Merkez Mahallesi Lise Caddesi No:9/5, Kemer
Dilan Naz Öcalan Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Merkez Mahallesi Lise Caddesi No:9/5, Kemer
Dilan Naz Öcalan Psikolojik Danışmanlık Merkezi
dl...k
Dilannaz hanıma güleryüzlülüğü ve sorun çözme başarısından dolayı teşekkür ediyorum orgazm olamama problemimden dolayı eşimle birlikte gittik ve birkaç seansta sorun çözdük şimdi eşimle çok mutluyuz kendisine tekrar teşekkür ediyorum herkese tavsiye ederim.
Kızım okula alışamama kaygısı vardı sürekli ağlıyor kendini huzursuz hissediyor sürekli mutsuzdu. Sakinliği güler yüzlülüğü sayesinde aştık herkese tavsiye ederim
Sınav kaygısı ve ruhsal problemlerim için gitmiştim. İlk görüşmeden itibaren adım adım kaygım ve sorunlarım düzeldi. Oldukça ilgiliydi. Bana bu sorunlu süreçte çok iyi geldi.
k....a
Dilan hanım benim karanlığımdan kurtaran,kendimi tanımımı sağlayan,güler yüzlü, muhteşem bir kadın. Onun sayesinde kendimi buldum. Çok teşekkür ediyorum iyiki bulmuşum kendisini iyiki gitmişim iyiki tanımışım. Yanına gittiğimde kendimi özgür hissettiğim bir yer. Herşeyiyle açık kaldığım zamanın nasıl aktığını bilemediğim seanslar geçirdiğim yer. İyikilerimi bulduğum yer.
eb...u
Dilan hanıma iki yıldır gidiyorum hayatımı çok değiştirdi.Karşısında cok rahat hissediyorsunuz, her şeyi konuşabiliyorsunuz. Problemlerimi onun sayesinde atlattım. İşinde çok profesyonel, çok fazla eğitim seminerlerine katılmış. Kesinlikle öneriyorum
h....t
Görüşmeler harikaydı Dilan naz hanım çok ilgili ve işinde başarilı gercekten tedavisini çok beğendim ve şuan çok iyiyim beni okb den kurtardı kendisine çok tesekkür ederim
h....t
Kendimi kötü hissetmemden dolayı gittim randevu sonrası biraz daha rahatladım bana iyi geldiğini hissettim
la...y
Uzmana gidiş amacımız oğlumun dikkat problemi. Profesyonel yaklaşımı, alanında uzman olması , sıcak iletişimi ile Dilan Hanim bir harika. Mekan zevkle dizayn edilmiş ve insana huzur veriyor. Hersey mükemmel.
ö.....
Cinsel problemlerimden dolayı gittim. Gitmeden önce çekiniyordum nasıl anlatacağımı bilemediğim için fakat Dilan Hanımla tanışınca çekinecek bir şeyimin olmadığını anladım kendisi işinde profesyonel olmasının dışında çok ilgili ve cana yakın bir insan. İyi ki kendisini tercih etmişim, buradan kendisine tekrardan teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum
Dilan Hanım sayesinde geçmişte kurtulamadigim kötü anilarimin etkisinden EMDR yöntemi ve kendisinin mükemmel tavsiyeleri sayesinde birer birer kurtuluyorum.
Kendi deyimiyle kelebek olup uçucam ve bütün bu ağırlıklardan kurtulucam.
Yıllardır sürekli bir psikologa gitmek istemiştim ama nedense bana çok sıcak gelmemislerdi Dilan Hanımı ilk sosyal medyada gördüm, bana çok içten geldi ve bu sayede gitmeye karar vermiştim gerçektende çok sıcak kanlı çok ilgili davrandı.
4 aydır baya bir yol kat ettik 4 ay önceki halime bakınca ne kadar değiştiğimi geliştiğimi görebiliyorum ve bunun dahada fazlasını elde edicegime gönülden inanıyorum .
Yanına koşa koşa gittiğim randevu gününü sabırsızlıkla beklediğim bir psikolog kendisi.
İyi ki Dilan Hanım'a gitmeye karar vermişim diyorum kendime, daha aşmam gereken bir kaç sorunum var evet ama Dilan Hanımla birlikte bunları geride bırakacağıma inanıyorum.
Dilan Naz Öcalan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilan Naz Öcalan, Psikoloji. Size Dilan Naz Öcalan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi.
Dilan Naz Öcalan adresi nerede?Dilan Naz Öcalan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez mahallesi lise caddesi no:9/5 Antalya
- Merkez Mahallesi Lise Caddesi No:9/5 Kemer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilan Naz Öcalan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilan Naz Öcalan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dilan Naz Öcalan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilan Naz Öcalan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilan Naz Öcalan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilan Naz Öcalan hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Dilan Naz Öcalan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar