İç Hastalıkları Randevusu
İç Hastalıkları Randevusu
Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:4, Çiğli
İzmir Ekol Hastanesi
f.....
Annemin rahatsızlığı için gittik. Nedeni tespit edilemeyen şiddetli ağrıları vardı, yorgun düşmüştü Ağrılarının dışında karın bölgesinde şişkinlik de vardı, nefes alamıyordu. Doktorumuz dikkatle dinledi ve bizi doğru yönlendirdi. Bu süreçte dikkatimi çeken en önemli konu ise, gördüğüm en içten, cana yakın, empati yeteneği yüksek, hastasının durumunu önemseyip sanki kendi hastalığıymış gibi sahiplenen doktor olması. Çünkü sahiden süreç bizi çok yıpratmıştı, defalarca tahlil yaptırmıştık. 20 gün sonra doktorumuzun istediği gibi kontrole gittik, süreci iyi yöneterek doğru tanıyı koydu (fibromiyeralji) ve tedavimiz devam ediyor. Uyguladığı tedavi ile şimdi annem daha iyi, ağrıları ciddi oranda azaldı. Verdiği reçeteyi harfiyen uyguluyoruz. Dahiliye için uzman bir hekim arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim hatta tek geçerim. Kendisi gerçekten çok iyi, güler yüzlü bir doktor.
Çiğli’de ir dönem kaldığım süre zarfında yakın bi hastanede olduğu için Derya hocaya muayeneye gitti . yapılan muayene sonucu ne zamandır kafamda sorun olan tüm hastalıkların adını net biçimde öğrendim. Hemokromotozmuşm. Daha önce de testler yaptırmıştım fakat bu teşhis hayatımın geri kalanı etkileyecek ve Ona göre yaşam kalitemi artıracak. Uzm. Dr. Derya Güneş hocama teşekkürlerimi sunuyorum.
he...n
Çok ilgili cana yakın bir doktor. Kendisine tüm kontrollerimde gidiyorum. Hep güler yüzlü. Onun sayesinde tansiyon hastalığım olduğu teşhisi konuldu. Kendisinden çok memnunum.
ay...k
Derya hanım güler yüzü, ilgisi, tatlı dili yanında mesleki bilgi ve deneyimi çok iyi başarılı bir doktor. Kendisine hastalığımın teşhis ve tedavisindeki yardımları için minnettarım
Derya Güneş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Derya Güneş, İç Hastalıkları. Size Derya Güneş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İç Hastalıkları Randevusu.
Derya Güneş adresi nerede?Derya Güneş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:4 Çiğli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Derya Güneş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Derya Güneş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Derya Güneş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Derya Güneş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Derya Güneş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Derya Güneş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Derya Güneş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Derya Güneş hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Derya Güneş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir İç Hastalıkları Uzmanları
Manisa İç Hastalıkları Uzmanları