Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Standardize Mini Mental Test
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Uzman Psikolog DİLA DEMİR Psikolojik Danışmanlık ve Psikoterapi Merkezi
Dila Demir, her danışanına en fayda sağlayacak psikoterapi yöntemini belirleyebilmek adına birçok terapi ekolüne hakim olmakta ve psikoterapi repertuarını geniş yelpazede tutmaktadır.
Lisans eğitimi sırasında; İstanbul Çapa Tıp Fakültesi(Prof.Dr.Öget Öktem Tanör) eşliğinde ,
Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ve Karamürsel Devlet Hastanesi’nde psikolog olarak staj yapmış ve kendini geliştirmeyi amaçlamıştır.
Lisans eğitimi süresince, birçok ulusal kongre, seminer ve eğitimlere katılarak güncel kalmaya devam etmektedir.
Mezuniyetinin ardından, özel hastane,rehabilitasyon merkezi, anaokulu ve özel okul kurumlarında eğitim ve bireysel danışmanlık hizmeti vermiştir.
Psikoterapi Ensitüsü Derneği ve Psikoterapi Ensitüsü Hipnoz Derneği üyesidir. İyi ve akademik seviyede ingilizce bilmektedir.
Şuanda kurucusu olduğu Dila Demir Psikoterapi ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde yetişkin danışmanlığı, çocuk ve ergen terapisi, pedagojik destek, evlilik-aile ve çift terapisi, cinsel terapi, öğrenci danışmanlığı, kurumsal danışmanlık ve eğitim-seminer organizasyonları hizmetlerine aktif olarak devam etmektedir.
DİLA DEMİR; KARAMÜRSEL-YALOVA ve İZMİT ‘te aktif olarak danışanlarına hizmet vermektedir.
me...n
Bugün ilk terapi seansımdı. Mutluluğumu anlatamam içimde ki hisler heyecan verici. Profesyonel yaklaşımınız ve pozitifliğiniz ilk seansta bile çok etkili oldu. Teşekkür ediyorum
Görüşmelerde yaklaşımı ve iletişimi sayesinde sizi yakalayıp anlıyor. Bir bakmışsınız her şeyi anlatmışsınız. Sıkıntınızın, sadece anlık günü kurtarmak için değil kaynağına inip size yeni bir bakış açısı kazandırıp tamamen baş etmenize yardım ediyor. Gerçekten çok başarılı. Muhabbetinden zevk alıyorsunuz. Böylece görüşmeler sizin açınızdan çok verimli geçiyor. İyi ki bu mesleği seçmiş.
ha...n
Dila Hanım işini gerçekten çok iyi yapıyor. Alanında uzman bir psikolog olmakla birlikte iyi bir dost, bir arkadaş. Yanında kendinizi rahat ve mutlu hissediyorsunuz. Sorunlarınızı anlattığınızda öyle farklı pencerelerden bakmanızı sağlıyor ki sizi bu dünyada gerçekten anlayan birinin var olduğunu görüyorsunuz. Sonsuz teşekkürler her şey için...
se...t
karşısındaki insana canı gönülden yaklaşan, onu can kulağıyla dinleyen cana yakın , gerçek bir insan.
el...5
Dila Hanım'la yaşamımın zor bir sürecinde tanıştım. Beklenmedik bir şekilde ve zamanda eşim tarafından terk edildim. Çoğu kadın gibi hak etmediğimi düşünerek kendimi yıpratırken Dila Hanımla tanıştım. Hem bir psikolog, hem bir dost, hem de bir kadın olarak öyle farklı pencelerden bakmama vesile oldu ki, bugün kızımla inanılmaz mutlu bir yaşantımız var. Bu zor dönemde yanımızda olduğu için kendisine çok teşekkür ediyorum. Ela da, ben de seni çok seviyoruz. Sevgiler, her şey için tekrar teşekkürler.
fa...i
Öncelikle psikoloğuma teşekkür etmek istiyorum. Ben panik atak hastasıydım bunun ne demek olduğunu ancak yaşayan bilir. Her an öleceğimi hissediyordum ve kalbimde sürekli çarpıntı oluyordu. Kimseyle sağlıklı iletişim kuramıyordum büyük bir çıkmaza girmiştim. Tavsiye üzerine psikoloğum Dila hanımla tanıştım, güven veren samimi yaklaşımı, taktikleri ve teknikleri sayesinde yeniden hayattan tat almaya başladım ve çok şükür hastalığımı atlattım. Böyle sıkıntı yaşayan ve her türlü psikolojik rahatsızlığı olan insanlara kendi başlarına mücadele etmek yerine Dila hanımla tanışmalarını ve profesyonel destek almalarını tavsiye ediyorum. İyi ki karşıma çıktınız teşekkür ederim herşey için...
se...l
Dila hanım alanında son derece başarılı bir psikolog olmakla beraber; sorun odaklı uyguladığı yöntemlerle de takdirimi kazanmıştır. İyi bir dinleyici olduğunu sorunlarımı kendisine iletirken hissettim. Empatik yaklaşımıyla, içten tavırlarıyla bu başarısını ortaya koymaktadır. Kendisini herkese tavsiye ediyor ve her şey için sonsuz teşekkürlerimi iletmeyi de borç biliyorum ..
ug...r
gercekten insani anlayan ve empatik yaklasan bir psikolog. fikirleri ve teknikleriyle hayatimi degistirdi diyebilirim. biz bilissel davranisci terapi yontemiyle calistik ve cok memnun kaldim. gercekten kacindigim tum sosyal ortamlara artik girebiliyorum ve insanlarla konusmaktan cekinmiyorum. ben gayet memnun kaldim ve dila hanimin basarilarinin devamini diliyorum. tesekkur ederim hersey icin
Dila Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dila Demir, Psikoloji. Size Dila Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Standardize Mini Mental Test.
Dila Demir adresi nerede?Dila Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Süleyman Bey, Yalı Cad. No:18 Yalova
- 4 Temmuz, İnönü Cad, Şht. Çvş. Hakan Kurt Sk. no 15/3 Kocaeli
- Tepecik, İnönü Cd. No:102 D:A Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dila Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dila Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Dila Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dila Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Dila Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dila Demir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dila Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dila Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Dila Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.