Nöroloji Randevusu
Hareket Bozukluklarında ve Migrende Botulinum Toksin Uygulamaları
Horlama Tedavisi
Karotis Ultrasonu
Lara Anadolu Hastanesi
Klinik Nörofizyoloji (Başlıca EMG ve Uyandırılmış Potansiyeller)
Migren Botoksu
Migren Tedavisi
MRI Değerlendirme
MS Takibi
Nöropsikolojik Hasta Takibi
Parkinson Takibi
Sinir Blokajı Enjeksiyonu
fa...
Yıllardır geçmeyen migren atakları sırasında tanıştım kendisiyle. Önce ağrıya sebep olabilecek tüm olası sebepleri araştırdı. Beni dakikalarca dikkatle dinledi. Ağrımı dinlerken beni anlıyor, acımı önemsiyor, empati kuruyor.Sorular sordu. Tedaviye ilaçla başladık. Şimdi blokaj yapıyor doktorum. Ağrısız ataksız yaşamamı sağlıyor. Hem kendi hem gönlü güzel, alçakgönlü, mesleğindeki yenilikleri takip eden, bilgisine gözü kapalı güvenilebilecek bir doktor.
h....
Digdem hanıma gitmeden iki ayrı uzmana gozuktum. Ancak kalkınca sendelememi ve huzursuz ayak sendromuna iyileştirme yöntemiyle sonuca ulaştım. O yüzden çok mutluyum.
ga....
Diğdem Hanıma baş ağrısı şikayetiyle gitmiştim. Öncelikle beni dinleyip tüm ihtimalleri de göz önünde bulundurarak tüm tahlil ve tetkikleri istedi. Hepsini yaptırdıktan sonra ise detaylıca ne yapmam gerektiğini anlattı. Gerçekten ilgili ve güler yüzlü bir doktor
me...l
Didem hanıma ilgi ve alakasından dolayı minnettarız tedavimiz çok güzel devam bilgi ve tecrübesiyle bizleri çok memnun etti nevralji tedavimizde bizleri çok iyi yönlendirdi detaylı açıklamaları ve bilgilendirmeleriyle süreci takip etti tedavimizden olumlu sonuçlar aldık kesinlikle tavsiye ediyorum Anadolu hastanesinin çalışanlarından da memnunduk
og...z
Didem hanıma, epilepsi hastalığım için gittim. Muayene ve kontrol ilgi ve alakasından çok memnun kaldım. Tedavi sürecimiz devam ediyor. Güleryüzlü hekimler görmek gerçekten özlenen bir durum olmuş ülkemizde. Hastaneden gülerek ayrıldığımı çok az hatırlarım. Tekrar teşekkür ederim Diğdem hanıma.
z.....
Yaklaşık iki hafta önce göz çevrem ve kaş üstüne botoks işlemi yapıldı.Sonrasında da gençlik aşısı uygulandı.yüzüme aydınlık,ışıltı geldi ve yıllardır takıntı yaptığım kaz ayakları gitti daha da gelmesin :) Güvenle gidebilirsiniz.sıkıntı yaşamadım.sonraki randevuya gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.Sakin,güler yüzlü,ilgili ve işini iyi yapıyor olması doğru adrese geldiğimi gösteriyor.Mutlu olmama sebep Diğdem hocam çok teşekkürler.
g....y
Diğdem hanıma cildimin aşırı yıpranmış olması nedeniyle gittim. İlgisi, güleryüzü ve konusunda uzman olması beni çok mutlu etti. Önce gençlik aşısı, sonra somon dna ve botoks uyguladı. Çok kısa sürede olumlu sonuçlarını ben ve çevrem farkettik. Gitmeye de devam edeceğim, çok teşekkürler
mu...
MRI değerlendirmesi için gittim. Öncelikle detaylı muayene yaptı. MRI Değerlendirmesi sonucunda detaylı açıklama yaptı. Bana güven verdi. İlgisine, bilgisine ve nezaketi için kendisine çok teşekkür ederim.
se...
Didem hanım ilgili alakalı ve alanında çok iyi bir Doktor. Annemi babamı götürmüştüm demans tanısı verdiği ilaç ve tedaviden memnun kaldık.
Migren tedavisi için gittim , botox uygulaması yapıldı çok memnun kaldım,şuanda herşey yolunda iyi gidiyor.
Diğdem Sayın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Diğdem Sayın, Nöroloji. Size Diğdem Sayın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Nöroloji Randevusu, Randevu, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Botoks, EEG (Elektroensefalografi), Elektromiyografi, EMG, Epilepsi Tedavisi, Epilepsi Testi, MRI Değerlendirme.
Diğdem Sayın adresi nerede?Diğdem Sayın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzeloba, 2246. Sk. No:5, 07230 Muratpaşa/Antalya Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Diğdem Sayın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Diğdem Sayın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Diğdem Sayın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Diğdem Sayın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Diğdem Sayın hangi dilleri konuşuyor?Diğdem Sayın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Diğdem Sayın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Diğdem Sayın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Diğdem Sayın hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Diğdem Sayın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar