Aile Dizimi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Çocuklarda Yeme Problemleri
Psk. Derya Yeşiltaş
Farklı alanlarda çalıştığım bu süreçte ağırlıklı olarak eğitim verdim ve terapist olarak çalıştım.
Eğitim ve çalışma hayatım boyunca devam ettirdiğim teorik ve pratik eğitimler kendi gelişim sürecime paralel olarak evrilerek devam etti.
2006 yılında Türkiyede yeni tanınmaya başlayan travmatik deneyimler ve performans geliştirme gibi farklı alanlarda etkinliği bilimsel olarak kanıtlanmış emdr eğitimini aldım ve tekniği aktif olarak kullanmaya başladım.
Aynı yıllarda İstanbul Ticaret Üniversitesi Uygulamalı Psikoloji alanında antipedagoji üzerine yaptIğım tezle yüksek lisansımı tamamladım.
5 yıl süren psikodrama eğitimim kendimi ve çalışma alanımı şekillendiren temel eğitimlerim arasındadır.
Bunların yanında çözüm odaklı terapi, stratejik terapi, migrenin emdr ile tedavisi, cinsellik ve cinsel tedavi eğitimini, TAT ve RORSCHACH testleri eğitimini tamamladım.
Alanda çalışan önemli isimlerden aldığım süpervizyonlarla da eğitimlerimi pekiştirdim, deneyim alanımı genişlettim.
Yakın zamanda aynı zamanda bir self terapi olarak kabul gören yoga eğitmenlik eğitimini de tamamlayarak beden zihin birlikteliğini farklı bir açıdan deneyimledim.
m....v
Ben boşanma sürecimde hayata ve çocuğuma olan bağlılığım gibi konularda kendisinden destek aldım. Kendisi gayet sakin, rahatlatan bir ses tonuyla beni dinledi ve konuştu, sorduğu sorularla kendimi çok rahat hissettim, çok daha rahat bir şekilde kendimi ifade edebildim. Daha önce farklı uzmanlarla da görüşmüştüm ama hiç bu kadar rahat olmadım, duygularımı bu kadar rahat ifade edemedim.
m...
Arkadaş tavsiyesi ile ulaştım. Kaygı bozukluğum üstüne başvurdum. Kendisi anlayışlı sevecen çok iyi bir dinleyici ve kesinlikle tavsiye ederim
Derya Yeşiltaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Derya Yeşiltaş, Psikoloji. Size Derya Yeşiltaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Aile Danışmanlığı, Fobilerden Kurtulmak, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Çocuklarda Yeme Problemleri, Rorschach Testi, Bağımlılık Danışmanlığı, Aile Dizimi.
Derya Yeşiltaş adresi nerede?Derya Yeşiltaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bucakoop mahallesi, 1409 sokak Birlik Apartmanı Buca İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Derya Yeşiltaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Derya Yeşiltaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Derya Yeşiltaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Derya Yeşiltaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Derya Yeşiltaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Derya Yeşiltaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Derya Yeşiltaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Derya Yeşiltaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Derya Yeşiltaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar