Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul
fa...a
Tüm kontrollerim ve doğum sürecim boyunca rahat ve güvenli oldum. Herkese tavsiye ediyorum Harika insan ve doktordur kendisi
kü...r
Güzel doktorum ikinci doğumu mu da derya hanım gerçekleştirdi harika bir insan güler yüzü ve detaylı kontrolleri içinizi rahatlatıyor herkese tavsiye ediyorum hiç düşünmeden hemde
di...n
2015 te kendisi doğumumu yaptırdı allah ondan razı olsun ameliyathanede gözyaşımı silip başımı okşamasını sakinliğiyle cesaret vermesini unutamam sen mükemmel bir doktorsun ♥️
sn...r
Doktor arayışında olanlar hiç düşünmeden tercih etsin güler yüzlü tatlı dilli doktor oğlumun doğumunda hep doğumhane de yanımda oldu destek oldu kendisini çok seviyorum
kü...a
dogumumda bana cok yardımcı oldubnmle yakından ılgılendıgııçın cok memnununm 2 kez hamılelelıgımde dogumumu derya dr yapması ıstermm:))iiiyii gunlerr:)
ay...t
ben derya yaşar çok teşekür ediyorum beni çok zor bir durumdankurtardı mayıs 2ölü bir dogum gercekleştirdim cok zor bir durum ama 3aylık hamileyim ertan ve necla doktora gittim ölü bir bebekdogurdum dedim somadılar bileneden diye doktorlardan ümidi kestim allah senicıkardı karşıma bana sadecesiz sordunuz allah sizden ve seni yetiştiren ailendenrazı olsun cok bunalımdayım keşke özeliniz olsaydı sizi cok seviyorum bana güven verdiniz allah yar veyardımcınız olsunbundan sonra her ay görüşürüz inşallah
Derya Yaşar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Derya Yaşar, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Derya Yaşar adresi nerede?Derya Yaşar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Derya Yaşar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Derya Yaşar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Derya Yaşar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Derya Yaşar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Derya Yaşar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Derya Yaşar hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Derya Yaşar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları