Duaçınarı, Ankara Yolu Cd. No:221, Yıldırım
Özel Doruk Yıldırım Hastanesi
ca...a
Doktor hanıma adet düzensizliği ve gebelik istemi için gitmiştim. Detaylı bir şekilde bilgilendirme yaparak tedavi sürecini başlattı. Ne zaman mesaj atsam mutlaka geri dönüş yapıyor. Güzelliği ve güler yüzlülüğünü de ayrıca çok sevdim :)
şe....
Hiç bir doktorun aylardır anlayamadığı kanama nedenimi detaylı be titiz incelemeleri ile anlayıp laparoskopik yöntemle yaptığı ameliyatla doğuştan varolan bir kistten kurtardı. Güler yüzlülüğü, ilgisi, alakası, titiz çalışmaları, ve anlayışla sabırla verdiği özveri ve güvenden dolayı minnettarım. İyi ki önerileri dinleyip dr. Derya Solmaz’a gelmişim .. İyi ki varsınız herşey için çok teşekkürler
p.....
Tavsiye üzerine gittiğim doktor hanıma genital estetik için başvurdum.ilgisi ve benim için en doğru estetik fikrini benimle birlikte paylasmasi beni çok memnun etmişti. Bu yüzden ona güvendim ve ameliyatımı kendisine oldum ameliyatım çok rahat geçti ve anlattığı gibi çok hızlı bir iyileşme oldu.cok memnun kaldım kendisinden iyi ki doktor hanımı tercih etmişim.
de...m
Hamilelik kontrolü için içeri girdik eşimle. Son adet tarihimi ilk başta 1 ay geç hatırladım sonra hemen düzelttim ultrasondayken 25 haftalık olduğunu söylememe rağmen ve uygulamadan bebeğin haftasını takip ettiğimi, bundan emin olduğumu söylememe rağmen son adet tarihinizi söyleyin diyerek, bebeğin aşırı iri bebeğinin suyu aşırı fazla olduğunu söyledi iletişimde sıkıntımız oldu memnun kalmadım. Sonrasında yanlış hesaplamışız sizin kilosu haftasıyla uyumlu iri değil dedi. Ben zaten en başta 25 haftalık olduğunu ama son adeti hatırlamadığımı belirtmiştim. Bebeğin ultrason resimlerini istedik ama vermedi. Genel anlamıyla kötü geçti muayenemiz zaten kalıcı takip için değil tatile gelmiştik.
al...z
Kendisi kişiliği ve sakinliği ile bana güven verdi. Ayrıca ultrason yaparkenki yaklaşımından, süreci etraflıca ve anlaşılır bir dille açıklamasından memnun kaldım. Profesyonel bir tutumu var. İlgisi alakası muhteşem çok kibar tatlış biri çok seviyorum kendisini çok çok memnunum
st...t
Uzun zamandır eşimle yalovada birçok uzmana gittik üniversiteden dostumuzun tavsiyesi üzerine derya hanımı tanımış olduk Küçük bir operasyon önerisinden sonra tedavi gördüm allah ondan razı olsun bize yaşattığı mutluluk için 6 haftada bebeğimizin ilk kalp atımını duyduk sözcükler yetmiyor sonsuz teşekkürler iyiki tanıdık .
Derya hanıma genel kontrol ve kanser tarama testlerim için basvurdum, öncelikle kendisi çok ilgili ve bilgili bir hekim bu beni çok rahatlattı, testlerim öncesinde ve sonrasında beni çok aydınlatacak bilgiler verdi bir hasta olarak bence en önemlisi bu . Kendisi hem tecrübe olarak hemde bilgi donanımı açısından da çok yeterli bir hekim . kesinlikle tüm bayanlara tavsiye ediyorum.
Kendisi muhteşem bir doktor,şiddetle tavsiye ediyorum.Gebelik sürecimdeki kontroller için gittim.Herhangi bir sıkıntıntım olmadı, muayenesinden ve yaklaşımından memnun kaldım.Karakter olarak da çok seviyorum.
pi...r
Iki senedir tedavi goruyordum menapoz nedeniyle,kasık bolgemde agri sebebiyle gittim...Acilen yapmamiz gereken islemleri soyledi Doktorum..Derya Hanim...
Simdi tedavi sureci başladı.. Yaklasimi, anlatimi, hastaya olan destegi beni etkiledi....Kendisine teşekkür ediyorum ve bu surecte birlikte tedaviye devam edecegim...Kolay gelsin
z.....
Derya Hanım Muş Devlet Hastanesi'ndeyken hastası oldum.Adet düzensizliğim vardı.Adet düzensizliğim için birçok doktora gitmeme ve birçok ilaç tedavisi kullanmama rağmen herhangi bir sonuç elde edemedim.Şiddetli derecede karın ağrılarım ve bel ağrılarım oluyordu adet dönemlerimde.Kendisine başvurdum Muş'ta olduğu dönemde.Beni ultrason muayenesine aldı.Daha önce doktorların söylemediği polikistik over teşhisi koydu bana.Buna uygun şekilde tedavim düzenledi.Bu süreçte ilk kullandığım ilaçların etkisini gördüm. Adetim düzene girdi,ağrılarım geçti.Daha sonraki kontrol muayenelerimde düzelme olduğunu kendisi de söyledi.Muayene bulgularından, ilgili ve alakasından çok memnun kaldım.Çok başarılı bir hekim.Kendisine teşekkürler.
Derya Solmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Derya Solmaz, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Derya Solmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Derya Solmaz adresi nerede?Derya Solmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Duaçınarı, Ankara Yolu Cd. No:221 Yıldırım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Derya Solmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Derya Solmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Derya Solmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Derya Solmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Derya Solmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Derya Solmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Derya Solmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Orhangazi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karşıyaka Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Lefkoşa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (5)Yıldırım bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yıldırım bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yıldırım bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yıldırım bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yıldırım bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yıldırım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yıldırım bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yıldırım bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yıldırım bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yıldırım bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yıldırım bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yıldırım bölgesinde Şeker Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yıldırım bölgesinde Neova Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yıldırım bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yıldırım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yıldırım bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yıldırım bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yıldırım bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları