Maltepe Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümü mezunuyum. Danışanlarımla Bilişssel Davranışçı terapi ve Çözüm Odaklı terapi ekolleriyle çalışıyorum. İlişkisel sorunlar, stres, öfke kontrolü, kaygı bozuklukları, travma sonrası stres bozukluğu, depresyon, fobiler, çocuk ve ergenlerde davranış problemleri ile ilgileniyorum. Aynı zamanda wiscr zeka testi uygulayıcısıyım. Aile danışmanlığı, çift terapisi, evlilik terapisi ve oyun terapisi yapmaktayım.

Undra Psikoloji
Fevzi çakmak mah. Dr.Zeki Acar Cad. Ayan Sok. No:9 Kat: 1(Kazım Karabekir Anaokulu Arkası) Darıca/Kocaeli, Darıca, Kocaeli

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Randevu +23 daha fazla

Aile Rehberliği

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Fevzi çakmak mah. Dr.Zeki Acar Cad. Ayan Sok. No:9 Kat: 1(Kazım Karabekir Anaokulu Arkası) Darıca/Kocaeli, Kocaeli

Makaleler
Röportaj

Konum: Undra Psikoloji Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Derya Hanım'ı doktor takvimi üzerinden bulduk. 9 yaşındaki kızımızın özellikle arkadaş edinirken yaşadığı zorluklar, yalnız uyuyamama ve tırnak yeme gibi problemleri vardı. Daha öncesinde de farklı bir uzmandan destek almıştık ancak kızımız devam etmek istemediği için bırakmıştık. Derya hanımla çok güzel bir ilişki kurdular. Terapiye gideceği günü iple çekiyor. Çok olumlu değişmeler oldu ve sürecimiz hala devam ediyor. İyi ki Derya Hanımla tanışmışız.

K
Konum: Undra Psikoloji Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Derya Hocam kendimle kucaklaşma yolculuğumu başlatabilmemi sağladı. Sınırlarımı tanımam, sağlıklı sınırlar koyabilmem görüşmelerimiz sayesinde mümkünleşti. Kendimi tanımak için cesaretlenmemi, beni geride tutan ve kaygılandıran pek çok yaşanmışlığa sağlıklı yaklaşabilmemi sağladı. Öylesine söylediğimi sandığım cümlelerin elinden tutup görmeye en çok ihtiyacım olan yönlerime ışık tuttu. İçgörü her zaman gitmek için sabırsızlandığım bir yer...

Konum: Undra Psikoloji Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Yıllardır anksiyete tedavisi görüyorum. Keşke en başında kendisi ile yollarımız kesişseydi. Hayatım çok daha keyifli olurdu. Sadece ben değil, ailemden ve çevremden de çok insan sayesinde artık çok daha sağlıklı ve mutlu. Ben hayatımda öyle biri hakkında internete girip hiç yorum yazmadım. Yazacaksamda böyle biri için yazmalıymışım.. İyiki yolum ona rastlamış. İyiki tanımışım. İyiki var.

Konum: Undra Psikoloji Ağlama ve Öfke Nöbetleri

7 yaşındaki kızım için başvurduk. Kızım benden ayrılmıyor, dışarıda kimseyle konuşmuyor ve sürekli öfke krizleri geçiriyordu. Geceleri altını ıslatıyordu. Terapistimizle 3.ayımız ciddi değişimlerimiz var. Kızım sosyalleşti, altını ıslatmıyor öfkelenmiyor artık. geçer diye bekledik uzun süre ama hata yapmışız, iyi ki terapiye başladık. kendisinden çok memnunuz.

Konum: Undra Psikoloji Bireysel Terapi

İlişkilerimde sürekli sıkıntılar yaşıyordum. Umutsuzluğa kapildigim bir zamanda bir tanıdığımın yonlendirmesiyle Derya hanımdan psikolojik destek almaya başladım. Artık degisebileceğime dair umutluyum. Çünkü her seansta kendimle ilgili yeni bir farkındalık kazanıyorum. Iliskilerim eskisine gore cok daha iyi.Derya hanım hem cok profesyonel hem de çok iyi bir dinleyici. Anlasildigimi hissettiğim için çok mutluyum.

Konum: Undra Psikoloji Bireysel Terapi

Derya hanım ile bu yılın başında tanıştım.Sakinligi ,dinginligi terapi surecimizde kendimi iyi hissetmeme yardımcı oldu.Ben olaylara karşı kendimi kontrol etme konusunda problem yaşayan, insanlara guven noktasında sıkıntıları olan bir insanken, terapi surecim ile beraber daha uyumlu ve dengeli bir hayata kavuştum.Ayrica kurum şartları ve olanakları harika .

C
Konum: başka bir yer Diğer

Bugüne kadar birçok psikolojik danışmanla görüştüm en sonunda Derya hanım'la tanıştım sorunlarla ilgili çözümleri dakik ve hızlı kendinizi onun yanında çok rahat ve huzurlu hissediyorsunuz öfke problemimde ve aile sorunlarımda sorunlarımı sıfıra indirdim sayesinde..

Konum: Undra Psikoloji Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Derya Hanım'la okb tedavisi sırasında tanıştım. Psikiyatristimle devam etmekle birlikte, terapi almaya karar verdiğimde kendisine başvurdum. Süreç tahmin edemeyeceğim kadar güzel geçti. Derya Hanım'la birlikte çok mesafe kat ettik hala önemli bir yolum olduğunu biliyorum, ancak umut doluyum. Herkesin böyle bir psikolojik danışmanla tanışmasını isterim kendisiyle tanışmak gerçekten büyük bir şans.

K
Konum: Undra Psikoloji Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Derya hanımla bir süredir kızım için görüşüyoruz. kızım 8 yaşında içine kapanık, sessiz bir çocuktu bu durumdan korkuyorduk. eşimle birlikte başvurduk, derya hanım hem bizimle hem kızımla çok ilgilendi. kızım şu an çok daha iyi durumda, okulunda daha sosyal ve arkadaşlarıyla ilişkileri iyiye gidiyor. ilk başta psikolojik desteğe başvurma konusunda çekincelerimiz vardı fakat iyi ki kendisiyle tanışmışız. keşke daha önce tanısaydık kendisini.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Derya Hanımla depresyon ve uyku sorunları üzerine başladığım terapi süreci benim için dönüm noktası oldu. Kendisinin sıcak yaklaşımı ve profesyonelliği sayesinde içsel bir denge buldum. Depresyonla başa çıkmak ve uyku kalitemi artırmak konusunda sağladığı rehberlikle hayatım olumlu bir yönde değişti.