e....d
Devrim Hocam Çorluya iyi ki geldiniz. Emekleriniz ve ilginiz sayesinde alerjik astım teşhisim son buldu
ha...l
ilk olarak hasta ile iletişimi başarılı,guleryuzlu,iyi bir dinleyici
Ben alerjik astım hastasıyım,özellikle grip gecirdigim dönemler agirlastigim oluyor,hocamızın ilgili tedavisi ile her seferinde iyileşiyorum,diğer hastalara yaklaşımı ve pozitif enerjisi ile gerçekten harika bir doktor
mi...r
.Devrim hoca herkes gönül rahatlığı ile gitmeli o gün malatyaya gidecegini duydum tayin çıkmış sanırım sanki ailemden biri ölmüş haberini alır gibi yıkıldım o kadar sevdiriyor kendisini ilgilenşyor hastaları ile kısaca düşünmeden gideceginiz tek doktor . her şehire bir devrim gerek
sa...n
he...i
sayın hocam ben sizin hastanızın refakatcisiyim . sizlere tekrar tekrar teşekkür ederim. hasta ile ilgilenmeniz güler yüz göstermeniz bile onlara ilaç gibi etki ettigine bizzat şahit oldum. sizlere gerek göreviniz gerekse sivil hayatınızda başarılar dilerim .
he...i
Devrim Taşkın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Devrim Taşkın, Göğüs Hastalıkları.
Devrim Taşkın adresi nerede?Devrim Taşkın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazimiye Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi No:6 Çorlu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Devrim Taşkın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Devrim Taşkın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Devrim Taşkın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Devrim Taşkın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Devrim Taşkın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Devrim Taşkın hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Devrim Taşkın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çorlu bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çorlu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çorlu bölgesinde QNB Finansbank Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çorlu bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çorlu bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çorlu bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çorlu bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çorlu bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çorlu bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çorlu bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çorlu bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çorlu bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çorlu bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Çorlu bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları