Ben 2020-2024 yılı, İstinye Üniversitesi, Dil ve Konuşma Terapisi bölümü mezunu Derya Demir. Bölümümü ikincilik ve yüksek onur öğrenci unvanıyla tamamladım. Birçok rehabilitasyon, klinik ve devlet hastanelerinde stajlarımı tamamladım. Alanım adına kendimi geliştirmek için kongrelere, sertifikalı eğitimlere katılarak ve güncel araştırmalar yaparak alanımda yetkin bir terapist olmak için emek veriyorum.
Şuan da Tarsus Üniversitesi'nde Yüksek Lisansımı yapıyorum.
Katıldığım Kongreler:
11. Uluslararası Katılımlı Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi
11. Ulusal Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları Kongresi
2. Ulusal Akıcılık Bozuklukları Günü Sempozyumu
2024 Voice İstanbul Kongresi
Şuan da Tarsus Üniversitesi'nde Yüksek Lisansımı yapıyorum.
Katıldığım Kongreler:
yetişkin, en az 2 yaşındaki çocuklar
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dkt. Derya Demir adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Derya Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Derya Demir, Dil ve Konuşma Terapisi.
Derya Demir adresi nerede?Derya Demir adresini belirtmedi. Derya Demir yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Derya Demir adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Derya Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Derya Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Derya Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Derya Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Derya Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Derya Demir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Derya Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.