Diyet-D
Barbaros Mahallesi, Troya Cd. No:127, Aktur Twins A/Blok D:5 Kat:1, Çanakkale Merkez, Çanakkale

Nakit, Kredi kartı

Online Diyet +10 daha fazla

Alkali Diyet

Diyabet Diyeti

Online Görüşme

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit

Online Diyet

Online Diyet

Diyet-D

27/02/1973 ÇANAKKALE ‘DE DOĞDU.
1991 YILINDA ÇANAKKALE ANADOLU LİSESİNDEN MEZUN OLDU.
1996 YILINDA HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜNDEN MEZUN OLDU.
1997 YILINDA ANKARA VE ÇANAKKALE DİYALİZ MERKEZLERİNDE DİYALİZ HASTALARINDA BESLENME TEDAVİSİ İLE İLGİLİ ÇALIŞTI.
1999 YLINDA ÇOMÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ FAKÜLTESİNDE YÜKSEK LİSANS EĞİTİMİNE BAŞLADI.
1998 YILINDA ÇOMÜ DE PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ ALDI.
1999 -2001 YILLARI ARASINDA ÇOMÜ DE ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ OLARAK GÖREV YAPTI .
2002 YILINDA ÇOMÜ MEDİCO-SOSYAL MERKEZİNDE DİYETİSYEN OLARAK GÖREVE BAŞLADI VE ÇEŞİTLİ FAKÜLTE VE YÜKSEKOKULLARDAKİ BESLENME EĞİTİMİ DERSLERİNİ VERDİ.
2002-2009 YILLARI ARASINDA ÇOMÜ SKSDB DA BESLENME HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRÜ OLARAK GÖREV YAPTI.
2009-2012 YILLARI ARASINDA ÇOMÜ ARAŞTIRMA-UYGULAMA HASTANESİNDE DİYETİSYEN OLARAK GÖREV YAPTI.
2012 YILINDA BU GÖREVİNDEN KENDİ İSTEĞİ İLE AYRILARAK HALEN KURUCUSU OLDUĞU DİYET-D BESLENME –DİYET DANIŞMA MERKEZİNDE EKİBİ İLE BİRLİKTE HEM BİREYLERE HEM KURUMLARA DANIŞMANLIK HİZMETİ VERMEKTEDİR.
MESLEKİ VE KİŞİSEL GELİŞİM İÇİN KATILDIĞI ÇOK SAYIDA SEMPOZYUM ,KONFERANS VE WORKSHOPLAR VARDIR.
KONUK OLDUĞU TV_RADYO PROGRAMLARI , BİLGİ PAYLAŞIMI YAPTIĞI GAZETE -DERGİ YAZILARI ,KURUMLAR İÇİN BİLGİLENDİRME BROŞÜRLERİ MEVCUTTUR.

Röportaj

Sigarayı bırakma ve kilo vermek için başvurdum. 8 seans gittim. Sürecimi tamamladım. Kilo verdim ve sigarayı bıraktım. Didem Hanım başarılı bir uzman. Bu konularda bana çok yardımcı oldu. Ben memnun kaldım.

Sağlıklı yaşam için başvurdum. 2-3 yıldır birlikteyiz. Diyabet hastasıyım. Bu rahatsızlığıma göre liste hazırlıyor. Şu an her şey yolunda ilerliyor. Konusuna hakim ve kişiye uygun program yapıyor. Danışanını yormuyor ve üzmüyor. Hazırladığı programa uyduğum sürece hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Bazen kaçamak yapıyorum, onları da söylüyorum, hemen yardımcı oluyor. Sürekli yanına gitmeme gerek kalmadan telefon üzerinden de destek oluyor.

C

Zayıflamak için başvurdum. 10 seanstır gidiyorum. Hedefime ulaştım. Rezonans diyeti uyguladık. Diyet listesini buna göre hazırlıyordu. İlgili bir uzman. Danışanını takip ediyor. Pozitif, enerjisi güzel. Hiçbir sorun yaşamadım. Herkese tavsiye ederim.

Kilo vermek için başvurdum. Kendim araştırdım ve tercih ettim. 1.5 yıldır beraberiz. Hedefime ulaştım, koruma dönemindeyim. Yaşam tarzıma göre listeler hazırlıyor. Didem Hanım cana yakın, danışanını dinleyen bir uzman. Çözüm odaklı ilerliyor. Ben kendisinden memnunum.

Bir arkadaşımdan duymuştum oda çok memnundu bende uzun süredir gitmek istiyordum. Didem hanımla 3 ayda 20 kilo verdim çok rahatlıkla uyum sağladım çok rahat ediyorum pozitif bir diyetisyen her zaman ulaşıyorum kendisine hedefimize ulaştık biraz daha devam edicez kendisiyle.

Konum: Diyet-D Kişiye Özel Diyetler

Didem hanım ile biorezonans ile zayıflama işlemi görüyorum Didem hanımdan çok memnunum işlemin çok faydasını gördümilk ay 9 kilo verdim kiloyu verirken hiç zorlanmadim çok memnunum hersey için teşekkürler

T
Konum: Diyet-D Randevu

Biorezonans ile zayıflamak üzere araştırma yaparken tesadüfen bulup, başladım ve çok memnunum. Teşekkür ederim

Z
Konum: Diyet-D Hastalıklarda Beslenme

10yaşındaki oglumun mide gastriti için Didem hanıma gidiyoruz.çocuklarla iletişimi gayet iyi .memnunum tavsiye ederim

R
Konum: Diyet-D Diyetisyen Randevusu

Ben sigara yüzünden öleceğim ama bırakamayacağım derdim. Her yolu denemiş ama bırakamamıştım. Sigarayı D-Diyette Didem hanım ve ekibinin uygulamalarıyla bıraktım. Sanırım 5 yıl oldu. 5 yıldır sağlıklı nefes alabiliyorum. Şimdi ise fazla kilolarımdan kurtulabilmek için kapılarını çaldım. Umarım fazla kilolarımdan da D-Diyet yardımıyla kurtulabilirim. Her zaman gülen yüzleri ve bana katkılarından dolayı onlara sonsuz teşekkürlerimle...

T
Konum: Diyet-D Diyetisyen Randevusu

Kilo vermek smacıyla gittim bana daha sağlıklı beslenmeyi bunun bana olan faydasını gösterdi beni şeker bağımlılığımdan uzaklaştırdı güler yüzlü çok tatlı biri teşekkürler