Başak Mah. Ertuğrul Gazi Cd. Uğur İş Merkezi Kat 5, Başakşehir, İstanbul
Başak Mah. Ertuğrul Gazi Cd. Uğur İş Merkezi Kat 5, İstanbul
Fizilal Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi
Tahtakale Mah. Fırat 1 Cd. No:4/2 Bahçe City's Residence kat 4 daire 39, İstanbul
Marjinal İstanbul Psikoloji
Kartaltepe Mah. Yunus Nadi Sk. Beyazevler Sitesi No:23/1 B Blok Kat 1 Daire 4, İstanbul
KA Psikoloji
Stres Yönetimi
Zaman Yönetimi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Sophia Psikoloji
İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Mezunu, Yıldız Teknik Üniversitesi Aile Danışmanlık eğitim tamamlayıp, mesleki beceri ve danışanlarımızın özel dünyasına en iyi dokunuşlar sağlama sebebiyle alan ve çalışmalara destek donanım amaçlı bir çok eğitimleri almaya devam etmekteyim.
Yüzyüze ve Online terapilere devam etmekteyim.
İnsan ilişkileri ve iletişim ilgi alanım aynı zaman da mesleki yönümdür.
İşim İletişim iletişim ve Etkileşim de bi'İşim...
Bu düstur ile bir çok çalışmalarda yer aldım.Toplumsal düzene destek amaçlı bir çok kurum ve Stk'lar da Proje,Sunum,Seminer ve Eğitimler yaptım buna da devam etmekteyim.
Hobilerim
Boşanma Danışmanlığı
Bireysel Yetişkin
Ergen
MMPI
Yüzyüze & Online seanslar alıyorum.
g...
Didem Hanım'la tavsiye üzerine görüşme sağladım. Kendisiyle seanslarda kendimin ve erkek arkadaşımın ilişki durumu ve bunun bizdeki birlikteliğin sağlıklı hale gelmesi adına çift ilişki durumlarına baktık. Farkındalık adına kendim ve partnerim için yol gösterici oldu ve devam ediyorum. Tavsiye ederim.
f…....
İyi günler, bir konudan dolayı Didem hanımla online bir görüşme sağladım ve kendisinin rehberliğinde çözümleyemediğim problemlerimi çözümlemiş, bu doğrultuda da bir hayli yol aldım. Çözümleyemediğiniz bir konuda destek alabileceğiniz uzmanlardan birisidir.
e...
Didem Hanım’la kendisinden terapi alan arkadaşımın önerisiyle tanıştık. Eşimle doğum süreci ve doğum süreci öncesinde yaşadığımız bazı problemlerden dolayı iletişim kurmakta zorlanmaya başlanmıştık, normal konuşmalarımız bile birbirimizi suçlamaktan öteye geçmez oldu, evliliğimizin geneline yansıdı bu sorun. Didem Hanım seanslarında bizi çift olarak ve ayrı ayrı da dinledi, sürekli sorunlara odaklanmamızın nelere etki ettiğini anlattı. Yaptığımız görüşmelerin sonucu eşimin duygusal tepkilerine davranışlarına daha anlayışlı olmaya başlamıştım. Eşimde eskisi kadar eleştirmiyor, sürekli olumsuz yönlerimle gelmiyordu bana. Aramızdaki iletişimin düzelmeye başladığını gördük. Sonrasında yeni bir bebek bekleme sürecinin içinde bulduk kendimizi. Didem Hanım’la yaptığımız görüşmelerin çok faydası oldu bize. Çevreme tavsiye edip yönlendirdiğim arkadaşlarım oldu.
s...
Didem Hanım'a bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim. Çözülemez sandığımız sorunların aslında çözülebileceğini gördüm. Dahası bakış açısını değiştirince sorunun da sorun olmaktan çıktığını öğrendim. Kesinlikle tavsiye ederim
a...
Didem Hanım'a bir arkadaşım aracılığıyla ulaştım. Arkadaşım depresyon sebebiyle böyle bir görüşmenin iyi gelebileceğini söylemişti. Aslında böyle şeylere pek inanmaz ve şans vermezdim. İyi ki arkadaşımı dinleyip görüşmeyi gerçekleştirmiştim. Didem Hanım beni dikkatle dinledi ve bir şeyler sordu. Ne yaptı, nasıl yaptı bilemiyorum ama bana iyi geldi. Kendime başka yönlerden de bakmama yardımcı oldu.
a...
Didem Hanım’dan bağlanma problemlerimi çözmek ve bireyselliğime yoğunlaşmak amaçlarıyla yardım alıyorum. Kendisi anlayışlı ve size kendinizi göstermekte başarılı bir danışman. Danışmanlık sürecimde ihtiyacım olan uyumu kendisiyle yakaladığım için mutluyum, gelişme kat ediyoruz. Çevreme de sorunlarını görmezden gelmemelerini ve yardım almaları için de Didem Hanım’ı tavsiye ediyorum.
ö....
Görüşmelerde verdiği önem aile ilişkilerimi düzeltmemde hızlı etki gösterdi şimdi sorunlarım yerinden kalkmaya başladı ve aile ilişkilerim de yerine geldi
n...
Didem Hanım'la bir arkadaş vasıtasıyla tanıştım. Boşanma sürecinde bir araya geldik. Bu süreci daha kolay ve daha sağlıklı atlatabilmek için kendisi bana yardımcı oldu. Danışmanlık sürecinde olayları kabullenmemi bu süreçte kendi öz problemlerimi bulmama yardım etti. Didem Hanım'ı arkadaşlarıma tavsiye ettim ve etmeye de devam ediyorum.
r...
Didem Hanım'la yaklaşık 7-8 seans yapmıştık 2022 yılının ortalarıydı ve benim için mental olarak çok zor bir dönemdi. Ailemle yaşadığım sorunlar sebebiyle terapi almaya karar verdik. Annem Didem Hanım'ı önerdi ve ilk seansı kendisi alıp memnun kalmıştı. Sonrasında ben de devam ettim. Didem Hanım seans sırasında çok sakin ve dikkatle sizi dinleyen bir psikolog. Benim ilk terapi deneyimimdi o yüzden başta önyargılıydım ancak Didem Hanım’ın terapiler sırasında fark etmediğim birçok etkisi oldu hayatıma. Kendisine bana kattıklarından, öğrettiklerinden ve hayatıma 3. Bir göz olduğundan dolayı çok memnun kaldım ve tavsiye ederim.
Didem Uyanıkoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Didem Uyanıkoğlu, Aile Danışmanlığı. Size Didem Uyanıkoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Cinsel Terapi, Evlilik Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Erkeklerde Cinsel İsteksizlik.
Didem Uyanıkoğlu adresi nerede?Didem Uyanıkoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mah. Nakiye Elgün Sk. No:54 İstanbul
- Tahtakale Mah. Fırat 1 Cd. No:4/2 Bahçe City's Residence kat 4 daire 39 İstanbul
- Başak Mah. Ertuğrul Gazi Cd. Uğur İş Merkezi Kat 5 İstanbul
- Kartaltepe Mah. Yunus Nadi Sk. Beyazevler Sitesi No:23/1 B Blok Kat 1 Daire 4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Didem Uyanıkoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Didem Uyanıkoğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Didem Uyanıkoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Didem Uyanıkoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Didem Uyanıkoğlu hangi dilleri konuşuyor?Didem Uyanıkoğlu ile İngilizce, Arapça dilinde konuşabilirsiniz.
Didem Uyanıkoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Didem Uyanıkoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Didem Uyanıkoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Didem Uyanıkoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Didem Uyanıkoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Didem Uyanıkoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.