ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Tümünü gösterHizmetler
1434 sokak, Kültür Mah., Perk Apartmanı, No:2, Daire:4, Alsancak Diesem Psikolojik Danışmanlık Merkezi, İzmir
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Draw A Person
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Psk. Dilan Aydın
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Louisa Duss
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Nefes Terapisi
Psk. Dilan Aydın
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Psk. Dilan Aydın
çocuklarla çalışmış, uygulanan testler ve ilk görüşme seansları ile ilgili deneyimler elde
etmiştir. Psikoloji Lisans eğitimi sonrasında pandemi dönemi dahil olmak üzere gönüllü olarak birçok danışana
hizmet vermiş, farklı ekollerde (BDT, Psikodinamik ,kısa süreli çözüm odaklı terapi) süpervizyon almıştır. Aktif olarak 4,5 yıldır online ve yüz yüze olarak çocuk, ergen ve yetişkinlere bireysel terapi uygulamaktadır. 2021 yılında Alsancak/İzmir'de kurucusu olduğu Diesem Psikoloji'yi açmış, hizmetlerini orada sürdürmektedir.
EĞİTİMLER & SERTİFİKALAR
-Oyun Terapisi
-EMDR Terapisi (Yetişkin-çocuk-ergen)
-Şema Terapi Eğitimi
-Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi
-Bilişsel Davranışçı Terapi (Yetişkin)
-Filial Terapi
-Çocuk Resimleri Yorumlama
-Çocuk Klinik Değerlendirme ve Psikoterapi Uygulamaları
-Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi
-Çocuk Değerlendirme ve Dikkat Testleri
-Çocuk ve Ergenlerde Projektif Çizim Testleri
-Masal Terapisi
s....y
Dilan hanımla olan 2 yıllık sürecimizde birçok şeyin farkına varıp kendi kararlarımı vermek olsun ilişkilerimdeki dengesizliklerden yeme bozukluğuma kadar iyileşme sağladık. hayatımda o kadar yolunda gitmeyen şeyler merkezde olmuş ki hiçbir anımın kıymetini bilememişim. yaşadığımı hissettiğim son iki yılım belki de. su anki benden çok memnunum. hayatımızdaki belli şeyleri değiştiremiyoruz ama seçim konusu bizim elimizde. iyi ki Dilan hanımla karsılaştım. insana olan değeri ve samimiyeti, tecrübeleri ile yeni bir ben yarattım. iyi ki siz Dilan hanım.
ni...e
Annemi kaybettikten bir buçuk ay sonra başvurma kararı aldım öncesinde çok fazla araştırma yapmıştım fakat kendimi nerede rahat ve güvende hissedeceğim konusunda tereddütlerim vardı. Verdiğim en doğru karar Dilan Hanım oldu. Her şeyi açıkca paylaşırken olumlu veya olumsuz beni etkileyecek tek bir mimik görmedim yüzünde tüm objektif yaklaşımı ile dinleyen biri olması… Gerek empati, gerek verdiğim kararlar hakkında ki yorumu… İyi ki yolumuz Dilan Hanım ile kesişmiş. Her seans sonrası nefes almam biraz daha kolaylaştı
d.....
Zor günlerim devam ederken devam etmeyi bıraktırmayan ve enerjisiyle sizi hayata tutunduran biri. Evet hayatın bu kısmı da varmış dediğimde ortaya çıkan bakış açıları sizi etkileyen aslında. Süreçte kendinizi bıraktığınızda asla anlamadan özünü bulmuş ve düşünce yapısı bambaşka bir halde buluyorsunuz kendinizi. Ve evet yol devam ederken kendini kaybeden varsa Dilan hanımın doğal dünyasıyla ve güleryüzlü enerjisiyle tanışmalı. İyi ki :)
tu...
Dilan hanımla birlikte seans yapmak o keyifli ki bana olan yaklaşımı güleryüzlülüğü herşeyiyle mükemmel diyebilirim seanslarımın ilerlemesiyle hayatıma olan etkisini gün geçtikçe daha çok farkediyorum özellikle sınav stresi yaşıyordum ve bunu kontrol edemiyordum sınav anlarında ama en son ki sınavımda stresi yönettiğimi farkettim ve sınav kaygım azaldı ve daha niceleri
k ...u
Dilan hanıma bir arkadaşımın referansı ile ulaştım. Boşanma süreci ve sonrasını yönetmek için ayrıca yıllardır yenemediğim panik atağım için başvurmuştum. Yaklaşık 7 aydır sürecimiz devam ediyor, hatta sonuna geldik . Farklı açılardan bakabiliyorum olaylara artık. Kaygılarımı yendim. Kendisi alanında çok profesyonel ve içten, her zaman insan odaklı olduğu için ayrıca çok şanslıydım. Anlaşıldıgını görüldüğünü hissetmek çok önemli benim için.iyi ki varsınız.
b ...s
Dilan hanımı tavsiye üzerine buldum ve kendisiyle seanslarımızın sonuna yaklaştık. Kaygı problemi ve belli konularda takıntım olduğu için başvurdum emdr terapisi ve gerekli gördüğü metotlarla ilerledik yıllardır süren sorunlarımdan kurtuldum. deneyimli ve işini bilen bir uzman arıyorsanız doğru yerdesiniz. İyi ki gelmişim sevgili psikoloğuma minnettarım.
Dilan Hanım'dan çok memnunum. Uzun süredir danışmanlık hizmeti alıyorum. Kendisi Ilımlı yaklaşıyor, dinliyor ve çözüm yolları çok başarılı. Farkında olmadığım şeyleri fark etmemi sağladı. Yaklaşım yollarıda çok güzel o yüzden kendisinden çok memnunum.
Dilan Hanım gerçekten başarılı bir psikolog. Bir konuyu takıntı yapmıştım onun için görüşme sağladım. 1 buçuk 2 aylık süreçte takıntımdan kurtulmuş oldum ve görüşmeyi bitirdik. Aldığım danışmanlık hizmetinden, seanslardan memun kaldım.
Dilan Hanım'dan çok memnundum. Çok severek gidiyordum. Tedavi sürecimi bitirmemiştim ama 8-10 seans görüşme sağladım. Biraz bakış açım, düşüncelerim, fikirlerim değişti. O an seans çıktığımda aşırı mutlu hissediyordum bunu Dilan Hanım'a söylediğimde mutlu hissetmeye gelmiyorsun mutlu olmak üzülmekte insani duygular hepsini yaşayacağız diyordu. Kendisi çok şirin, çok içten bir uzman. Kendisini yakın hissettim o yüzden rahat ve iyi bir şekilde kendimi açabildim.
os...n
Dilan Hanım'a ilk seansıma gittiğimde ne yapacağımı bilmeyen bir haldeydim. Seanslarımız devam ettikçe kendimde gördüğüm değişime ben bile şaşırdım. Gerek ilgili tavırları gerekse de sizin yönünüzden olaylara bakıp yaptığı olumlu açıklamalar benim kendimde farkedemediğim birçok olumlu özelliğin ortaya çıkmasını sağladı. 2 seanstır gercekleştirdiğimiz EMDR terapisi ve Dilan Hanım sayesinde bu kadar kısa zamanda uzun bir yol kat etmek beni gerçekten kendine güvenen biri haline getirdi. Dilan Hanım sayesinde yepyeni bir hayata adım attım. O gercekten alanında iyi bir Psikolog.
Dilan Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilan Aydın, Psikoloji. Size Dilan Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss.
Dilan Aydın adresi nerede?Dilan Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1434 sokak, Kültür Mah., Perk Apartmanı, No:2, Daire:4, Alsancak Diesem Psikolojik Danışmanlık Merkezi İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilan Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Dilan Aydın uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Dilan Aydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilan Aydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Dilan Aydın hangi dilleri konuşuyor?Dilan Aydın ile İngilizce, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Dilan Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilan Aydın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Dilan Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 55 hasta / danışan, Dilan Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dilan Aydın hangi sigortaları kabul ediyor?Dilan Aydın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar