Lise hayatını Başakşehir Çınar Kolejinden mezun olduktan sonra Psikoloji tahsilatını İstanbul Altınbaş Üniversitesi de tamamladı. Bir çok yerde staj ve çalışma deneyimlerine sahip oldu.
Vıp Birey Özel Öğretim Kurumu , Ahenk Psikoloji Danışmanlık Merkezi, Yapa Anaokulu , Adhoc Araştırma Şirketi, Özel Çınar İlkokulu ve İsa Yusuf Alptekin İlkokulunda deneyimler kazandı. Eğitim hayatına klinik psikoloji yüksek lisansı alanından devam etmektedir. Ergen ve yetişkin alanında çalışmaktadır.
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Dilan Kaymak adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Dilan Kaymak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilan Kaymak, Psikoloji.
Dilan Kaymak adresi nerede?Dilan Kaymak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul Başakşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilan Kaymak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilan Kaymak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dilan Kaymak hangi dilleri konuşuyor?Dilan Kaymak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Dilan Kaymak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilan Kaymak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilan Kaymak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Başakşehir civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Başakşehir Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Başakşehir Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Başakşehir Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Başakşehir Aile İçi İletişim Sorunları
Başakşehir Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite