Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Konuşma Terapisi
Louisa Duss
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Psiko Yaşam Akademisi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Psikoonkoloji
Zihinsel Engelli Çocuklar İçin Özel Eğitim
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Çözüm Odaklı Terapi
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
Psiko Yaşam Akademisi
Ben daha önce babamın hastalığı sırasında Didem Hanım'la tanıştım.Babamın ölüm korkusu beni mahvediyordu,çok korkuyordum.Didem Hanım'la birkaç kez görüştüm,beni rahatlattı ve o korkumu yendim.Babama bir şey olmayacağını, güçlü biri olduğunu ve bu hastalığını yeneceğini söyledi.Babam gerçekten hastalığını yendi,prostat kanseriydi.Kendisine minnet borçluyum,başarılar dilerim.Umarım yolu çok güzel olur.
d.....
Daha önce kanser tedavisinde yardımcı oldu.Ses tonu,yaklaşımı,bakış açısı ile çok memnuniyet verici bir psikolog olduğunu düşünüyorum.Kanser konusunda çok tecrübeli olduğunu düşünüyorum.Kanserli hastalara karşı iletişimi sıcak ve samimi olduğunu biliyorum.Bana yaklaşımını çok beğendim,müthiş bir psikolog olduğunu düşünüyorum.Gitmelerini şiddetle tavsiye ederim,iyileşme safalarına yardımcı.Neden-sonuç ilişkisinde yaklaşımı çok güzel,eğitimlerinin dışında kişiliğinin çok iyi olduğunu ve bunu danışanlarına yansıttığını düşünüyorum.Şiddetle Didem Hanım'ı arayıp,bulup gitmelerini tavsiye ederim.Anlatmaktan ziyade gidip fikir almalarının daha yararlı olacağını düşünüyorum,kendi adıma çok yardımcı oldu,gitmelerini tavsiye ederim.
de...a
Didem hanımla 2011 senesinde kanser tedavisi olduğum dönemde tanıştık. Pozitifliği yaklaşımı ve güven veren ses tonu ile iletişimi beni çok rahatlatmıştı. Bu zorlu süreçte yardımı dokunan insanlardan birisidir. Daha sonrasında zaman zaman görüştüğümüzde dostça yaklaşımı samimiyeti memnun kaldığım özelliklerindendir.
y.....
Ben mide kanseri geçirdim.Gittiğim hastanede tanıştık,bana çok çok faydası oldu.O kadar çok ilglendi ki.Hem benimle hem de çocuklarımla ilgilendi,bana hayat verdi.O kadar candan davrandı ki, bir evlat gibi.Birlikte güldük, eğlendirdi beni.Bir danışmandan çok arkadaş,evlat oldu.Ben çok memnun kaldım,moralimi düzeltti.Kendisiyle çok güzel duygular hissettim.Şiir yazıyorum, o zaman da şiirlerimle ilgilendi.Beraber kahve içtik, vakit geçirdik,testler yaptık.Görüşme sonunda moralim daha fazla yükseldi,onunla birlikte hastalığımı unutmuştum.Öyle bir durumdaydım ki; kemoterapiye gidiyordum, oradan çıkıp radypoterapiye gidiyordum.Çok kilo verdim,adı kötü bir hastalık, korkuyordum.Didem Hanım tüm korkularımı ve endişelerimi güleryüzü ve anlayışlı olması,benimle aşırı derecede ilgilenmesiyle,bana çok yakın davranmasıyla unutturdu.Dünya iyisi bir danışman.
y.....
Didem Hanım'dan çok memnunum.Bana çok büyük destek verdi bu tedavimde.Didem Hanım'la görüştükten sonra mide, pankreas,12 parmak bağırsağı,ince bağırsak,kalın bağırsak,safra kesesi,karaciğer; bunlardan ameliyat oldum 1 yıl içerisinde.Didem Hanım'ın bana verdiği moralden dolayı ben kendimi bırakmadım.Ameliyat öncesinde bana ameliyat sonrası yaşama şansımın %5 olduğunu söylediler.Ben Didem hocamın bana verdiği nasihatlardan ötürü hiçbir zaman moralimi bozmadım.Çocuklarım için yaşayacağım dedim ve 6.seneme girdim.Şu anda sağlık durumum iyiye gidiyor, bir şikayetim yok.Yıllık olarak kontrollere gidiyorum.İyi ki Didem Hanım'ı tanımışım, çok seviyorum kendisini.Ben şu an Karadeniz'de yaşıyorum, İstanbul'a geldiğimde ilk ziyaretim Didem Hanım'a olacak.
i̇....
Çok rahat karşısındakini dinliyor,anlıyor,kısa ve öz önerilerde bulunuyor.Dinledikten sonra, sorunlarımı rahatlıkla anlattıktan sonra tavsiyelerde ve önerilerde bulunuyor.Neyi nasıl yapmam gerektiği konusunda yönlendiriyor.Her konuda her şeyi rahatlıkla konuşabiliyorum.Görüşme sonucunda kendimi biraz daha frenledim,sorunlarımdan biraz daha uzaklaştım.
Ben radyoterapi alırken radyoloji bölümünde çalışıyordu.Güleryüzlü, sakin, anlayışlı tavrıyla zorlu bir süreci kendisiyle attım.Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ederim.Görüşme sonunda olduğum durumumu atlatmamda yardımcı oldu,bana çok büyük destek oldu. Kanser olmuştum, bu süreçte destek aldım.Aldığım desteğin yeterli olduğunu düşünüyorum.Ara ara seans olarak değil sadece görüşüyoruz.Yeterli geldi seanslarım, destek verdiği danışanlarının sonuna kadar yanında oluyor,seans sonrası bırakmıyor.
Didem Hanım öncelikle çok iyi dinleyen,yön veren,yardımcı olan,birçok sıkıntıları sizinle yüzleştirip bunu aştıran mükemmel bir danışman.Güleryüzlü,sempatik ve cana yakın bir danışman.Kardeşimin kanser rahatsızlığı vardı, bu süreçte tanıdık.Bu süreçte sıkıntılarım vardı, aşamıyordum ama Didem Hanım'la sıkıntılarımı aştım.Bana kendi başıma nasıl bu sıkıntılarımı aşabileceğimi öğretti,özel hayatımızda da iletişimi kesmeyen bir danışman. Aynı zamanda bu benim için daha önemliydi.
z.....
Kendisini çok seviyorum,11 senedir tanıyorum Didem Hanım'ı.Çok da güzel elektirik alıyorum,memnunum.Bana iyi gelen bir danışman, kariyer alanında kendisine güveniyorum.Daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum,işini çok severek yaptığına inanıyorum.Görüşme sonucunda karamsar olduğum noktalarda olumlu olabiliyor,hemen toparlanabiliyorum.Telefonla konuşurken veya yazışırken dahi motive olabiliyorum, enerji dolu,güleç yüzlü,alternatifçi.Zoru seviyor bence.
k.....
Biz çok memnun kaldık.Ailemizden biri gibi A'dan Z'ye ilgilendi.Böyle bir durum olduğunda kendisine gideriz diye düşünüyorum.Bana daha sıcakkanlı,canayakın,sorunumuzu çözebilecek biriymiş gibi geldi.Güleryüzlü ve enerjisinden dolayı Didem Hanım'ı tercih ettim.Görüşme sonucunda iyileşme oldu, pozitif yönde her şey oldu.Seanslardan çok memnun kaldım.Yakınlarıma da tavsiye ediyorum.
Didem Göksu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Didem Göksu, Psikoloji. Size Didem Göksu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Draw A Person, Louisa Duss, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi.
Didem Göksu adresi nerede?Didem Göksu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat Cad. Suadiye Seda Apt. Kat 2 İstanbul
- Bağdat Cad. Suadiye Ebru Apt. Kat:1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Didem Göksu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Didem Göksu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Didem Göksu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Didem Göksu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Didem Göksu hangi dilleri konuşuyor?Didem Göksu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Didem Göksu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Didem Göksu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Didem Göksu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Didem Göksu hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Didem Göksu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu