Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi
Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi
Tümünü gösterHizmetler
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Arabacıalanı Mah. Çark Cad. No:310/1 İç kapı no:304 Hilloria İş Merkezi, Sakarya
3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi
Depresyon
Dikkat Eksikliği
Diz Protezi Sonrası Rehabilitasyon
Uzm. Fzt. Didem Bengisu Kebap
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Eklem Eğriliği
Çene Terapisi
İnkontinans Tedavisi
İnme Rehabilitasyonu
ş.....
Kendisinden çok memnunum. Gayet tatlı biri. Skolyozum var, bu nedenle tedavi alıyorum. 1 aydır haftada 3 gün gidiyorum. Tedavimden, aldığım hizmetten memnunum. Hiçbir şikayetim yok. Didem Hanım başarılı, iletişimi iyi bir uzman.
na...ı
Boyun fıtığı ve düzleşmesi ile ağrıdan uyuşmadan acıdan sürünerek geldim ben Didem Hanıma. Şu an yaklaşık 2.5 aylık bir tedavi sürecinin sonuna doğru yaklaşırken yazıyorum; sayesinde tüm dertlerimden kurtulmak üzereyim. Daha ilk muayenede boynumla ilgili yaşadığım sorunun tam olarak tüm detaylarını o kadar açık ve anlaşılır bir şekilde bana izah ederek başladı ki, tedaviye başlamak için kendisinin en doğru seçim olduğuna orada karar verdim ve hiç pişman olmadım. Bütün bir tedavi sürecimde her zaman çok ilgiliydi, sürekli durumumu gün içerisinde kontrol etti. Seanslarda uyguladığı yöntemler olsun, eve verdiği egzersizler olsun sayesinde ağrılarımdan ve uyuşma şikayetlerinden neredeyse tamamen kurtuldum diyebilirim. Tüm tedavim sona erdiğinde de artık hiçbir şikayetim kalmayacağına inanıyorum..
ay...r
Sağ dizimdeki menüsküs yırtığı nedeniyle ciddi ağrılar yaşıyordum. Klinik pilates sürecine başladıktan sonra 8 seans sonunda ağrılarımda belirgin bir hafifleme oldu. Didem Hanım ve ekibi son derece ilgili ve destekleyiciydi. Her seans sonrası süreci dikkatle takip ediyorlar. Didem Hanım, profesyonelliği ve bilgisiyle sürece büyük katkı sağladı.
a....)
Çocuğum için başvurduk. Kendim araştırıp buldum. Ayağında tendon kısalığı vardı. 1 yıldır birlikteyiz. Olumlu sonuçlar alıyoruz. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Kendisi için tüm görüşlerimiz olumlu. Memnunuz.
Sporda yaşamış olduğum bel ağrısı nedeniyle ilk başta çeşitli hastahanelere başvurdum. Bel Fıtığı olduğunu söylediler. fizik tedavi gördüm. Ama istediğim sonucu alamadım. Bel ağrısının çözümü yok vs diyenlere karşı umutsuzluğa kapıldım. Daha sonra ben elimden geleni yapayım da yine olmuyorsa olmasın dedim. Ardından Didem Hanım ile tanıştım. Kendisi geleneksel metotlardan ek/ayrı olarak teker teker nerde ne ağrı var ise veya sorunun kökeni neresi ise orası ile ilgilenerek (egzersiz, manuel terapi vs.) çalışmaktadır. Dolayısıyla sonuca sağlam ve hızlı ilerlemektedir. Kendisini güleryüzlü, her seansımı elinden geldiğince dolu dolu geçirdiğini, çeşitli ağırlıksporlari (Fitness vs.) Hakkinda bilgi sahibi ve alanında son derece tecrübeli olduğunu gördüm. Yaklaşık 1 aydır tedavi görmekteyim. Şuanda ağrılarımın çoğunluğu iyileşmiş, hayat kalitem eskisine dönmüştür. İlerleyen zamanlarda daha da iyi olacağına inanmaktayım.
