Şu anda Çocuk, Ergen ve Yetişkin terapileri vermektedir. Ayrıca Kurumsal firmalara Danışmanlık Hizmeti sunmaktadır.
Eğitim hayatı ve sonrasında birçok eğitimler almıştır:
*Bilişsel Davranışçı Terapi
*Şema Terapi
*Çocuk Testleri Eğitimi: Wiscr (çocuklar için zeka testi), Agte-Denver (gelişim testi), Moxo (dikkat testi)
*Yetişkin Testleri Eğitimi (kişilik, zeka, duygudurum)
*Oyun Terapisi Eğitimi
*Aile Danışmanlığı Eğitimi
*Çift Terapisi Eğitimi
*Kaygı ve Stres Yönetimi Eğitimi
*Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi
Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mah. Çobançeşme E-5 Yan Yol Cad. Route İstanbul Rezidans, B Blok, Kat: 10, Daire: 101, İstanbul
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Görüşler içerisinde ara
şu...e
Oğlumuzun sağlık sorunları ve yaşadığımız süreç eşimi ve beni çok yormuştu. Bir uzmandan bu kadar samimi, net yorumlar almak bizi kendimize getirdi. Şu an gittiğimiz yolda güzel sonuçlar alıyorsak etkisi çok büyük
Yaklaşık 5 yıldır, hayatımın her döneminde bana rehberlik eden, içsel yolculuğumda ışık tutan Dilan Hanım, yalnızca bir psikolog değil, aynı zamanda bana doğru yolu gösterecek bir mentor oldu. Onun empatisi, derin bilgisi ve samimiyetiyle her seans, kendimi daha iyi tanımamı sağladı ve hayatıma taze bir bakış açısı kazandırdı. Her konuşma, bana daha güçlü hissettirdi ve içsel dengeyi bulmamda önemli bir adım oldu. Ona minnettarlığımı kelimelerle ifade etmek zor, çünkü hayatımda bıraktığı iz çok kıymetli.
Kaygı nedeniyle basvurmustum Dilan Hanım’a. Terapi süresince yaklasımı cok verim kattı.kaygı ile baş etmenin varoldugunu gördüm.
Kendisinden 3 seneden fazla zamandır terapi alıyorum. Geçirdiğim zor bir süreç için destek almaya başlamıştım. Problemi atlattıktan sonra seans sıklığını düşürerek düzenli devam ettim. Süreçlerdeki tutumundan oldukça memnunum. Özellikle stres yönetiminde zorlanmaya başladığımı hissettiğim zamanlara seanslarımı planlamaya çalışıyorum.
be...l
Dilan hanımdan hayatımın zorlu bir döneminde öfke kontrolü konusunda destek aldım. Seanslar esnasında gerek yaklaşımı gerekse profesyonel desteğiyle bu zorlu süreci atlatmamda çok büyük fayda sağladı. Bu konu da minnettarım. Şimdi her şey çok daha güzel
Dİlan hanım destek almak istediğim konu ve diğer konularda son derece açıklayıcı ve yardımcı bir şekilde benimle ilgilenmeye devam ediyor :)
f...
Dilan Hanımla ilk defa çalıştığım hastane aracılığıyla 2020 yılında iletişime geçtim. Sonrasında da bireysel olarak iletişime geçtim. Kaygı, uyku sorunları, ilişki yönetimi ve iş hayatı sorunları dolayısıyla başvurdum. 2020 yılından bu yana kendisiyle seanslar yapıyoruz. Çok memnunum, seansları sürdürmek bana iyi geliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
b...
Dilan Hanım'a daha önce destek alan bir arkadaşım aracılığıyla ulaştım. Boşanma sonrasında eski eşim vefat etti, bu süreçte kızım adına destek aldım. (5 yaşındaydı) Şu an 7 yaşında. Halihazırda devam eden bir destek sürecimiz var, her aşamada sadece seanslarda değil, seans dışında da hep ulaşılabilir oldu. Herkese kesinlikle tavsiye ederim. Kızım bugün sağlıklı bir ruh hali ile büyüyorsa bunda Dilan Hanım'ın desteği çok kıymetli. Hala kendisinden destek alıyoruz.
Yaklaşık yedi yıldır danışanıyım çok faydası dokundu çok memnun kaldım iki yıldır kızımda aynı şekilde çok memnun kaldık yaklaşık iki aydır ergen oğlumuda götürüyorum gayet memnunuz aynı zaman cana yakın güler yüzlü samimi , tavsiye ediyorum.
ay...n
tüm seanslardan çok memnun kaldım mükkemel bir doktor tavsiye ederim herkese kızımadada aynı şekilde tüm sorunlarına çözüm bulduk iyiki var
Dilan Tanrıverdi Özaslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilan Tanrıverdi Özaslan, Psikoloji. Size Dilan Tanrıverdi Özaslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Good Enough Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi.
Dilan Tanrıverdi Özaslan adresi nerede?Dilan Tanrıverdi Özaslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mah. Çobançeşme E-5 Yan Yol Cad. Route İstanbul Rezidans, B Blok, Kat: 10, Daire: 101 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilan Tanrıverdi Özaslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Dilan Tanrıverdi Özaslan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Dilan Tanrıverdi Özaslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilan Tanrıverdi Özaslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Dilan Tanrıverdi Özaslan hangi dilleri konuşuyor?Dilan Tanrıverdi Özaslan ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Dilan Tanrıverdi Özaslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilan Tanrıverdi Özaslan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Dilan Tanrıverdi Özaslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Dilan Tanrıverdi Özaslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dilan Tanrıverdi Özaslan hangi sigortaları kabul ediyor?Dilan Tanrıverdi Özaslan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Kadıköy
- Şişli