Aile Terapisi Randevusu
Aile İçi İletişim Sorunları
Aile Terapisi Randevusu
Aile İçi İletişim Sorunları
Online Görüşme
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Destekleyici Psikoterapi
Dinamik Psikoterapiler
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Şişli Merkez Mah. Büyükdere Cad. Beytem Plaza karşısı, İstanbul
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
İlişki Terapisi
İmago Çift Terapisi
Şefkat Odaklı Terapi
Şişli Merkez Mah. Büyükdere Cad. Beytem Plaza karşısı, İstanbul
2013 yılında Nişantaşı Üniversitesi Psikoloji(Tezli) eğitimine başlamış ve lisansüstü eğitimini "Aile Sosyal Örüntülerinin Ergenin Okuldaki Popülerlik Düzeyine Etkisi" konusunda tezini vererek başarıyla bitirmiştir.
2019 yılında İstanbul Kent Üniversitesi’nde başladığı “Klinik Psikoloji” yüksek lisansını bitirerek “Uzman Klinik Psikolog” olarak mezun olmuştur. Bitirme projesinde “Toplumsal Cinsiyet ve Aile Terapileri” konusunu çalışmıştır.
İFTİ Psikoterapi’de uzmanlara yönelik olarak, EFTA-TIC (Avrupa Aile Terapisi Derneği Eğitim Birimi) tarafından onaylanan ve Dr. Murat Dokur tarafından verilen 500 saatlik “Aile ve Çift Terapileri Eğitimi” nin temel, ileri ve süpervizyon aşamalarını bitirmiştir. 200 saatlik uygulama kısmını da tamamlayıp 700 saatlik eğitim ile birlikte “Aile ve Çift Terapisti” ünvanını almaya; aile ve çiftlerle çalışmaya hak kazanmıştır.
Uzm. Psk. Dila HOTLAR, Emdr (Göz Hareketleri ile Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme) eğitiminin birinci aşamasını ve süpervizyon çalışmalarını başarıyla tamamlamıştır.
Çalışma hayatı boyunca çeşitli eğitimlere ve etkinliklere, atölye çalışmalarına katılmıştır. Eğitsel Psikolojik Danışma, Aile Terapisinde Uygulamalar, Psikososyal Müdahale Hizmetleri, Kişilik Gelişimi Patolojilerinde Çocuk ve Ergenle Çalışma, Çözüm Odaklı Terapi gibi konular eğitim aldığı konulardan bazılarıdır.
Uzman Klinik Psikolog Dila HOTLAR, Aile ve Çift Terapisti ve EMDR Terapisti olarak genç yetişkinler, ergenler, çiftler ve ailelerle olan çalışmalarına devam etmektedir.
d.....
Dila Hanımdan kaygı bozukluğum nedeni ile terapi aldım. İyi ki de Dila Hanımla bu yola çıkmışım, kendimi anlaşılmış ve güçlenmiş hissediyorum. Gündelik hayatımı huzurlu bir şekilde sürdürebiliyorum, kendime güvenim arttı, kendimi sevmeyi kendime değer vermeyi Dila Hanımla birlikte keşfettim. Aldığım hizmetten fazlasıyla memnunum.
e....d
Dila Hanım’la bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine, oldukça zorlandığım bir dönemde karşılaştım. İlaç kullanıyordum ama pek faydası dokunmamıştı. Depresyon tüm hayatımı yönetiyordu. Terapi konusunda da umutsuzdum. Dila Hanım daha ilk görüşmede bazı önyargılarımı değiştirdi; şefkatli ve anlayışlıydı oldukça. Elbette sabırlıydı da. Önce umudu yerine koydu. Sonra depresyonum gerilemeye başladı. Şimdi çok iyi durumdayım. İlaçları tamamen kestim. Kendisine bir hayat borçluyum gibi hissediyorum. Minnetle.
Hasta
Dila hanım ile her konuştuğumuzda birçok farklı açıdan bakabilme yollarını öğreniyorum, doğru müdahale konusunda kendisine güvenim tam
e....t
Sanırım karşılaşabileceğim en tatlı bir psikolog ile karşılaştım. EMDR tekniğine ihtiyacım olduğu dönemde tanıştım kendisiyle, bir süre tedavi sonrasında bireysel terapiyle devam etmeye başladım. Arayış ve sorgulama serüvenimde kendimi huzurlu ve güvende hissediyorum. Zor zamanlarımı aşmamda etkisi ve emeği çok oldu Dila Hanımın. Sevgilerimle,
em...n
İlk seansım olmasına rağmen Dila Hanım’ın gerek sıcak ve samimi yaklaşımı, gerek ilgi ve alakası beni gerçekten çok olumlu yönde etkiledi. Sonraki seanslarımda sohbet ve iletişimimizin çok daha güçleneceğine eminim. Benim gibi daha önce hiç görüşme tecrübesi olmayanlar için kesinlikle tavsiye ederim.
ha...
Anksiyete yaşadığım için Dila Hanımla terapiye başladık. İleri seviyede anksiyete yaşamama rağmen Dila Hanım'ın özverili ve ilgili yaklaşımından ötürü kısa sürede iyi bir ilerleme kaydedebildim.
an...c
Bir dokunuşla hayatımın değişeceğine inanırdım. Dila hanım binlerce DOĞRU dokunuşla değiştirdi. Hayatımın merkezine özsefkat tanımını kattı. Beni bana kattı. Kendisiyle 32 yaşımda tanıştım. Ona dair tek olumsuz görüşüm keşke daha erken tanışabilseydim oldu. Çıktığım en uzun yolculuğumda heybemdeki en güzel yoldaşım oldu, oluyor, olacak..
Çok rahat iletişim kurabildiğim ve kendimi anlatabildiğim için şanslı olduğumu düşünüyorum tesadüfi ulaştım çok etkin ve verimli Görüşmeler yaptım Bu yüzden güzel sonuçlara daha mutlu ve çabuk ulaştım. Teşekkürler
na...y
Cift terapisi icin basvurdugumuz zarif,guleryuzlu ,danisana inanilmaz derecede pozitif eneejisini hissettiren cok sevmis oldugumuz uzman...iyi ki tanimisiz sizi Sevgili DİLA HOTLAR.
g.....
Son üç yıldır belirli dönemlerde psikolojik olarak çökme yaşıyordum. Geçen sene ilaç kullanmaya bile başlamıştım. Bu sene yine aynı dönemde aynı şeyleri daha ağır yaşamaya başlayınca kendi başıma atlatamayacağımı
anladım.
Dila Hanımla ilk seansa giderken resmen yardım çığlığı atarak girdim içeri ve çıktığımda kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım. Öyle ki diğer hafta gelsin diye iple çekiyordum. Şu anda tedavim devam ediyor ve kendimi çok daha güçlü hissediyorum. Ayrıca sadece yaşadığım bu durum için değil, ileride kötü ve yalnız atlatamayacağım bir şey olursa yanına koşacağım kişi Dila Hanım.
Tedavi süresince verdiği destek ve her kötü hissettiğim anda yanımda olduğunu hissettirdiği için kendisine teşekkür ediyorum.
Dila Hotlar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dila Hotlar, Psikoloji. Size Dila Hotlar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Psikanalitik Psikoterapi, Aile Danışmanlığı, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği.
Dila Hotlar adresi nerede?Dila Hotlar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şişli Merkez Mah. Büyükdere Cad. Beytem Plaza karşısı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dila Hotlar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Dila Hotlar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Dila Hotlar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dila Hotlar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Dila Hotlar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dila Hotlar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Dila Hotlar hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Dila Hotlar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu