Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Rahim İçi Kalınlaşma
Sezeryan Doğum
Yumurtalık Kistleri
Op. Dr. Derya Yanık Turgut Muayenehanesi
Ben Derya hanımla İpekyolu hastanesinde tanıştım ilk gebeliğimdi ve normal doğum yapmaya korkuyordum kendisi bana korkuyorsan normal doğum yapamazsın zaten dedi beni cesaretlendirmesini beklerken o da bana direkt sezeryan ol dedi şaşırdım Ben de bilgisi ve teşhisi doğru ama hastalarla biraz daha Samimi ve ilgili olabilir
y....a
Hamilelik sürecimiz başladıktan sonra derya hanımı tercih edip onun yanına gittik ancak memnun kalmadık..
En son gittiğimizde doğru ölçüm yapılmadı bacak boyu ile ilgili korkuttular bizi,
gittik tahliller yaptık kaç yerde, sonuçlarını paylaşmaya gidecektik tedirgindik bebeğin durumu için zaten, doktorun yanına içeri almıyoruz dediler, ısrarla bekledik öyle içeri aldılar, raporu gösterip çıktık 2 dakika sürmedi zaten. Kontrol için aradığımızda da, sizin o gün randevunuz yoktu 2 dakikada olsa raporu gösterdiğiniz için , kontrol hakkınız o günden düştü tekrar yeni bir randevu oluşturmanız gerekmektedir diğeri geçersiz dediler,
Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Şahsen hiç memnun değilim
Tavsiye etmiyorum.
me...
Hamileliğimin başından itibaren Derya Hocayla beraber ilerledik. Kendisi çok nazik her şeyi detaylıca açıklayan aklında soru işareti bırakmayan daha soruyu sormadan cevaplayan bir hekim. İşini severek yaptığını anlıyorsunuz güler yüzlü. Önceliği kesinlikle hastaları. Ben çok memnun kaldım 40 haftanın sonunda sezaryen ile bebeğimi kucağıma aldım. Derya Hocanın desteği ilgisi ile çok çabuk toparladım. İyiki Derya hocayla ilerlemişim. Kendisine birde buradan teşekkürlerimi iletiyorum
g.....
Derya hanımın kesinlikle iletişim ve empati sorunu olduğunu düşünüyorum. İlk gebeliğim ve hayırlı olsun bile demeden bana bir nedenden dolayı direk kürtaj olmam gerektiğini söyledi. Randevudan çıkar çıkmaz ağlamaya başladım en mutlu olacağım zamanda. Sonrasında kaç tane doktorla görüştüm o gün içerisinde, hepsi kürtaja gerek olmadığını bebek için sıkıntı yaratacak bir durum olmadığını söylediler. Bebek için sıkıntı olacak bir durum olsa bile ilk gebeliği ve heyecanlı bir anneye direk kürtaj olmalısın denmez bunu söylemenin bir üslubu vardır.
Derya Yanık Turgut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Derya Yanık Turgut, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Derya Yanık Turgut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Kısırlık, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Randevu, Kadın Genital Kanser Taramaları, Kanserde kadın cinsel sağlığı, Sezeryan Doğum, Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler, Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar.
Derya Yanık Turgut adresi nerede?Derya Yanık Turgut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tepebaşı Mah. 649 Sok.Atlı İş Merkezi No:2 Kat:6 D:17 Mardin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Derya Yanık Turgut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Derya Yanık Turgut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Derya Yanık Turgut isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Derya Yanık Turgut, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Derya Yanık Turgut hangi dilleri konuşuyor?Derya Yanık Turgut ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Derya Yanık Turgut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Derya Yanık Turgut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Derya Yanık Turgut ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Derya Yanık Turgut hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Derya Yanık Turgut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 2 yıldız (5 üzerinden) verdi.