Diyetisyen Randevusu
Hastalıklarda Beslenme
Kişiye Özel Diyetler
Sporcu Beslenmesi
Inca İstanbul Nörocerrahi Ve Ağrı Merkezi
Dyt.Derya Mutlu, annemin, oğlumun ve benim yani aile diyetisyenimiz oldu.Başta şeker hastası olan ve insülin iğnesini yıllardır kullanan annemin, hapa dönüşünü ve kilo vermesini, sonra oğlumun sağlıklı kilo vermesini, ve de benim yüksek üstü 1.300 ler seviyesindeki tligirised oranlarımı 300 altına,yücuttaki yağ oranımı %40 lardan %30 altına,totalde 20 kiloya yakın sağlıklı kilo verdirerek, beslenme okur yazarlığı olan bir bireye dönüşmemi sağladı.Bilgisi,yaklaşımı ve pozitif duruşu için kendisine teşekkür ederim.
di...e
Sevgili Derya Hanım ile mideme balon taktırdığım, biraz sancılı bir süreçte tanıştık. Her seferinde bana özel yeni yeni programlarla, güler yüzü ve sabrıyla beni sürekli destekledi. Biraz kaçamakları olan bir danışandım ama süreci güzel ilerlettik. Yakın zamanda tekrar hedefe odaklı şekilde devam edeceğiz. Her şey için teşekkür ederim. Güler yüzün hep gülmeye devam etsin başarılar dolu bir ömrün olsun. Kendisini şiddetle tavsiye ederim :))
Kendisiyle kilo verme sürecimde destiğini hiç esirgememiş ve 20 kilo verme sürecinde yol arkadaşım olmuştur. Her şey için teşekkürler Derya hanım, diyetisyene ihtiyaç duyarsam eğer gideceğim adres belli.
di...s
Derya hanım ile birlikte 33 kilo verdim. Her zmn ilgili her zmn güler yüzlü her zmn mutive vericiydi. Bir çok diyetisyenle beraber çalıştım ama en keyiflisi Derya hanimdi. Her hafta onunla görüşmeyi sabırsızlıkla bekliyordum. Bana bir çok konuda yol gösterdi ve bana bu kadar destek vermeseydi belki veremezdim bu kadar kiloyu. Tam 1 sene beraber yürüdük bu yolu iyiki sizinle karşılaştık Derya hanim
n ...h
Ben annem için başvurdum derya hanıma annem tansiyon ve şeker hastası ve onunla öyle güzel ilgilendi ki annem hızla kilo vermek isteyen ve kısa yollarını arayan hastalardan liposuction gibi yöntemlerden bizi geri döndüren ve uygun olup olmadığını bize tane tane anlatıp bir diyet listesine başladık annem 90 kiloyla başlayıp 4 aylık bir süreçte 75 Kilo ya inmemizi sağlayan ve bu süreçte sürekli irtibat halinde olmamız ve her saatte ulaşabilmemizi sağladığı için ona bir kez daha teşekkür ediyorum .
me...e
Migdeme balon takildi ve Derya hanim beni bu zorlu sürecte 6-7 ay destekledi. Bana harika bi diyet listesi hazirladi ve bana göre hep degisiklikler yapti. Zorlandigim halde 15 kg verdim ve cok mutluyum.
Randevularimiza ve diyet listeme cok özen gösterdi. Kendisine cok tesekkür ediyorum.
me...
derya hanımla whatsapp üzerinden görüşüyoruz. 103 kilodan 77 kiloya kadar düştüm. Daha önce çok diyet denemiş biri olarak yazıyorum, hiç diyet gibi değildi bu süreç. Yaşamıma uyum sağlayan listeleri var. Derya hanımın güleryüzlü, nazik ve huzur veren bir yanı var. Daima yanımda olduğunu hissettiriyor ve güven veriyor. Bana çok şey öğretti onu çok seviyorum
bu...l
Ben Derya hanimla basladigimda 97Kg cikmistim
Nerdeyse artik 100kg yaklasmistim
daha öncede kendim diyetler yaptim ama hic biri böyle basarili degildi
Ben derya hanimla 27kg verdim ve hala vermeye devam ediyorum
Bu diyet sürecinde sadice kilo vermedim ayni Anda sagligim yarine geldi
saglikli ve ac kalmadan kilo vermeyide ögrendim
Derya hanim hep cok dakiktir Randuvalarini ve danisanlarina cok özenli
Kisinin ihtiyacina göre listeler haziliyor
Iyiki tanidim kendisini
Herkezede 10000000% tavsiye ederim
Derya hanim ile olan iletişimim daaha önce hiç bir diyetisyen ile yaşamadım. Samimiyet, profesiyonellik ve empati benim için önemli olan faktörlerdi ve heoside derya hanımda mevcut. Bana bu sürecte çok destek ve yardımcı oldu, sayesinde bu zamana kadar çabaladıgım ama veremedigim kiloları rahatlıkla verdim. Kendisi işinde çok çok iyi bir diyetisyen.
me...m
Derya hanım ile kilo vermek için yollarımız kesişti kendisinin bu süreçte hazırlamış olduğu listeler ve pozitif yaklaşımları önerileri sayesinde hızlı bir şekilde kilo verdim aynı zamanda sağlığımı da korumama yardımcı oldu gönül rahatlığıyla kendisini tercih edebilirsiniz canım diyetisyenim başarılarının devamını dilerim :)
Derya Mutlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Derya Mutlu, Diyetisyen. Size Derya Mutlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi.
Derya Mutlu adresi nerede?Derya Mutlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dikilitaş Mahallesi, Hakkı Yeten Cd Selenium Plaza, 10/C Blok Kat:13 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Derya Mutlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Derya Mutlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Derya Mutlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Derya Mutlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Derya Mutlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Derya Mutlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Derya Mutlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Derya Mutlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Derya Mutlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler