Diş Hekimi Randevusu
Hoşnudiye mahallesi Ismet İnönü 1.Cad.Yalçın Kılıçoğlu Plaza No:13 Kat:2 Daire:11, Eskişehir
Normal randevu
Ortodonti Randevusu
Devrim İşçi Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Gece Plağı Tedavisi
Hareketli Ortodontik Tedavi
Invisalign Tedavisi
Devrim İşçi Muayenehanesi
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Lateral Sefalometrik Röntgen
Lazerli Diş Bakımı
Lingual Ortodonti
Ortodontik Tedavi
Devrim İşçi Muayenehanesi
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Panoramik Röntgen
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
İmplant
Devrim İşçi Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Devrim İşçi Muayenehanesi
Yaklaşık 11 ay süren ortodonti tedavim birkaç gün sonra sona eriyor. Genel olarak hekimimin ilgisi ve verdiği güven doğrultusunda tedavime başlamıştım. Kesinlikle istediğim gibi bir sonuçla karşı karşıyayım ve çok memnunum. Tedavi süresince yalnızca tellerim ilk takıldığı zaman birkaç gün ağrı yaşadım, geri kalan süreç ağrısız ve kolay geçti. Hiç kușkunuz olmadan Devrim hocama muayene ve tedavi olmaya gidebilirsiniz.
Ayrıca Devrim hocama benim isteklerim doğrultusunda tedavinin gidişatını şekillendirme payı bıraktığı için beni çok mutlu ettiğini söylemek istiyorum, harikasınız.
al...l
Eskişehir'e taşınmamızla tanıştığımız , oğlumun diş teli işlemlerini titizilikle takip eden , yaklaşık 2 yıllık süreçte ve sonucunda da yüzümüzü güldüren alçakgönüllü harika doktorumuz. Eğer diş teli gibi gençlerin gelişiminde destek arıyorsanız( özellikle destek yazdım psikolojide önemli) muhakkak ki hocamıza uğrayın. Eski Kılıçoğlu sinemasının olduğu yerdeler.(Ayrıca tüm ekibi inceliklidir randevularda yardımcıdır.)
r....a
Ortodonti tedavisi düşünenlere kesinlikle tavsiye edebilirim oğlum N.A Ortodonti tedavi sürecinde tedavi klinik şartları hijyen personel her yönden kusursuz bir hizmet almış bulunmaktayız.
Oğlum O.U.'ın ortodonti tedavisini kısa bir sürede başarılı bir şekilde tamamlayan doktorumuzdan ve ekibinden çok memnun kaldık.
Ortodonti tedavisi düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum. Saygılarımla...
c....ö
Gerçekten güzel bir tedavi süreciydi her açıdan yoğun ilgi vardı. Doktorum beni sürekli sakız çiğniyorum ve her ay bir plak kırıyorum diye fırçalasa da kahverengi lastik takarım diye tehdit etse de annem beni şikayet ettiği zamanlar benimle dalga geçse de onu seviyorum iyi anlaşıyoduk.İlk başlarda ağrılı zamanlar oldu ama sonradan alıştım. Zorlu bir 2 yılın sonunda güzel dişlere sahip oldum mutluyum.
İlgisi ve tedavinin neredeyse acısız olması yönünden ağrısız geçirdiğim bir sene sonunda tellerim çıktı. Dişlerim çok güzel oldu ve fazlasıyla memnunum. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
u....
Devrim Bey çok ilgili, alakalı, işinde iyi bir doktor. 1 buçuk 2 seneye yakın diş teli tedavisi gördüm ve sonu güzeldi. Hiçbir sıkıntı yaşamadım, yaşamıyorum da o yüzden çok memnunum.
h....
Ben gayet mmenundum, herhangi bir sıkıntı yok. Devrim Bey diş teli tedavimi uyguladı ve tedavim tamamlandı. Kendisinden aldığım hizmetten ve tedavimden memnun kaldım.
ba....
Yaklaşık bir yıl süren invisalign tedavim sorunsuz bir şekilde tamamlandı. invisalign tedavisi düşünenlere kesinlikle Devrim Bey'i öneriyorum .Başta Devrim bey olmak üzere ofiste çalışan sekreter hanim ,asistan hanim son derece güler yüzlü ve iletişime açıklar. Bir yıl kadar süren tedavimde randevularimda hiç bekletilmedim. Muayene alanı ve bekleme alanları tertemiz.Kendilerine saygılarımı sunar ve bir kez daha emekleri için teşekkür ederim.
y.....
Değerli hocam Devrim İşçi, iki kızımın Ortodonti tedavisini tamamladı,sonuç mükemmel oldu. Kendisine ve ekibine yürekten teşekkür ediyorum . Hastaya yaklaşımı ,ilgisi harika… işinin uzmanı kesinlikle tavsiye ediyorum
Devrim İşçi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Devrim İşçi, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Devrim İşçi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Ağız Koruyucusu, Lazerli Diş Bakımı, Diş X-Ray, X-Ray, Lingual Ortodonti, Invisalign Tedavisi.
Devrim İşçi adresi nerede?Devrim İşçi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye mahallesi Ismet İnönü 1.Cad.Yalçın Kılıçoğlu Plaza No:13 Kat:2 Daire:11 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Devrim İşçi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Devrim İşçi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Devrim İşçi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Devrim İşçi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Devrim İşçi hangi dilleri konuşuyor?Devrim İşçi ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Devrim İşçi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Devrim İşçi tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Devrim İşçi hakkında ne düşünüyor?Toplam 282 hasta / danışan, Devrim İşçi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir Sınıf 3 Malokluzyonlar
Eskişehir Ortodontik Malokluzyonlar