2018-2019 yılı boyunca İzmir Ekol Hastanesinde Psikiyatri bölümünde çalışmalarını sürdürdü.
İzmir ve İstanbul’da bir çok okulda gönüllü olarak kişisel gelişim eğitim seminerleri vermektedir.
Bir çok özel okul, şirketlerde çalışanlara psikolojik eğitim danışmanlığı vermektedir.
2018 yılı itibari ile şahsi özel kliniğinde terapilerine devam etmektedir.
Çocuk, ergen ve yetişkin terapisti olan Dicle Naz Naki aynı zaman da çift/aile terapisi desteği vermektedir.
Evlilik Terapisi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Uzm. Kl. Psk. Dicle Naz Naki
Oğlumun panik atak sürecinikisacik bir sürede sevgisiyle atlatmasini sağlayan Arasima olduğu kadar bana da farketmeden sakinlik aşılayan sevgili Dicle NAz Naki hocam sihirli gülüşleriniz i in minnettarim
gü...
Bu kadar sıcak samimi içten bir psikolog tanımadım iyiki yolumuz kesişti erken bir kızım vardı sıkıntılı bir dönem yaşadık ama Dicle hocamla kısa bir sürede inanılmaz yol aldık tereddüt etmeden gidin ailemizin ablası
s....y
2 yıl önce tanıştık Dicle Hanımla. Hayatım da verdiğim en doğru kararlardan biridir danışanı olmak. En yakın dostunuzla sohbet eder gibi rahat hissediyorsunuz kendinizi yanında. Dicle Hanımın gercekten kalbiyle sizi dinlediğini hissediyorsunuz Açık net objektif ve insana herzaman umut oldugunu hissettiren yaklaşımıyla cok zor günlerimi atlatmama destek oldu kendisi
bi...n
Muhteşem biri kalbi sarılışı sıcak gülüşü siz seansa başlamadan iyileştiriyor bile. Dicle hanıma depresyon mutsuzluk aile ve partner sıkıntılarım için başvurmuştum. Bana kendimi çok daha iyi hissettiren olduğumdan şuan çok daha başka ve hedefleri olan bir birey olmama yardımcı oldu. Bir ağacın dalı ne yaparbilir ki ? Benim için bir ağacın dalı gibi kendisi, can veren yeşerten yeniden başlatan. kendimi bi tırtıl gibi hissediyordum kendisiyle tanışmadan önce dicle hanıma sığındım o beni aldı sardı sarmaladı birlikle sabrettik ve şimdi çok güzel renkleri olan bi kelebek gibi hissediyorum kendimi
e....v
Oğlum lise son sınıftaydı ve derslerine odaklanamıyor, sınav için endişe duyuyordu. Tavsiye üzerine Dicle hanımdan randevu aldık.
İlk seansta bizden kısa bir bilgi aldıktan sonra oğlumla tanıştı ve tüm sene oğlumla sınav ve tercihleri konusunda konuşarak olumlu yönlendirmelerde bulundu. Ailemizi bir bütün olarak ele aldı. Hepimize süreçte pozitif katkı sağladı. Sonuçta oğlumun en doğru tercihi yapmasına ve üniversiteyi kazanmasına destek sağladı.
Daha sonrasında geçirdiğim ameliyata bağlı kaygı bozukluğumda da kendisinden çok destek aldım. Ona ihtiyaç duyduğum zamanlarda ulaşabilmem süreci daha da kolaylaştırdı.
Uzun yıllardır hayat yolunda bana ve aileme destek sağlamaktadır.
i̇...h
Selamlar 9 yaşındaki çocuğumuz için başvurduk Dicle hanıma akran zorbalığı yaşıyorduk.Yaklaşımı o kadar samimi o kadar içten o kadar ailemizden biri gibiydiki.Çocugumuza o kadar iyi geldiki Dicle Hanım 1 seans sonrası çok güzel geri dönüş aldık çocuğumuzdan. İyiki yollarımız kesilmiş iyiki hayatımıza dokundunuz.İyiki varsınız. Hep varolun.
sa...r
Çocukluğumda yaşamış olduğum sorunlar üzere Dicle hanıma başvurdum. Yaşadığım tecrübeyi kelimelerle anlatmak kendi adıma pek kolay olmasa da işin de çok çok başarılı son derece pozitif sonsuz bir gülüşe sahip çok iyi bir danışman iyiki yolum kesişmiş kendisi ile artık hayatımın geri kalan kısmında her ne olursa olsun ne yaşarsam kendimi çok rahat bir şekilde anlatabileceğim ve sonuna kadar güvenebileceğim bir sırdaşım var.
Şöyle ki günlük hayatın koşturmanın telaşenin içinde bi an aklınıza şu gün seansım var dediğinizde içiniz rahatlıyor ve tebessüm edebiliyorsunuz işin özeti budur benim için.
( Ben ne savaşlar verdim kendime... )
g....y
Dicle hanıma yaşadığım kayıp ve yas sürecim sebebi ile başvurdum ve bu süreçte bana desteği çok büyük oldu, karanlık dünyamın içinde ışık oldu desem yeridir. Dicle hanım herşeyden önce mükemmel bir insan ve işini çok seven çok iyi, çok başarılı bir psikolog, ilk görüşünüzde bile doğru bir tercih yaptığınızı anlıyorsunuz. İyi ki yolumuz kesişmiş, sizi çok seviyorum..
Çok memnunum, ilk gittiğimde çok kötüydum depresyondaydım ve kendimi zor ikna ettim ama bi kaç seanstan emin oldum ki en doğru kararı verdim, Dicle Hanımın güler yüzlüğ detaylı anlatımı beni çok iyi anlamsı beni çok mutlu etti ve bu kadar kısa Bi süredi iyi olacağımi düşünmüyordum ama gerçekten öyle, bana çok yardımcı oldu ve depresyondan çıkardı, kötü düşüncelerimi engelledi, gidince anlıyorsunuz ki en doğru karar bu, iyi ki var.
Dicle Naz Naki isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dicle Naz Naki, Psikoloji. Size Dicle Naz Naki tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi, Moxo Dikkat Ölçme Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Psikoterapi, Evlilik Terapisi, Çocuk ve Ergen Terapisi, Çocuklarda Yeme Problemleri.
Dicle Naz Naki adresi nerede?Dicle Naz Naki şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İmbatlı mahallesi 1825. Sokak No:14/1-7 Kat : 3 Dream Port Rezidans İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dicle Naz Naki isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dicle Naz Naki online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Dicle Naz Naki isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dicle Naz Naki, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Dicle Naz Naki hangi dilleri konuşuyor?Dicle Naz Naki ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Dicle Naz Naki isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dicle Naz Naki tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Dicle Naz Naki hakkında ne düşünüyor?Toplam 97 hasta / danışan, Dicle Naz Naki hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar