Psk. Dan.
Derya Karataş
Psikolojik Danışma ve Rehberlik
Kocaeli 1 adres
Fevzi çakmak mah. Dr.Zeki Acar Cad. Ayan Sok. No:9 Kat: 1(Kazım Karabekir Anaokulu Arkası) Darıca/Kocaeli, Kocaeli
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Şiddetsiz İletişim Rehberliği
d.....
Derya Hanım'ı doktor takvimi üzerinden bulduk. 9 yaşındaki kızımızın özellikle arkadaş edinirken yaşadığı zorluklar, yalnız uyuyamama ve tırnak yeme gibi problemleri vardı. Daha öncesinde de farklı bir uzmandan destek almıştık ancak kızımız devam etmek istemediği için bırakmıştık. Derya hanımla çok güzel bir ilişki kurdular. Terapiye gideceği günü iple çekiyor. Çok olumlu değişmeler oldu ve sürecimiz hala devam ediyor. İyi ki Derya Hanımla tanışmışız.
k.....
Derya Hocam kendimle kucaklaşma yolculuğumu başlatabilmemi sağladı. Sınırlarımı tanımam, sağlıklı sınırlar koyabilmem görüşmelerimiz sayesinde mümkünleşti. Kendimi tanımak için cesaretlenmemi, beni geride tutan ve kaygılandıran pek çok yaşanmışlığa sağlıklı yaklaşabilmemi sağladı. Öylesine söylediğimi sandığım cümlelerin elinden tutup görmeye en çok ihtiyacım olan yönlerime ışık tuttu. İçgörü her zaman gitmek için sabırsızlandığım bir yer...
Yıllardır anksiyete tedavisi görüyorum. Keşke en başında kendisi ile yollarımız kesişseydi. Hayatım çok daha keyifli olurdu. Sadece ben değil, ailemden ve çevremden de çok insan sayesinde artık çok daha sağlıklı ve mutlu. Ben hayatımda öyle biri hakkında internete girip hiç yorum yazmadım. Yazacaksamda böyle biri için yazmalıymışım.. İyiki yolum ona rastlamış. İyiki tanımışım. İyiki var.
i.....
7 yaşındaki kızım için başvurduk. Kızım benden ayrılmıyor, dışarıda kimseyle konuşmuyor ve sürekli öfke krizleri geçiriyordu. Geceleri altını ıslatıyordu. Terapistimizle 3.ayımız ciddi değişimlerimiz var. Kızım sosyalleşti, altını ıslatmıyor öfkelenmiyor artık. geçer diye bekledik uzun süre ama hata yapmışız, iyi ki terapiye başladık. kendisinden çok memnunuz.
s....g
İlişkilerimde sürekli sıkıntılar yaşıyordum. Umutsuzluğa kapildigim bir zamanda bir tanıdığımın yonlendirmesiyle Derya hanımdan psikolojik destek almaya başladım. Artık degisebileceğime dair umutluyum. Çünkü her seansta kendimle ilgili yeni bir farkındalık kazanıyorum. Iliskilerim eskisine gore cok daha iyi.Derya hanım hem cok profesyonel hem de çok iyi bir dinleyici. Anlasildigimi hissettiğim için çok mutluyum.
s....f
Derya hanım ile bu yılın başında tanıştım.Sakinligi ,dinginligi terapi surecimizde kendimi iyi hissetmeme yardımcı oldu.Ben olaylara karşı kendimi kontrol etme konusunda problem yaşayan, insanlara guven noktasında sıkıntıları olan bir insanken, terapi surecim ile beraber daha uyumlu ve dengeli bir hayata kavuştum.Ayrica kurum şartları ve olanakları harika .
c.....
Bugüne kadar birçok psikolojik danışmanla görüştüm en sonunda Derya hanım'la tanıştım sorunlarla ilgili çözümleri dakik ve hızlı kendinizi onun yanında çok rahat ve huzurlu hissediyorsunuz öfke problemimde ve aile sorunlarımda sorunlarımı sıfıra indirdim sayesinde..
Derya Hanım'la okb tedavisi sırasında tanıştım. Psikiyatristimle devam etmekle birlikte, terapi almaya karar verdiğimde kendisine başvurdum. Süreç tahmin edemeyeceğim kadar güzel geçti. Derya Hanım'la birlikte çok mesafe kat ettik hala önemli bir yolum olduğunu biliyorum, ancak umut doluyum. Herkesin böyle bir psikolojik danışmanla tanışmasını isterim kendisiyle tanışmak gerçekten büyük bir şans.
km....
Derya hanımla bir süredir kızım için görüşüyoruz. kızım 8 yaşında içine kapanık, sessiz bir çocuktu bu durumdan korkuyorduk. eşimle birlikte başvurduk, derya hanım hem bizimle hem kızımla çok ilgilendi. kızım şu an çok daha iyi durumda, okulunda daha sosyal ve arkadaşlarıyla ilişkileri iyiye gidiyor. ilk başta psikolojik desteğe başvurma konusunda çekincelerimiz vardı fakat iyi ki kendisiyle tanışmışız. keşke daha önce tanısaydık kendisini.
ng...n
Derya Hanımla depresyon ve uyku sorunları üzerine başladığım terapi süreci benim için dönüm noktası oldu. Kendisinin sıcak yaklaşımı ve profesyonelliği sayesinde içsel bir denge buldum. Depresyonla başa çıkmak ve uyku kalitemi artırmak konusunda sağladığı rehberlikle hayatım olumlu bir yönde değişti.
Derya Karataş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Derya Karataş, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Aile Danışmanlığı. Size Derya Karataş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Evlilik Terapisi.
Derya Karataş adresi nerede?Derya Karataş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi çakmak mah. Dr.Zeki Acar Cad. Ayan Sok. No:9 Kat: 1(Kazım Karabekir Anaokulu Arkası) Darıca/Kocaeli Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Derya Karataş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Derya Karataş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Derya Karataş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Derya Karataş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Derya Karataş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Derya Karataş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Derya Karataş hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Derya Karataş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Derya Karataş hangi sigortaları kabul ediyor?Derya Karataş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.