Ergoterapi
Pediatrik Rehabilitasyon
Ergoterapi Randevusu
Gelişim Evreni Danışmanlık Merkezi
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Ergoterapi
Pediatrik Rehabilitasyon
Gelişim Evreni Danışmanlık Merkezi
İki terapist çalışıyorlar ve seanslar oldukça verimli geçiyor. 2.5 yaşında çocuğum için yaklaşık 5 aydır gidiyoruz ve çok büyük değişimler oldu. Dicle hanım mesleğinde çok başarılı. Çocuklara yaklaşımımız konusunda bize de çok yardımcı oldu. Ergoterapiyle birlikte birçok alanda da bilgi sahibi. İşini profesyonelce yapıyor. Bu alanda özel gereksinimi olan herkese tavsiye ederim. Çocuklara yaklaşımı, mimikleri, sıcaklığı, güleryüzü sayesinde biz çok yol aldık. Kendisine minnettarız.
Dicle Doğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dicle Doğan, Ergoterapi. Size Dicle Doğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ergoterapi, Pediatrik Rehabilitasyon, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), Ergoterapi Randevusu.
Dicle Doğan adresi nerede?Dicle Doğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Viranşehir Mahallesi, 34318 Sokak, No:17, Kat:3, Daire:3 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dicle Doğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dicle Doğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dicle Doğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dicle Doğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dicle Doğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dicle Doğan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Dicle Doğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.