Lisans eğitimini Çağ Üniversitesi Psikoloji bölümünden yüksek onur derecesi ile mezun olarak tamamlamıştır.
Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesinde yaptığı staj doğrultusunda birçok klinik vaka ile çalışma fırsatı bulmuştur.
Çocuklara ihtiyaçları doğrultusunda sunabileceği, Uygulayıcı Oyun terapisi, Uygulayıcı masal terapisi eğitimlerine ek olarak, günümüz en büyük problemlerinden, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu(DEHB) tanısına yardımcı olan Moxo testi uygulayıcısıdır.
Yetişkinlerde duygu, düşünce, davranış temelli olan Bilişsel davranışçı terapi ekolü ve süreç temelli kabul kararlılık terapisi uygulayıcısıdır.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Şehitler Tepesi, 3698 Sokak No:16/A,, Tarsus, Mersin

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Kredi kartı, Banka Havalesi, Nakit

Bilişsel Davranışçı Terapi +3 daha fazla

Çocuk ve Ergen Terapisi

Terapi Fit

Dilan Hanım'ı ben sosyal medyada gördüm. Depresyon nedeniyle randevu aldım ve çok memnun kaldım. Samimiyetinden dolayı çok memnun kaldım. Yollarımız uzun süre ayrılmayacak gibi, çevremdeki herkese tavsiye ediyorum. İyi ki yollarımız kesişti Dilan Hanım...

Y

Dilan Hanım'a sosyal medyada bulunan bilgilendirme videoları vasıtasıyla ulaştım. Kendisinin hem bilgi birikimi hem de yaş faktöründen kendime daha yakın hissettim. Dilan Hanım'a başvurma sebebim kişisel kaygılarım ile ilgiliydi. Bu süreçte kendisiyle konuşmak ve sıkıntılarımı dile getirmek benim için çok rahatlatıcı ve kolay oldu çünkü bu tarz konuları yabancılarla konuşmak çok kolay olmuyor. Ama Dilan Hanım'ın yaklaşımı ve kaygılarımı ele alışı beni çok rahatlattı. Kendisiyle daha yolumuz olduğunu düşünüyorum. Ben çok fayda gördüm ve etrafımdaki insanlara da Dilan Hanım'ı tavsiye ediyorum. Benim hayatıma dokunduğu gibi başkalarının da hayatına dokunması benim için çok önemli.