Aile Danışmanlığı Randevusu
Evlilik Öncesi Danışmanlık
Sorunlu Aile İlişkileri Terapisi
Yas Terapisi
bu....
Sizi çok iyi dinleyen, aktif dinleyici ve söylenenlerin ardındakini görmekte çok başarılı, her görüşmeden aydınlanmış, anlaşılmış ve hafif ayrılıyorum. 2020 yılından beri görüşüyoruz ve olduğum kişi olmama en yüksek katkısı olan kişidir
Hayatımdaki olumsuz deneyimlerden sonra cok umutsuz , karamsar ve çaresiz hissediyordum. Yine böyle bir dönemde Pınar Hanımla görüşme kararı aldim. İlk seansimiza başladığımızda içimde bir umut oluştu. İlk seansimizda hissettigim umut; Pınar Hanım'ın sımsıcak gulumseyisiyle, anlayışıyla, EMDR 'ye olan hakimiyetiyle, yerinde mudaheleleriyle yeşerdi ve bir buçuk yıllık bir süre zarfında hayatım çok daha anlamlı hale geldi.
f.....
Trade konusundaki psikolojik yönetimde yaşadığım bazı problemlerden dolayı bir arkadaşıma durumu anlatmıştım. Bu problemin EMDR ile en hızlı çözüleceğini söylemişti. Tavsiyesi üzerine Pınar Hanım'a gittim. EMDR ile yapılan seanslar ardından istediğim değişim gerçekleşti.
se...n
Pınar Hanım’a neredeyse 2 senedir devam ediyorum. Okb, anksiyete, panik atak, depresyon gibi sorunlarla gittim kendisine. Asla cesaret edemem dediğim şeyleri gerçekleştirmemde en büyük hatta tek katkısı olan insan kendisi. Terapileri oldukça verimli geçiyor. Hayatımın süregelen kaosunda her aşamada oldukça yardımcı. İyi ki var kendisi.
EMDR / Flash EMDR ile travma üzerinde calismalarimiz cok etkileyici ve inanilmaz kisa bir sürecte, kendimi cok daha iyi hissetmeme sebep oldu.
s....c
Kendimi ve sorunlarimı görmemde çözüm için gerekli olan ne varsa üzerinde durup çözüme ulaştırmamda çok faydalı olan terapilerim oldu ve devam ediyor pınar hanımla bu yolu yürümekten çok mutluyum iyki var
f.....
Pınar hanım oldukça cana yakın, karşısındakini sıkmayan sakin ve sempatik tavırlarıyla örnek bir terapist, güleryüzlülüğüyle ve danışanını sabırla dinlemesi ve ayrıca konuya olan hakimiyeti problemleri danışanın kendisinin çözmesinde yardımcı olan mükemmel bir psikolog.
d.....
Pınar Hanım her zaman danışanlarını çok iyi ve rahat hissettiriyor. Yüzündeki gülümseme insanın kendisini çok güzel ifade edebilmesini sağlıyor. Terapiler bana çok iyi geldi ve devam ediyoruz. Çok büyük değişimler yaşadım. Kendisine her anlamda, her şey için çok teşekkür ediyorum. Öfke kontrolü sıkıntılarım vardı bu konuda yanlış inanışlarımın olduğunu, farkına varmamı sağladı. Bilinç dışındaki düşüncelerimin değişmesini sağladı. Değişim sürecim devam ediyor. Kendimi çok daha iyi hissediyorum. Olumsuz inanışlarımı değiştirmeye başladım. Pınar Hanım'dan aldığım terapilerden memnunum.
Pınar Hanım'dan çok memnunum. Kendisiyle yapmış olduğum görüşmelere 2-2 buçuk seneden beridir devam ediyoruz. Daha öncesinde de görmüş olduğum tedaviler olmuştu ama kendisi ciddi anlamda fayda gördüğüm bir psikolog oldu. Kendisini birkaç kişiye daha tavsiye ettim. Hem iletişimi hem de karşılıklı anlayışı bakımından inanılmaz derecede mutlu olup sevdiğim hatta özel hayatımda da görüşme sağlamak istediğim tatlılıkta bir insan. Bilinçaltında yaşamış olduğum durumlardan arınmak istediğimde yüzde yüz şeklinde arınmamı sağladı. 6 ay emdr tedavisi sağladı. Bilimsel olarak fayda sağlayan ama benim fayda sağlayacağını düşünmediğim bir yöntemdi. Kendisi bunun faydalı olacağını söyleyerek bana hissettirdi. İlk 3 ay sanki fayda sağlamıyor gibi gelmişti ama 6. ayın sonunda dönüp baktığımda yaşadığım duygu karmaşasından tamamen arınmış durumdaydım. Benim talebim üzerine birkaç konuyla alakalı olarak emdr yöntemi uygulamasını istiyorum. Birçok şeyde farkındalığımı yükseltebilmesinin haricinde her paylaştığım konudan sonra fikirlerimi sohbet aşamasında aydınlanmamı sağlamasına sebep oluyor. Pınar Hanım'ın iletişiminden çok memnunum.
h...
Pınar Hanım'a meslektaşının sayesinde ulaştım. Yüksek düzey anksiyete ve travmalarımdan dolayı başvurdum. Birçok travmayı çözümledik ve anksiyetemde çok azalma oldu 1 yıl içinde iyileştim. Çabası, sabrı, sunduğu çözüm yolları, sevecenliği iyi bir dinleyici olması ve 1 saat ya da daha fazla süreyi dolu dolu geçirmesi kendisinde beğendiğim özellikleri oldu. Çevreme tavsiye ederim.
Dijle Pınar Özkaradaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dijle Pınar Özkaradaş, Aile Danışmanlığı. Size Dijle Pınar Özkaradaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Aile Danışmanlığı Randevusu, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı, Oyun Terapisi, EMDR Terapi.
Dijle Pınar Özkaradaş adresi nerede?Dijle Pınar Özkaradaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çanakkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dijle Pınar Özkaradaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Dijle Pınar Özkaradaş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Dijle Pınar Özkaradaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dijle Pınar Özkaradaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Dijle Pınar Özkaradaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dijle Pınar Özkaradaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Dijle Pınar Özkaradaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Dijle Pınar Özkaradaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dijle Pınar Özkaradaş hangi sigortaları kabul ediyor?Dijle Pınar Özkaradaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.