Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
me...r
Telefon numarası doğrulandı
Yaptığı işi dört dörtlük yapan,konusunda uzman ve güler yüzlü bir diş hekimi.Yaptırdığım dişlerden çok memnun kaldım.Çok teşekkür eder başarılarının devamını dilerim....
Derya Özdemir Doğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Derya Özdemir Doğan, Protetik Diş Tedavisi.
Derya Özdemir Doğan adresi nerede?Derya Özdemir Doğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kayseri Yolu Sivas
Adresine gitmek zorunda kalmadan Derya Özdemir Doğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Derya Özdemir Doğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Derya Özdemir Doğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Derya Özdemir Doğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Derya Özdemir Doğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Derya Özdemir Doğan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Derya Özdemir Doğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar