se...
21 Ekim ayak bleğim kırık olarak hastaneye götürüldüm .hastanedeki doktorum derya Oytun tunç beye çok minnettarım .tedavimi en kaliteli ilgi ve alaka ile tamamlayıp taburcu etmiştir.sadece kontrollere gidiyorum .işini severek ve çok profesyonel olarak yapmakta ortapedi ile ilgili işiniz varsa özellikle tercih edin.
.....
26 Nisan 2018 aksami ayagimdaki kırık nedeniyle başvurduğum hastanenin Acil Servisinde beni muayene eden, tetkiklerimi hemen yaptırıp alci işlemini gerçekleştiren bütün bu işlemleri büyük bir ciddiyet ve ozveriyle yerine getiren Doktor Derya Oytun Tunc'a mutesekkirim. Inanilmaz derecede kalabalik ve bir o kadar stresli Acil Servis ortaminda bütün hastalarına aynı sabir, dikkat ve ozenle yaklasan Derya Oytun Bey gibi doktorlarimizin değerini bilelim.
ni...k
10 NUMARADIR KENDİSİ.
Derya Oytun Tunç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Derya Oytun Tunç, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Derya Oytun Tunç adresi nerede?Derya Oytun Tunç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muş Merkez Cad. Muş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Derya Oytun Tunç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Derya Oytun Tunç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Derya Oytun Tunç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Derya Oytun Tunç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Derya Oytun Tunç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Derya Oytun Tunç hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Derya Oytun Tunç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.