Adenoidektomi
Miringotomi
Rinoplasti
Septorinoplasti
Dr. Derya Karagence Kliniği
Akustik gitar çalarım, aynı zamanda şarkıcılık geçmişim de vardır. Amatör havacıyım, Deltakanat isimli hava aracıyla zevkli uçuşlar gerçekleştirdim.
“Spiros’u Öldürmek” ve “Kayıp Köpeğin Şarkısı” adlı iki romanım vardır.
Mesleğimin tüm birikimlerinin artık önümde bir armağan gibi sunulduğu bir dönem yaşıyorum. Tecrübeli ve ehil olmanın çok çalışmayla gerçekleştiğine inandığım için hala ders çalışan, kongreleri yakından takip eden bir doktorum. Hayat görüşüm liyakat üzerinedir. “Tamam, artık ben bu işi biliyorum.” diyen biri gerçekte bilmiyordur. Bilge birinin de bunu asla söylemeyeceğini biliyorum.
k....s
Bonjour j’ai pris un rendez-vous pour mal d’oreille , c’est un professionnel y m’a pris de suite j’en croyais pas mes y ma guéri je vous le recommande fortement.
ba...
Merhaba başım dönmesinden gelmiştim anlatması sakinliği insana güven veriyor ve çok kibar birisi asistan ayrıca çok güzel
sı...
2 yaşındaki kızımı anestezi olmadan saniyeler içinde neredeyse hiç ağlatmadan burnundaki yabancı cismi çıkardı. Hem sekreteri hem kendi çok ilgili ve güler yüzlüler
e ...ö
Kalın derili olmamdan dolayı Yıllardır korktuğum rınoplastı amelıyatımı derya beyin pozitif yaklaşımı ve güven veren tavrı sayesinde gönül rahatlığıyla oldum .. Iyılesme sürecim kalın derili olmama rağmen doktorumun sürekli takibinde ,yönlendirmeleriyle cok daha sıkıntısız geçiyor. Ameliyat sonrası da dahil Ağrısız acısız bır iyileşme sürecı geçiriyorum . Yamuk,içi et dolu solunum problemı olan büyük bir burunla girdiğim muayenehaneden; tecrübesi sayesinde orta hatta çekilmiş ,etlerinden kurtulmuş, minnak bir burunla ayrıldım. Hayatımın en doğru kararını Derya beye amelıyat olarak verdim ve pişman değilim.. Kendisini Keşke daha önce tanısaydım. İlgi ,alakası için , bitmek bilmeyen sorularımı bitmek bilmeyen sabrıyla cevapladığı ve bana katlandığı için minnettarım.
ş....d
Doktor beyi internet üzerinden tatile geldiğim Manavgat'ta oğlumun şiddetli kulak ağrısıyla tanıdık ilk aradığımız andan itibaren gerek hemşiresi gerek kendi çok ilgiliydi klinik tertemizdi doktor bey detaylı muayene edip açıklama yaptı içimiz rahat ayrıldık.
f....
Çok itinalı muayenesi var. Şimdiye kadar hiçbir doktor burnum ve horlamam konusunda Derya hocam kadar ayrıntılı açiklama yapmamıştı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
ze...
Tek kelime ile işinin ehli harika bir hekim..doktordan korkup ağlayarak gittiğimiz çocuğum bile kendisini çok sevdi.mesleğinin hakkını sonuna kadar veriyor..her daim kendisine duacıyım yıllardır çektiğim kulak sorunumu çözdü.
ce...a
Araştırmalarım üzere Derya Karagence’nin muayenesine gittim. Muayene ederken özel ekipmanlar kullanarak, kulağımdaki burnumdaki boğazımdaki dokuların sendeki hali bu, normalde olması gereken hali ise budur şeklinde muayene oldum. KBB sağlık sorunlarımın nasıl çözülebileceğini anlattı ve sonunda bir ameliyat operasyonu geçirdim. KBB sağlık sorunum için 10 yıl içinde 4 ameliyat oldum. Bu 4 ameliyatımda hepsi birbirinden değerli Sn;Hekimlerim KBB sağlık sorunuma geçici çözüm oldu, çünkü Sn;Hekimlerimizin birbirlerinden farklı yöntemleri vardı. 5.ameliyatımı yapan Sn; Derya Karagence çoklu müdahale ile kalıcı çözüm oldu. Bu paylaşımımı benim gibi KBB sağlık sorununa kalıcı çözüm bulamamış ve bunun çözümü yok diye kabullenmek zorunda kalmış biri yada birilerine yardımcı olmak amaçlı paylaşıyorum. KBB sağlığınız için Sn; Derya Karagence ile tanışmanız sizede iyi gelebilir, her daim sağlıcakla kalmanız dileğiyle.
d ...
Keşke daha önceden tanışma fırsatı bulsaydık.harika bir doktor kızımın bademciğini aldı . Ve kızım daha önce hiç bu kadar kibar doktorum olmamıştı diyor.
n...
Burun estetiği ve burun içi kemik, et vs. problemlerim vardı. Bu sebeple iyi bir doktor araştırması içerisine girdim. Derya Hocamız ile görüşme yaptım. Öncelikle iletişimi ve güleryüzü ilk izlenim olarak süperdi. Sonrasında muayene olup yapmamız gereken ameliyatı güzel bir şekilde tane tane anlatıp ve her soruma verdiği rahatlatıcı cevaplar, kendisini tercih etmemdeki en büyük etkendi. Ameliyatımı başarılı bir şekilde yapıp, hem estetik olarak hem de nefes almamı sağladığı için çok teşekkür ediyorum kendisine. Ameliyat sonrasında şişlik ve morluk yok diyebileceğim kadar azdı, hatta yoktu diyebilirim. Ertesi gün normal hayatıma devam ettim. 2 ay oldu ameliyat olalı ve ne zaman istesem bir sorum olsa veya muayene olmak istesem kendisine rahat bir şekilde ulaşıyorum. Yoğun dahi olsa fırsat yaratıyor, hastasının her daim arkasında olduğunu gösteriyor. Çevremdeki herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
Derya Karagence isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Derya Karagence, Kulak Burun Boğaz. Size Derya Karagence tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Botoks, Botoks Enjeksiyonu, Rinoplasti, Adenoidektomi, Geniz Eti Ameliyatı, Kulak Tüpü Takılması, Miringotomi, Burun Estetiği.
Derya Karagence adresi nerede?Derya Karagence şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mah. 5044. Sok. No:1 Daire:1 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Derya Karagence isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Derya Karagence online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Derya Karagence isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Derya Karagence, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Derya Karagence hangi dilleri konuşuyor?Derya Karagence ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Derya Karagence isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Derya Karagence bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Derya Karagence ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Derya Karagence hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Derya Karagence hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Derya Karagence hangi sigortaları kabul ediyor?Derya Karagence tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Antalya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Antalya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Antalya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Antalya bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Antalya bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Antalya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Antalya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları