Psikiyatri Randevusu
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
İlişki Terapisi
Şizofreni Tedavisi
ze...
Devrim hanım sizi, son derece modern, huzur veren, tertemiz bir ortamda güler ve güzel yüzü ile karşılıyor. Kendisi alanında gerçek bir profesyonel, hasta doktor ilişkisinden ziyade size, arkadaşmışsınız gibi kendinizi rahat hissettirecek ve emin olun derdinize derman olacak. Panik bozukluk nedeni ile gitmiştim; içtenliği,vermiş olduğu ilaç ve tavsiyeleri ile şimdiden çok daha iyiyim.
Yakın ilgi, doğru teşhis ve doğru tedavi ile kısa sürede uyku problemim çözüldü. Endişelerim ve kaygılarım azalmaya başladı. Doktorunuzu sevmek ve güvenmek çok önemli. Doktorumdan çok memnunum.
c....b
Öncelikle verdiği tedaviden çok memnun kaldım eski benligime kavuştum doktorumun sayesinde
Devrim hanım yaşadığımın olumsuzları geri de bırakarak önğme bakmak gerektiği yönünde olumlu görüşleri sayesinde kendimi iyi hissetmem için gerekli tedaviyi uygulamıştır.
mu...
İlk randevumdu ve çok güzel bir ofiste rahat temiz hijyenik bir ortamda randevu saatimi geçmeden süresinde içeri girip devrim Hanım ile görüşüm çok pozitifti benim için. kendimi çok rahat hissederek devrim hamımdan pozitif bir enerji alarak rahat bir şekilde her sıkıntımı anlattım ve çok iyi bir iletişim içinde detaylarına kadar inip ayrıntılı bir şekilde kendi hatalarımı ve karşıya nasıl davranmam gerektiğiyle ilgili çok olumlu kararlar almama neden oldu. Çok memnundum. Devrim Hanım sayesinde en kısa sürede sinirsel psikiyatrik sorunlarımın tamamen düzeleceğini umuyorum. O enerjiyi veriyor gerçekten. Emeğiniz için tekrardan teşekkür ederim
Hasta
Ben memnun kaldım verdiği ilaç ilk günden etkisini göstermeye başladı Allah bin kez razı olsun
a....s
I needed a prescription and a consultation on my disorder (OCD), but I don't speak Turkish. Therefore, the consultation was in English, everything went fine, I got the help I needed and I am very satisfied
fa...l
Devrim Hanım, benim en büyük şanslarımdan biri sanırım. Mucize gibi. İletişim gücü , güler ve güzel yüzü dışında öncelikle alanında çok PROFESYONEL. Kendisi çok ağır ve şiddetli, asla geçmeyeceğini düşündüğüm bir panik atak krizi geçirdiğim dönemde hayatımdaydı. Tamamen umutsuz olduğum süreçte; bilgisi, profesyonelliği ile beni o kör kuyudan çıkardı. Şimdi onu ve hayatımı çok seviyorum. Her şey için sonsuz teşekkürler.
m....s
Devrim Hanım panik atak için korona doneminde gittigim ve beni cok iyi anlayıp dinleyen yol gosteren bir doktor..Yaklaşık bir ay önce bağırsak iltihaplanmasi sonucu hastanede yattıktan sonra tekrar panik atak dolayısıyla kendisine gittim cok ilgili konuşmalarıyla sorunumum bedensel olmadığını bunu kafamda cozmem gerektiğini söyledi ve verdigi ilacla haftalardır uykusuzluk problemim vardi ona çözüm oldu..Çok şükür daha iyiyim ve eninim ki Devrim hocamla daha da iyi olacağım Fethiye' de gercekten mükemmel bilgili ilgili bir psikiyatri uzmani ..Çok teşekkür ediyorum Allah sizin gibi doktorları başımızdan eksik etmesin..
ay...
Yoğun kaygı ve depresyon ile gitmiştim. Sabırla bölmeden soluksuz konuşmamı dinledi ve karar vermekte zorlandigim sorunlardan kurtulmak için ihtiyacim olan motivasyonu sağladı. Yonlendirmelerini uyguladıktan sonra tekrar ziyaret edeceğim.
Devrim Kalafat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Devrim Kalafat, Psikiyatri. Size Devrim Kalafat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikiyatri Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Yetişkin Terapisi, Aile Danışmanlığı, Cinsel Terapi.
Devrim Kalafat adresi nerede?Devrim Kalafat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tuzla Mah. Cahit Gündüz Cad. No :34 D: 6 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Devrim Kalafat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Devrim Kalafat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Devrim Kalafat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Devrim Kalafat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Devrim Kalafat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Devrim Kalafat tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Devrim Kalafat hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Devrim Kalafat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Devrim Kalafat hangi sigortaları kabul ediyor?Devrim Kalafat tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.