Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Beck Depresyon Ölçeği
Davranış Bozuklukları
Psk. Dilan Aydemir
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Eklektik Yaklaşım
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Yas Terapisi
Şefkat Odaklı Terapi
Psk. Dilan Aydemir
Lisans eğitimini İstanbul Arel Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamlamıştır. Sonrasında Arel Üniversitesinde Klinik Psikoloji yüksek lisans yapmıştır. Eğitim hayatı boyunca anaokulu, rehabilitasyon, danışmanlık merkezi, hastane gibi kuruluşlarda gönüllü staj yapmıştır. Yüksek lisans sürecinde süpervizyon eşliğinde danışan almış ve bu süreci bir çok eğitimle pekiştirmiştir.
Prof.Dr.Murad Atmaca tarafından yürütülen Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimini almıştır.
Altın Pusula Danışmanlık tarafından yürütülen Resimlerin Analizi ve Yorumlanması eğitimine katılmıştır.
Marjinal Psikoloji tarafından yürütülen AGTE uygulayıcı eğitimine katılmıştır.
Marjinal Psikoloji tarafından yürütülen Kayıp ve Yas Psikoterapisi eğitimine katılmıştır.
Psikoloji Balat tarafından yürütülen Dehb&D2 Dikkat Testi eğitimine katılmıştır.
Moxo Dikkat Testi Süpervizyon Eğitimine katılmıştır.
y.....
Kaygı seviyemin günlük hayatımı olumsuz etkilemeye başladığı bir dönemde Dilan hanımla görüşmeye başladım. İlk seanstan itibaren samimi ve içten davranan birisi ve ayrıca ses tonunu gerçekten çok iyi yönetiyor. Yaklaşık 6 aylık süreçte hep çok dakikti. Özellikle düşünce üzerine düşünme konusunda bana verdiği tavsiyeler hem kaygı sorunumun ciddi derecede azalmasına hem de süreç bittikten sonra yaşadığım diğer sorunlara çözüm üretme konusunda bana çok yardımcı oldu.
Anksiyete, depresyon ve intihar düşünceleri kafamda gezerken arkadaşımın önerisiyle tanıştım Dilan hanımla. 27 yaşındayım, kendimi bildim bileli terapistlerle düzenli seanslarım olurdu ama hiçbir doktora yüzde yüz güvenemez, sorunlarımı tüm gerçekliğiyle anlatamazdım. Dilan hanımın bana karşı yaklaşımı, beni dinlediğinde verdiği tepkiler, karşılıklar o kadar güven ve şefkat doluydu ki daha ilk seansımızdan ona bütün kapılarımı açtım. Anlattığım sorunlarıma karşılık sorduğu sorularla benim bile farketmediğim travmalarımı bulduk beraber. Seans sonlarında bana verdiği ödevler bir sonraki seansımıza kadar beni sakin ve anda tutuyor. Ve benim için en önemli şeylerden biri de seans sırasında bir önceki seansı, anlattığım olayları/kişileri vs hatırlatmama gerek kalmıyor, her şeyi zaten hatırlıyor oluyor. Size ve o seans anına verdiği özeni bu şekilde anlayabilirsiniz. İyi ki tanıştık diyorum o yüzden, teşekkürler Dilan hanım
ş...
Dilan Aydemir’e referans ile ulaştım. Kendimi ifade edememe, fevri hareketlerim, öfkemin en üst düzeyde olması, sakin kalamama gibi nedenlerden ötürü başvurdum. İlk başladığımdan itibaren olan sorunlarımın büyümesi ve akabinde kendisi ile seans sürecinin yeterli düzeyde ilerlediği ve öfkemin azaldığı ve kendimde olan değişikliğimi hissettim. Olağanüstü bir süreçti. Dilan Hanım'ın en beğendiğim özellikleri ilgilenmesi, mütevaziliği ve güvenilirliğidir. Tavsiye ederim.
e....y
Ben geçen sene supervizorluk kapsamında kendisinden destek almıştım. O dönem depresyon durumum vardı, hayattan keyif alamama, bunun dışında iş yerinde yaşadığım sorunlar üzerine seans süreci geçirdim, çok memnun kaldım. Bu süreçte kitap önerileriyle bana çok destek sağlamıştı, faydasını görmüştüm.
m....o
Ben genel olarak hayatımdaki belli başlı sorunlar üzerine kendisinden destek aldım. Öncelikle kendisi çok güleryüzlü birisi, seans almaya başlayalı 7-8 ay kadar oldu, hala da seanslarıma devam ediyorum.Kendisi bu süreçte bir çok konuda bana destek oldu, bakış açımı çok fazla değiştirdi diyebilirim.
Dilan Aydemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilan Aydemir, Psikoloji. Size Dilan Aydemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Aile İçi İletişim Sorunları, Davranış Bozuklukları, Online Terapi, Moxo Dikkat Ölçme Testi.
Dilan Aydemir adresi nerede?Dilan Aydemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilan Aydemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilan Aydemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Dilan Aydemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilan Aydemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Dilan Aydemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilan Aydemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilan Aydemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilan Aydemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Dilan Aydemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dilan Aydemir hangi sigortaları kabul ediyor?Dilan Aydemir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu