş hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Derya Babuş Taş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Derya Babuş Taş hangi sigortaları kabul ediyor?Derya Babuş Taş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla