Uzm. Kl. Psk. Dilan Kardelen Cenk

Psikoloji daha fazla

Pendik 1 adres

Uzman Klinik Psikolog Dilan Kardelen Cenk
2017 yılında Maltepe Üniversitesi İngilizce Psikoloji bölümünden mezun olup hemen ardından Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisansımı 2019'da tamamladım. Yüksek Lisans tezimde 'Genç Yetişkinlerde Yeme Tutumu ve Olumsuz Değerlendirilme Korkusu Arasındaki İlişkinin İncelenmesi' üzerine çalıştım. Aldığım eğitimler arasında Aile Sistemi ile İlk Görüşme Eğitimi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi , Uygulamalı Yetişkin Testleri Eğitimi ( MMPI Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Beier Cümle Tamamlama Testi, SCL 90-R Ruhsal Belirti Tarama Listesi, Kısa Semptom Envanteri, Beck Anksiyete ve Beck Depresyon Ölçeği, PANSS Pozitif ve Negatif Belirtiler Ölçeği, Yetişkin Zekâ Değerlendirmesi ve Kognitif Tarama Testleri) , Ölüm ve Yas Psikolojisi Eğitimi bulunmaktadır. 2015 yılında Suadiye Gelincik Anaokulunda , 2016 yılında Metin Sabancı Merkezi (Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı) 'nda, 2019 yılında ise NP İstanbul Beyin Hastanesi 'nde tamamladım. Yetişkin psikoterapisi üzerine çalışıyorum. Şuan aktif olarak Özel Maltepe Bölge Hastanesi’nde Uzman Klinik Psikolog olarak çalışmaktayım.

Lokman Hekim İstanbul Hastanesi
Yenişehir Mahallesi Kardelen Sokak No:2, Pendik

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Uzm. Kl. Psk. Dilan Kardelen Cenk adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle