Uzm. Dr. Didem Çelik, Ankara Üniversitesi - Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Şuan Lider Centrio'da hizmet vermektedir.

Dr. Didem Çelik Muayenehanesi
Mansuroğlu Mah. Lider Centrio İş Merkezi No:4 B Blok Kat:9 D:100, Bayraklı, İzmir

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Çocuk Psikiyatrisi Randevusu +23 daha fazla

Anne Baba Ayrılığı

Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Röportaj

R

Doktoruma arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım. Tanıyınca işinde ne kadar özverili olduğunu gördüm. 14 yaşındaki oğlumun ergenlik kaynaklı depresyon tedavisi için kendisine devam etmekteyiz. Yaklaşık 2 ay oldu. Gayet olumlu sonuçlar alıyoruz. Oğlum da doktoruyla çok uyumlu. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Ö

Ben psikologum sayesinde Didem Hanım'la tanıştım, çok memnunum. İki yıldır OKB hastasıyım. Şu an gayet iyiyim, çok iyi bir tedavi süreci geçiriyorum ve çok büyük bir azalma görüyorum hastalığımda. O yüzden ben kesinlikle çevreme ve diğer hastalara tavsiye ederim. Muhakkak eğer gitme gibi bir düşünceleri varsa kesinlikle gitsinler.

İnternet üzerinden ulaştım. Kaygı yoğunluğu için başvurduk. Kesinlikle tavsiye ederiz. Kızımıza yaklaşımı, bizleri bilgilendirmesi tam bir uzman olduğunu gösteriyor. Tedavimiz halen devam etmektedir. Başladığımız zamandan bu yana çok yol aldık. Bizim endişelerimizi sabırla dinleyip bize yol gösterdi. Şimdi de sınav kaygısı, başarı üzerine tedavimiz devam etmektedir. İyi ki bulmuşuz doktorumuzu.

Oğlumda dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu var. Biz de araştırmamızın sonucu birkaç doktorun da Didem Hanım'ı önermesiyle başladık. İyi ki de başladık. Oğlum 6,5 yaşında ve Didem Hanım harika bir iletişim kurdu. Sadece oğlumla değil biz anne babayla da iletişimi, sakinliği, her şeyi tek tek anlatması açıkçası bizi de terapiye dahil etmesine bayıldım. Tedavimizde uyguladığı ilacı da tereddütsüz ve sonsuz bir güvenle başladım ve hayatımız değişti diyebilirim. Didem Hocam, iyi ki hayatımıza dokunmuş.

I

Didem Hanım'ı sosyal medyadan buldum. Kızımın utangaçlığı, sosyal ortamlarda kaygılı olması nedeniyle kendisine başvurduk. Didem Hanım'ın en çok bilimsel verilerle yaklaşımını sevdim; tedavi öncesi ve tedavi sırasında hem kızıma hem de bana yönelttiği sorular ve doldurduğumuz formlar çok iyiydi. Tedaviye başladıktan sonra kızımda, gözle görülür olumlu davranışlar gördük. Çocuklarıyla ilgili desteğe ihtiyacı olan herkes için, öncelikle, psikiyatrist ve psikoterapist olan Didem Hanım'dan görüş almalarını tavsiye ederim.

Konum: Dr. Didem Çelik Muayenehanesi Anne Baba Ayrılığı

İyi ki tanımışız iyi ki karşımıza çıkmış Didem hanimcigim Tüm samimiyetimle söylüyorum Sayesinde kızımla birlikte bir çok Zorlukları atlattık İyiliğiyle,düşünceliğiyle ve uzman yaklaşımı ile hayatımıza çok güzel dokunuş yaptı tüm kalbimle hocamıza ve ekibine minnettarız

Konum: Dr. Didem Çelik Muayenehanesi Randevu

Didem Hanıma dehp tedavisi için başvurduk sehir degisikligi yaptigimiz icin dr değiştirmek durumunda kaldik daha yeni başladık kendisi ile ama ilk randavumuzdan inanılmaz memnun ayrıldık, her detayi konusuyor degerlendiriyor hem cocuk ile iletisimi cok iyi hem de ebeveyn ile kendimizi tekrardan güvende hissediyoruz bu zorlu yolculukta çok iyi destek olabileceğini ilk seansta belli ediyor sizin de içinizi bir huzur kaplayarak oradan ayriliyorsunuz.

Konum: başka bir yer Diğer

Didem hanıma kızımın yeme sorunu sebebiyle başvurduk. Çok kilo vermişti yemek yediremiyorduk. İlk görüşmeye neredeyse sürükleyerek götürdük diyebilirim hiç istemiyordu kızım gitmek. Sonradan gideceği günleri kendisi hatırlatır oldu. Çok zor bir süreçti ama hem sabrı şefkati hem de etraflıca herşeyi anlatması sayesinde çok büyük yol aldık. Başta ilaç kullanmaktan korktuk ama doktorumuza güvendik. Sonunda normal kiloya kavuştuk artık. Kızımı sağlıklı mutlu görmeyi didem hanıma borçluyuz

Konum: Dr. Didem Çelik Muayenehanesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Didem hanımla tanışmamız birkaç yıl önce çocuğumun otizm belirtileri göstermesiyle başlamıştı. Çok kaygılı olduğumuz o dönemde kendisinin bizi rahtalatıcı önerileriyle o zor günleri atlattık. Şimdi çocuğum akranlarıyla birlikte eğitimine devam ediyor, özel eğitim ihtiyacımız kalmadı bile. O dönemde güler yüzü, çocuğuma göstermiş olduğu özen ve ilgiyi hiç unutmaycağım. Çocuğunuz ile ilgili her türlü konuda yardım almaktan çekinmeyeceğiniz bir doktor kesinlikle

Konum: Dr. Didem Çelik Muayenehanesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Çocugum cok hareketliydi nerdeyse okuldan atılcakken Didem hocayı önerdiler.oğlumun dikkat eksikliği olduğunu öğrendik.Didem hanimin tavrından , ilgisinden alakasindan ve bilgisinden çok memnun kaldik.Şu an okuldan hic sikayet gelmiyor, oğlumun ders basarisi artti .Allah didem hanimdan razi olsun