Uzm. Kl. Psk. Dilan Tanrıverdi Özaslan

Psikoloji daha fazla

İstanbul 1 adres

Uzman Klinik Psikolog Dilan Tanriverdi Özarslan, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi İnsan ve Toplum Fakültesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Ardından İstanbul Esenyurt Üniversitesi Klinik Psikoloji bölümünde yüksek lisans yaparak Uzman Klinik Psikolog ünvanını kazanmıştır. Yüksek lisans bitirme projesinde "Sigara Bağımlılığının Anksiyeteye ve Uykusuzluğa Etkisi" konusunu ele almıştır. Lisans eğitimi süresince Esma Hatun Çocuk Yuvası, İzmir Üniversitesi Hastanesi Çocuk ve Ergen Psikiyatri Polikliniği, Tin Psikoloji Danışmanlık Merkezi ve Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumu gibi farklı alanlarda gönüllü stajlar yapmıştır. Yüksek lisans eğitiminde ise stajını Yedikule Surp Pirgiç Ermeni Hastanesi Yetişkin Psikiyatri Polikliniği’nde tamamlamıştır. Ayrıca, Özel Anaokulları, Özel Hastaneler ve Danışmanlık Merkezleri'ne de profesyonel hizmet sunmuştur.

Şu anda Çocuk, Ergen ve Yetişkin terapileri vermektedir. Ayrıca Kurumsal firmalara Danışmanlık Hizmeti sunmaktadır.

Eğitim hayatı ve sonrasında birçok eğitimler almıştır:

*Bilişsel Davranışçı Terapi
*Şema Terapi
*Çocuk Testleri Eğitimi: Wiscr (çocuklar için zeka testi), Agte-Denver (gelişim testi), Moxo (dikkat testi)
*Yetişkin Testleri Eğitimi (kişilik, zeka, duygudurum)
*Oyun Terapisi Eğitimi
*Aile Danışmanlığı Eğitimi
*Çift Terapisi Eğitimi
*Kaygı ve Stres Yönetimi Eğitimi
*Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi

Uzman Klinik Psikolog Dilan Tanrıverdi Özaslan
Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mah. Çobançeşme E-5 Yan Yol Cad. Route İstanbul Rezidans, B Blok, Kat: 10, Daire: 101, Bakırköy, İstanbul

Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Online Danışmanlık +57 daha fazla

Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mah. Çobançeşme E-5 Yan Yol Cad. Route İstanbul Rezidans, B Blok, Kat: 10, Daire: 101, İstanbul

Ş
Konum: Online Danışmanlık • Online Danışmanlık

Oğlumuzun sağlık sorunları ve yaşadığımız süreç eşimi ve beni çok yormuştu. Bir uzmandan bu kadar samimi, net yorumlar almak bizi kendimize getirdi. Şu an gittiğimiz yolda güzel sonuçlar alıyorsak etkisi çok büyük

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Uzman Klinik Psikolog Dilan Tanrıver...daha fazladi Özaslan • Randevu daha az

Yaklaşık 5 yıldır, hayatımın her döneminde bana rehberlik eden, içsel yolculuğumda ışık tutan Dilan Hanım, yalnızca bir psikolog değil, aynı zamanda bana doğru yolu gösterecek bir mentor oldu. Onun empatisi, derin bilgisi ve samimiyetiyle her seans, kendimi daha iyi tanımamı sağladı ve hayatıma taze bir bakış açısı kazandırdı. Her konuşma, bana daha güçlü hissettirdi ve içsel dengeyi bulmamda önemli bir adım oldu. Ona minnettarlığımı kelimelerle ifade etmek zor, çünkü hayatımda bıraktığı iz çok kıymetli.

Telefon numarası doğrulandı

Kaygı nedeniyle basvurmustum Dilan Hanım’a. Terapi süresince yaklasımı cok verim kattı.kaygı ile baş etmenin varoldugunu gördüm.

Telefon numarası doğrulandı

Kendisinden 3 seneden fazla zamandır terapi alıyorum. Geçirdiğim zor bir süreç için destek almaya başlamıştım. Problemi atlattıktan sonra seans sıklığını düşürerek düzenli devam ettim. Süreçlerdeki tutumundan oldukça memnunum. Özellikle stres yönetiminde zorlanmaya başladığımı hissettiğim zamanlara seanslarımı planlamaya çalışıyorum.

Konum: başka bir yer • Diğer

Dilan hanımdan hayatımın zorlu bir döneminde öfke kontrolü konusunda destek aldım. Seanslar esnasında gerek yaklaşımı gerekse profesyonel desteğiyle bu zorlu süreci atlatmamda çok büyük fayda sağladı. Bu konu da minnettarım. Şimdi her şey çok daha güzel

Konum: Online Danışmanlık • Diğer

Dİlan hanım destek almak istediğim konu ve diğer konularda son derece açıklayıcı ve yardımcı bir şekilde benimle ilgilenmeye devam ediyor :)

Dilan Hanımla ilk defa çalıştığım hastane aracılığıyla 2020 yılında iletişime geçtim. Sonrasında da bireysel olarak iletişime geçtim. Kaygı, uyku sorunları, ilişki yönetimi ve iş hayatı sorunları dolayısıyla başvurdum. 2020 yılından bu yana kendisiyle seanslar yapıyoruz. Çok memnunum, seansları sürdürmek bana iyi geliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Dilan Hanım'a daha önce destek alan bir arkadaşım aracılığıyla ulaştım. Boşanma sonrasında eski eşim vefat etti, bu süreçte kızım adına destek aldım. (5 yaşındaydı) Şu an 7 yaşında. Halihazırda devam eden bir destek sürecimiz var, her aşamada sadece seanslarda değil, seans dışında da hep ulaşılabilir oldu. Herkese kesinlikle tavsiye ederim. Kızım bugün sağlıklı bir ruh hali ile büyüyorsa bunda Dilan Hanım'ın desteği çok kıymetli. Hala kendisinden destek alıyoruz.

Randevu doğrulandı
• Konum: Uzman Klinik Psikolog Dilan Tanrıver...daha fazladi Özaslan • Bireysel Terapi daha az

Yaklaşık yedi yıldır danışanıyım çok faydası dokundu çok memnun kaldım iki yıldır kızımda aynı şekilde çok memnun kaldık yaklaşık iki aydır ergen oğlumuda götürüyorum gayet memnunuz aynı zaman cana yakın güler yüzlü samimi , tavsiye ediyorum.

Konum: başka bir yer • Diğer

tüm seanslardan çok memnun kaldım mükkemel bir doktor tavsiye ederim herkese kızımadada aynı şekilde tüm sorunlarına çözüm bulduk iyiki var