Toros Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunudur. Uzmanlık alanı ise Nöropsikoloji üzerinedir. Psikolojinin insan beyinin fonksiyonlarıyla olan ilişkisini de inceleyerek çalışmalarını sürdürmekte ve davranışsal bozuklukların yol açtığı olumsuzlukların çözümü için çeşitli test uygulamalarından da yararlanmaktadır.
Psikolog Dilan Durmaz Elava Danışmanlık Merkezinde yüz yüze ve online olarak danışan kabul etmektedir.
Aile İçi İletişim Sorunları
Öktem Sözel Bellek Süreçleri Testi
İlişki Terapisi
İz Sürme Testi
vo...n
9 yaşındaki çocuğum okulda bazı sorunlar yaşıyordu. Davranış bozukluğu olduğunu düşünüyordum. Dilan hocama yönlendirdiler bizi. Seanslar devam ediyor. Artık çocuğum okula uyum sağladı, okulunu daha çok seviyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz
f....y
Esimle birlikte uzun zamandır mental anlamda yorucu gunler geciriyorduk. Evliliğimizin gidisatı konusunda endişelerimiz vardı. Dilan hocamla çift terapisine basladık. Her sey yolunda. Kendisi çok profesyonel ve işinde oldukça başarılı
a....b
Dilan hocamla psikoterapi seanslarimizdan sonra bazı sorunlarım için daha mantikli ve aklı selim sekilde yaklaşıyorum. Kendisi çok ilgili, işinde oldukça başarılı bir psikolog.
el...e
sınav kaygımı stresimi gidermeme yadımcı oldu daha olumlu düşünmemi sagladı içinden çıkamadıgım sorunlarla nasıl baş edecegimi ögretti gerçekten çok memnun kaldım
Dilan Durmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilan Durmaz, Psikoloji. Size Dilan Durmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Çocuklarda Uyku Problemleri, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Aile İçi İletişim Sorunları, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Benton Çizgi Yönünü Belirleme Testi, Boşanma Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Çocuklarda Yeme Problemleri.
Dilan Durmaz adresi nerede?Dilan Durmaz adresini belirtmedi. Dilan Durmaz yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Dilan Durmaz adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilan Durmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilan Durmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Dilan Durmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilan Durmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Dilan Durmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilan Durmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilan Durmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilan Durmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Dilan Durmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.