o....e
Motosiklet kazası geçirdim. Parmaklarımda ve kolumda kırık vardı. Alçı çıktıktan sonra kendisine başvurdum. Parmak güçlendirme ve katılaşan eklemlerimi açmak için baskı hareketleri yaptırıyor. Birden fazla tedavi uyguluyor. Elektrik şok tedavisi de alıyorum. Didem Hanım'dan çok memnunum. Hızlı bir sonuç alıyorum. Süreç güzel gidiyor. Parmaklarım açılmaya başladı. Seanslara devam ediyoruz.
b....t
Kollarımda sinir sıkışması vardı. Bu sebeple başvurdum. 6 seans oldu gideli. Manuel terapi uyguluyor. Hareket çalıştırıyor. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Hemen dönüş yapıyor. 2018 yılında tanıştım kendisiyle. O zamanlarda 9 seans aldım. Çok memnunum kendisinden. İşinde çok iyi bir uzman. Açıklamaları bizim anlayacağımız şekilde yapıyor. Sürece başladığımızdan beri iyi ilerleme oldu. Doktora gittim ağrılarıma çözüm bulamamıştı. Kendisi çok başarılı. Arkadaşlarıma da tavsiye ettim. Gidenler de memnun. Çok iyi bir uzman.
m ...k
Didem Bengisu hanım ile yaklaşık bir aydır çalışıyoruz. 7 ay önce bacağımı kırdım. Ameliyat sonrasında fizik tedavi almama rağmen çok ilerleme kaydedemiştim. Bir süre sonra tekrar fizik tedaviye ihtiyaç duymam ile birlikte Didem Bengisu hanımla yollarımız kesişti.
Uzun seanslar boyunca yatıştıramadığım korkularımı, hareket yeteneğimdeki eksiklikleri Didem Bengisu hanım ile aşmaya başladık.
Kısa bir sürede özgüvenimin bu kadar yerine gelmesi ve iyileşmeye olan inancımı arttırması benim bile tahmin edemeyeceğim bir durumdu. Detaylı bilgi vermesi, her konuda yardımcı olması ve sıkı takibi süreci hem olabildiğince başarılı bir hale getiriyor hem de hızlandırıyor. İyi ki tanışmışız
ha...a
Bengisu hanıma fibromiyalji şikayetim için gittim. Sırtımda ve boynumda çok şiddetli ağrılarım vardı. Daha önce gittiğim uzmanlarla yol alamadık. Kendisi değerlendirme seansında çok kısa uygulama yaptı ve nasıl olduysa on gün hiç ağrı şikayetim olmadı. Tedaviye başlayalı bir ay oldu, 6 seans yaptık hala hiç ağrım yok. Ikomt terapistinin ne demek olduğunu kendisiyle tanışınca anladım.
Bu defa tüm ağrılarımdan kurtulacağıma inanıyorum.
pı...i
Kendisiyle bacağımın kırılması sonrasında tanıştık ve harika bir süreç yönetimi sayesinde kısa sürede toparlandım. Detaylı açıklamaları, uyguladığı tedaviler ve motivasyonuyla eski hayatıma döndüm. Tereddütsüz güvenebileceğiniz biri
Didem Bengisu Kebap isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Didem Bengisu Kebap, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Didem Bengisu Kebap tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Manuel Terapi, Manipülasyon, Bel - Boyun Fıtığı, Kuru İğneleme, Ortopedik Rehabilitasyon, Fizik Tedavi, Boyun Fıtığı, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Nörolojik Rehabilitasyon.
Didem Bengisu Kebap adresi nerede?Didem Bengisu Kebap şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Arabacıalanı Mah. Çark Cad. No:310/1 İç kapı no:304 Hilloria İş Merkezi Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Didem Bengisu Kebap isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Didem Bengisu Kebap online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Didem Bengisu Kebap isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Didem Bengisu Kebap, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Didem Bengisu Kebap isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Didem Bengisu Kebap tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Didem Bengisu Kebap hakkında ne düşünüyor?Toplam 38 hasta / danışan, Didem Bengisu Kebap hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Didem Bengisu Kebap hangi sigortaları kabul ediyor?Didem Bengisu Kebap tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.