İçmeler, Aydınlı Yolu Cad., Aydemir Sk. No:2, 34947 İçmeler - Tuzla/Tuzla/İstanbul, İstanbul
Alkali Diyet
Parenteral Beslenme
Sporcu Beslenmesi
Zayıflama Diyetleri
İstanbul
Dr. Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Universal Çamlıca Hastanesi, Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Anadolu Sağlık Merkezi, Bezmi Alem Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Ataşehir Est-ethica Cerrahi Tıp Merkezi, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi stajyer diyetisyen olarak görev yapmıştır.
Uyguladığı programlarla rahat kilo veriyorum, zorlanmıyorum. 3 ayda 7-8 kg kadar verdim.Derya Hanım'dan gayet memnunum. 2 arkadaşımı da yönlendirdim onlar da başladılar gitmeye.
Derya Hanım'dan çok memnunuz. Güler yüzlü, pozitif enerjili bir diyetisyen. Verdiği diyetler sayesinde kilo veriyorum. Paketim bittikçe yenileyip gidiyorum. Herkese tavsiye ederim.
me...z
Derya Hanım'a tavsiye üzerinde gittim ve çok memnun kaldım. Danışanlarıyla olan iletişimi çok güzel. Her türlü memnunum hiç negatiflik yok. Güler yüzü ve hizmet herşey yerli yerinde. Herkese de tavsiye ederim.
gü...y
Çok memnunum Derya hanımdan. Güler yüzlü bir yaklaşımı var. Verdiği diyet lsitelerinden çok memnun kaldım sonuçlarda çok güzel. 7 haftada 5 kg verdim. Herkese tavsiye ederim.
el...ş
Derya Hanım hedefime ulaşmamda çok yardımcı oldu . Çok teşekkür ediyorum. Çok samimi davranıyor danışanlarına. Herkese tavsiye ederim.
ş....k
Derya Hanım'dan aşırı memnunum. Her zaman güler yüzü ile karşılıyor. Her zaman çok yardımcı oldu sayesinde 3 ayda 9 kg verdim. Daha da vereceğim bir hedefimiz var. Herkese tavsiye ederim arkadaşlarıma da öneriyorum.
me...ç
2 ay öncesinde bir kurumda chek-up yaptırmamın neticesinde sonuçları inceleyen ilgili doktorun yönlendirmesi ile Diyetisyen Derya Hanım'ı tanımış oldum.İlk görüşmemizde 3 aylık bir periyod belirledik ve bendeki fazlalık kiloları (13 kg.) nasıl yok ederiz üzerine diyete başladık ve 2.ay tamamlandığında 10 kg.ı vermiş oldum.Bu süreçte Derya Hanım'ın ve beraberindeki çalışma arkadaşlarının ilk günden itibaren ilgi ve alakaları mükemmeldi.Şu an o kadar memnun ve mutluyum ki, bu durumu mu başta Derya Hanım'a borçluyum.Her şey için çok teşekkürler Derya Hanım.(Not; bu arada hazırlamış olduğu listeler o kadar mükemmeldi ki diyet yaparken hiç ama hiç zorlanmadım.)
ab...n
Konusunda çok iyi, pozitif.Beslenme uzmanı danışman ilişkisinde pozitif bir enerjisi var. Çok insancıl bir insan. İnsalara elinden geldiği kadar destek olmaya çalışıyor. İnsanlara diyet konusunda sıkarak değil sevdirerek yaptırıyor. Beslenme alışkanlığını değiştirme noktasında yardımcı oluyor danışanlarına.Ve onun sonucunu insanlardan alıyor. Farklı alternanifler sunuyor. Çok değerli bir diyetisyen kendisi gerçekten.
Derya Hanım dünyanın en tatlı diyetisyeni diyebilirim.. Çok samimi bu sebeple insan kendisini çok yakın hissetmesini sağlıyor. İşini severek yapıyor bu çok belli. Herkese tavsiye ederim. Çok seviyorum dünya tatlısı birisi.
ni...ş
Çok müthiş bir diyetistyen çok memnun kaldım.Derya Hanım'ın sayesinde 13 kg verdim. Şuan Fethiye'de olduğum için kendisine gidemiyorum. Başka bir diyetisyene gidemiyorum burada gidiyorum ama Derya Hanım ile verdiğim kiloyu veremiyorum. Tiroidlerim sebebiyle geç kilo veriyorum.
Derya Fidan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Derya Fidan, Diyetisyen. Size Derya Fidan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Parenteral Beslenme, Zayıflama Diyetleri, Randevu.
Derya Fidan adresi nerede?Derya Fidan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İçmeler, Aydınlı Yolu Cad., Aydemir Sk. No:2, 34947 İçmeler - Tuzla/Tuzla/İstanbul İstanbul
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Derya Fidan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Derya Fidan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Derya Fidan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Derya Fidan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Derya Fidan hangi dilleri konuşuyor?Derya Fidan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Derya Fidan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Derya Fidan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Derya Fidan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Derya Fidan hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Derya Fidan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler