Alkali Diyet
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Tümünü gösterHizmetler
Mimar Sinan Mahallesi Şair Eşref Bulvarı No:72/7 Mustafa Bey Apartmanı, Konak , İzmir, İzmir
Abdominal Ultrasonografi
Adrenalektomi
Alkali Diyet
Muayenehane
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Gtt(Glukoz Tolerans Testi)
Hipertiroidide Radyoiyot (Atom) Tedavisi
Karaciğer Kan Testleri
Muayenehane
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Subkütan Enjeksiyon
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Tiroid Kan Testleri
Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab
me...n
Annem Cushing hastası ve 6 yıldır Didem Hanım'ın gözetiminde oldukça sağlıklı bir biçimde yaşamını sürdürüyor. Didem hanım hem hekimlik bilgisi hem de insan ilişkileri konusunda gerçekten eşsiz. Her zaman ulaşılabilir olması ve bizi her konuda aydınlatması son derece rahatlatıcı ve güven verici. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebileceğim bir hekim. Ben ve ailem adına kendisine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.
er...ı
doktor didem dereli ye arkadaşımın tavsiyesi ile gittim. amacım fazla kilolarımdan kurtulmak idi. ama didem hanım yaptığı ilk muayenede tiroidimde bir nodül farketti ve bu nodülden şüpheşendi. yapılan biopsi şüpheerinde haklı olduğunu ortaya koydu ve tiroid kanseri olduğum ortaya çıktı. ameliyat ve atom tedavisi sürecinden sonra sağlığıma kavuştum . ameliyat sonrası izlem dönemimde de kilo vermem için 3 ay kendisi ile birlikte düzenli diyet yaptık. şu anda hem tamamen sağlıklı hem de çok fit bir vücuda sahibim. bu bana ve yakınlarıma kilo kontrolü için bile olsa deneyimli ve eğitimli kişilere başvurmamız gerektiğini öğretti. didem hanıma burdan tüm yardımları için teşekkür ederim ve kendisini herkese tavsiye ederim
in...n
Merhabalar, ben İnci Uzungören. 53 yaşında evli ve 2 çocuk annesiyim. Gençlik yıllarımdan beri kilo sorunum var. Uzun yıllar çok çeşitli diyet programları uyguladım kendimce. Ancak her denemem olumsuzlukla sonuçlandı. Örneğin 5 kg verdiysem 8 kilo geri almış buldum kendimi. Dört yıl önce profesyonel yardım almaya karar verdim ve diyetisyen eşliğinde 6 ayda 21 kg verdim. Bu kiloyu maalesef koruyamadım. Yıllar geçtikçe kilo almak kolaylaşırken vermek zorlaştı. Aldığım kilolar sadece moralimi değil sağlığımı da bozmuştu. Doktorlar şeker hastalığı teşhisi koydular bana ve 30 eylül 2013’de doktorum DİDEM DERELİ ile tanıştım. Beraber yeni bir program uyguladık. Önerdiği tüm programa uyarak 3,5 ay gibi kısa bir sürede 15 kg verdim ve insülin kullanımım sona erdi. Bu sonuç beni inanılmaz motive etti. Özgüvenimi yeniden kazandım. Artık çok daha mutlu ve sağlıklı bir kadınım. Doktoruma teşekkürü borç biliyorum ve onun önerilerini uygulamaya devam ediyorum. Kilo ve sağlık sorunu olan herkese örnek olmam dileğiyle….
er...ş
ben 5 yıllık tip 1 diabet hastasıyım . doktor hanımın 4 yıldır tedavisindeyim. gece gündüz ne zaman istersem ulaşabilmem ve her gittiğimdeki yüzündeki gülümseme hastalık stresimi azaltmakta inanılmaz etkili oldu. yanında çalışan diyetisyenlerden karbonhidrat sayımı ile ilgili çok detaylı bilgiler aldım. 4 yıldır hba1c değerim hep 6,5 un altında. tüm şeker hastalarına özellikle tavsiye ediyorum. kendisine de buradan teşekkür ediyorum
yo...a
Nelere dikkat etmem gerektiğini,kontrolü aksatmamam gerektiğini öğrendim.Bilinçli olmak çok önemli.Ayrıca Didem Hanım'ın samimi muayenesinden memnun kaldım.
Didem Dereli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Didem Dereli, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları. Size Didem Dereli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab, Abdominal Ultrasonografi, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Büyüme Hormonu Testi, Enjeksiyon Iv, Gtt(Glukoz Tolerans Testi), Enjeksiyon Im, Subkütan Enjeksiyon, Esd (Sedimantasyon).
Didem Dereli adresi nerede?Didem Dereli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi Şair Eşref Bulvarı No:72/7 Mustafa Bey Apartmanı, Konak , İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Didem Dereli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Didem Dereli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Didem Dereli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Didem Dereli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Didem Dereli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Didem Dereli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Didem Dereli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Didem Dereli hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Didem Dereli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla