Lisans ve yüksek lisans eğitimi süresince çeşitli anaokullarında ve özel kliniklerde çalışmalar yürütmüştür. Pandemi sürecinde bazı kurumlarda online olarak yetişkin, çocuk-ergen ve ailelere yönelik hizmet vermiştir. Deneyimsel Oyun Terapisi, Şema Terapi, Farkındalık ve Kabul Temelli Psikoterapi ekolleriyle çalışmalarını sürdürmektedir.
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Nöropsikolojik Testler
Özgül Öğrenme Güçlüğü Bataryası
Şema Terapi
na...ı
Dilan hanımla gerçekten çok kötü bir dönemimde yollarımız kesişti. Kendisi o kadar iyi bir psikolog ki beni takıntılı düşüncelerimden, yas sürecimden, kendimle olan savaşımdan kurtardı diyebilirim. başarılarının devamını diliyorum
f.....
Kendisine kaygılarımla baş edemediğim için danıştım. Gerek yönlendirmeleri gerekse sorduğu sorular ile her seans sonrasında inanılmaz bir rahatlama hissettim. Zamanla hayatımdaki stresi kontrol altına alabildiğimin farkına vardım. İyi ki Dilan Hanım ile tanışma ve bu sürecimi onunla yürütme şansı bulmuşum. Karşısında kendinizi hiç zorlanmadan kendiniz gibi hissedebileceğiniz ve online terapi olmasına rağmen sanki yüz yüzeymis hissi veren bir uzman kendisi.
Dilan hanımdan kızımın sınav sürecinde destek aldık. Gerek sıcak davranışları gerek danışma sürecindeki yönlendirmeleriyle kızım sınav kaygısını yenebildi. Bu süreçte ebeveyn olarak bizlere karşı tutumu da bizleri çok memnun etti, bu süreçte kızımıza doğru bir şekilde destek verebildik.
z.....
Dilan hocama özgüven eksikliği ve takıntılarımdan dolayı başvurdum. 25 yaşındayım ve ilk defa yargılanma korkusu olmadan kendimi birine açtım. Hayata, kendime hatta hiçbir şeye güvenim kalmamışken beni o karanlık çukurdan çıkarttınız. Başetme becerilerimi geliştirmemde ve kendi sınırlarımı tanımamda yardımcı olduğunuz için daha sağlıklı bir yetişkin olarak hayatıma devam ediyorum. Ve artık sorunlardan kaçmıyorum onlarla savaşabiliyorum.
ha...a
4 yaşındaki oğlumun altına kaçırma problemi nedeni ile Dilan hanıma gitmeye karar verdik. Çocuğumuz tuvaleti geldiğinde söylemiyor sıklıkla altına kaçırma problemi yaşıyordu. Oyun terapisiyle kısa sürede iyileşme gözlemledik. Sadece tuvalet sorunu için başvurmuşken çocuğumuzda her alanda gelişmeler oldu. Dilan hanım ile bu süreci yürüttüğümüz için çok mutluyuz. Tedavi bittikten sonra nasıl olduğumuzu sormak için aramanızda ayrı bir nezaket.
ne...
Dilan hocam danışanıyla gercekten de cok ilgili. Onun sayesinde bircok sıkıntımı giderdim.
i̇...p
Dilan hanıma 3 yıl önce anaokuluna gitmek istemeyen kızım için başvurmuştuk. Hem profesyonel hem insani yaklaşım olarak gerçekten başarılı bir uzman. İlk görüşmede evet anlaşılıyorum ve bu insan bana çözüm yolu olacak diyebildim. Gerçektende hissettiğim gibi hocamızın rehberliğinde sorun halloldu. Bu kez 15 yaşındaki oğlum için kendisiyle tekrar görüşmeye başladık. Oğlumda olumlu gelişmeler gözlemliyorum ve onunda ruhuna dokunacağınıza inanıyorum. İyi ki yollarımız sizinle kesişmiş.
c.....
Dilan hocam psikolojik olarak kendimi huzursuz hissettiğim zor süreçten geçtiğim bu zaman diliminde bana olumlu katkılarda bulundu kendimi daha iyi hissetmeme vesile oldu zaten güleryüzünü görüp iyi olmamak mümkün değil
i.....
Dilan Hanıma 2.5 yasindaki kızımın ağlama krizleri için başvurduk.. Seanslar sonrası kızımdaki değişimleri gördükçe mutlu olduk. Sıcakkanlı oldukça güler yüzlü ve ilgili bir uzman.
kü...k
Hayatımın çok zor bir döneminde tavsiye üzerine Dilan hanıma başvurdum. Her seanstan kendimi daha iyi hissederek çıkıyorum. Hayata başka bakış açıları ile bakmamda çok yardımcı oldu. Sayesinde hayatım ile ilgili farkındalığımın arttığını hissediyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş. İlgi ve emeğiniz için minnettarım
Dilan Çetinkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilan Çetinkaya, Psikoloji. Size Dilan Çetinkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Şema Terapi, Aile Danışmanlığı, Deneyimsel Oyun Terapisi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Cattell 2a Zeka Testi, Burdon Dikkat Testi, Özgül Öğrenme Güçlüğü Bataryası, Nöropsikolojik Testler.
Dilan Çetinkaya adresi nerede?Dilan Çetinkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çayyolu, 2681. Sk. Irmak Kent Konut Sitesi No:26 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilan Çetinkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilan Çetinkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Dilan Çetinkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilan Çetinkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Dilan Çetinkaya hangi dilleri konuşuyor?Dilan Çetinkaya ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Dilan Çetinkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilan Çetinkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilan Çetinkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilan Çetinkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Dilan Çetinkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar