1975 yılında Şanlıurfa’da doğdum. Hacettepe Üniversitesi Tıp (İngilizce) Fakültesinden 1999 yılında mezun oldum. Göz Hastalıkları ihtisasımı 2000-2001 yıllarında Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, 2001-2003 yıllarında Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Kliniğinde tamamladım. 2004-2022 yıllarında Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Kliniği Retina Biriminde görev yaptım. 2010-2013 yıllarında Almanya’da Berlin Humboldt Üniversitesi, Charite Hastanesi Göz Kliniği Retina ve Uvea Birimlerinde gözlemci doktor olarak çalıştım. 2014 yılında doçent, 2021 yılında profesör ünvanını aldım. 2022-2024 yıllarında Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Kliniği Retina Biriminde görev yaptım. 2024 yılında Memorial Ataşehir Hastanesinde hizmet vermeye başladım.Türk Oftalmoloji Derneği Retina Birimi ve Uvea Birimi aktif üyesiyim. Uluslararası Oftalmoloji Konseyi (FICO) sertifikasına ve Avrupa Oftalmoloji Konseyi, (FEBO) sertifikasına sahibim.
Retina hastalıkları, vitreoretinal cerrahi ve katarakt cerrahisi özel ilgi alanlarımdır.

Vedat Günyol Cd. No:30 Küçükbakkalköy, Ataşehir, Ataşehir, İstanbul

Allianz Sigorta

Yapı Kredi Sigorta + 117 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit

Katarakt Ameliyatı

Retina Hastalıkları Cerrahisi

Vitreoretinal Cerrahi

Memorial Ataşehir Hastanesi

Dr. Dicle Hanım babamın katarakt ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Ameliyat öncesi detaylı muayenesi, hastayı en iyi şekilde bilgilendirmesi, tüm süreç boyunca hastayı ve bizi rahatlatması çok kıymetliydi. Kendisine başarılarının devamını diliyorum.

O
Telefon numarası doğrulandı

Ben Dicle hocamın hastası aracılığıyla tanıdım. Ankara Devlet Hastanesi'ndeydi, gözlerimin rahatsızlığı dolayısıyla yanında tedaviye başladım. Benim gözümü ameliyat etti, gözlerim şeker hastalığından dolayı görmüyordu. Ameliyattan sonra gözlerim görmeye başladı. İstanbul'a her gittiğimde kontrole giderdim, teşhis ve tedavisinden çok memnun kaldım.

Telefon numarası doğrulandı

Doktoruma hastanede muayeneye gidince ulaştım. Gözlerimde bir anda görme kaybı yaşadım ve hayatım bir anda karardı. Doktorumuza başvurduğumda öncelikle çok hassas bir şekilde kontrollerini yaptı ve bana çok güzel bir dille hastalığımı ve tedavi yöntemini anlattı. Sonrasında gözümden ameliyat oldum ve beni sağlığıma kavuşturdu. Bana ve aileme güzel günler yaşamam için fırsat verdi. Herkese tavsiye ederim hocamızı...

Ş
Telefon numarası doğrulandı

Retina yırtılması nedeniyle başvurdum. Sol gözümde perdeleme oluyordu. Antalya'dan geldim yanına. Acil bir şekilde ameliyat oldum. Ameliyatım çok güzel geçti. Artık gözüm görüyor. Çok memnunum kendisinden. Sağ gözümde de hafif bir yırtık tespit etti. Onu da lazer işlemi ile düzeltti.

Telefon numarası doğrulandı

Çok değerli bir doktor. Kendisini çok severim. Gözümde bir rahatsızlık hissettim. Acile gittim. Kanama olduğunu söyledi sonra beni gönderdi. Gözümde görme sorunu başladı. Tesadüfen Dicle Hanım ile tanıştım. Hemen operasyona aldı. Çok başarılı bir operasyon geçirdim. Dicle Hanım farklı bir doktor. Çok güler yüzlü. Sorulan her soruya sakin ve sabırlı bir şekilde cevap veriyor. Böyle doktorlara alışık değiliz. Dışarıdaki hastalarda kendisi için çok güzel şeyler söylüyorlar. Puslanma oldu lazer ile onu da geçirdi. Çok memnunum. İnsan olarak da çok iyi. Kimseden kendisi hakkında kötü bir şey duymadım.

Telefon numarası doğrulandı

Gözümde glokom vardı. Canlı renkleri sarı görüyordum. Farklı doktorlara gittim, kimse sorunumu anlamadı. Şans eseri kendisine gittim. Damarlarımda kaçaklık varmış. Makinalara soktu. Damlalar damlattı ve ilaç tedavisi uyguladı. Sonra sorunum düzelmeyince lazer operasyonuna girdim. Damarımı onardı. Benimle çok güzel ilgilendi. Şu an çok iyiyim. Çok yardımcı oldu bana. Genel olarak memnunum kendisinden.

Telefon numarası doğrulandı

2016 yılında eşimle rutin kontroller için bir doktora gittim. "Acil ameliyat olmanız gerekiyor, yoksa kör olabilirsiniz," dedi. Tanıdık referansı ile kendisine başvurdum. Muayene etti, katarakt başlangıcı var dedi. İzlemeye aldı. 8 yıldır kendisiyle birlikteyim. Beni her zaman candan karşılıyor, beni bilgilendiriyor, bilinçlendiriyor ve güven veriyor. Böyle bir hocayla olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Kendisine minnettarım. Aile doktorumuz. Biz ziyadesiyle kendisinden memnunuz. Kurallara uygun davranan bir kişiliği var.

Telefon numarası doğrulandı

Sol gözüm için başvurdum. Damarım patlamıştı. Onun sayesinde çok iyiyim, anjiyo oldum. On numara ve ilgili bir doktor. Allah selamet versin. Tedavi öncesinde ve sonrasında her türlü açıklamaları yapıyor. Net bir şekilde hastasını bilgilendiriyor.

O
Telefon numarası doğrulandı

Oğlum için tavsiye üzerine başvurdum. Retina kanama sorunu yaşıyordu. Muayene etti ve operasyona aldı. Sürecimiz biraz uzun sürdü. Birkaç defa operasyona girdi. Oğlumun gözü şu an %40 görüyor. İstanbul'a tayini çıktığı için farklı ilden yanına 6 ayda bir kontrol için geliyoruz. Hastasını yakından takip ediyor. İlgili ve alakalı bir doktor. Çok memnunuz kendisinden.

Telefon numarası doğrulandı

Annem için başvurduk. Retina ameliyatı oldu. Çok ilgilendi. Ankara'dan ayrılması bizim için kötü oldu. Farklı doktor tavsiye etti. Takibini ve hastalarına yaklaşımını çok seviyordum. Burada olsaydı kendisiyle devam ederdik. Sıcaklığı ve samimiyeti benim hoşuma gidiyor. Memnun kaldık.

Prof. Dr. Dicle Hazırolan

Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim.