Uzm. Kl. Psk. Dilan Tanrıverdi

Psikoloji

İstanbul 1 adres

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Randevu +6 daha fazla

Cinsel Terapi

İstanbul

Uzman Klinik Psikolog Dilan TANRIVERDİ, eğitimini İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi İnsan ve Toplum Fakültesi "Psikoloji" bölümünden "lisansını" tamamlayarak "Psikolog ünvanını almıştır.

İstanbul Esenyurt Üniversitesi "Klinik Psikoloji" bölümünden de "yüksek lisans" ını tamamlayarak "Uzman Klinik Psikolog" ünvanını almıştır.

Bitirme projesini "Sigara bağımlılığının anksiyeteye ve uykusuzluğa etkisi" olarak eğitimini tamamlamıştır.

Lisans eğitimi boyunca stajlarını,
Esma Hatun Çocuk Yuvasında,
İzmir Üniversitesi Hastanesi Çocuk ve Ergen Psikiyatri Polikliniğinde,
Tin Psikoloji Danışmanlık Merkezinde,
Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumunda gönüllü olarak tamamlamıştır.

Yüksek Lisans eğitimi boyunca stajını,
Yedikule Surp Pirgiç Ermeni Hastanesi Yetişkin Psikiyatri Polikliniğinde tamamlamıştır.

Eğitim hayatı ve sonrasında birçok eğitimler almıştır,
*Çocuk Testleri Eğitimi: Wiscr (çocuklar için zeka testi), Agte-Denver (gelişim testi), Moxo (dikkat testi)

*Yetişkin Testleri Eğitimi (kişilik, zeka, duygudurum)

*Oyun Terapisi Eğitimi

*Aile Danışmanlığı Eğitimi

*Çift Terapisi Eğitimi

*Kaygı ve Stres Yönetimi Eğitimi

*Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi

Bu eğitimleri tamamlayarak,
Çocuk, Ergen ve Yetişkin terapileri yapmaktadır.

Konum: başka bir yer Diğer

tüm seanslardan çok memnun kaldım mükkemel bir doktor tavsiye ederim herkese kızımadada aynı şekilde tüm sorunlarına çözüm bulduk iyiki var

Konum: Route İstanbul Rezidans Psikoloji Randevusu

Dilan hanım profesyonelliği, size verdiği güven, sorunu en hızlı ve sağlıklı şekilde çözüme ulaştırması,kendisinin inancınıza,değerlerinize gösterdiği hassasiyet, samimi yaklaşımı, hiçbir sorunuzun yanıtsız kalmaması, alanına olan inanılmaz hakimiyeti… Mucizemin adı oldu kendisine sonsuz teşekkürler...

Konum: Route İstanbul Rezidans Psikoterapi

Dilan Hanım, kimseye duyuramadığım çığlıklarımı o duydu.Kendi kurtuluşumu başlatmamın arka planı oldu.Yaklaşık 1 senedir yanına gidiyorum.Boşluk duygusunda ve gerçeklik olgusunda kendimi kaybettiğim zaman, bana kendi ışığımı yöneltmemi sağladı. Geçirdiğim gerçekliği kaybetme ve yabancılaşma hislerinde kendim olan boşluğumu buldum onun sayesinde. Boşluğun bana verdiği hazzın yönünü değiştirdim.Ona çok minnettarım. Yolu daima açık olsun.

K
Konum: Route İstanbul Rezidans Psikoloji Randevusu

„Zorlu bir sürecin kolay bir şekilde geçmesinde hem bana hem 7 yaşındaki oğluma yardımcı olmuştur.Rahatlıkla herzaman kendisine ulaşabiliyorum.Eşimi kaybetiikten sonra kendimi hiç iyi hissetmiyordum,Ne yapacağımı bilmiyordum.Dilan Hanım'la beraber sohbet etmek ve beni yönlendirmesiyle şu anda daha iyiyim,Desteği için çok teşekkür ederim.

Konum: Route İstanbul Rezidans Psikoloji Randevusu

Kendisine 7 seans kadar gitme imkanım oldu ilaçtan ziyade farklı yöntemler ile yaklaşmakta. Kendisi dünyanın en tatlı danışmanı. Genç yaşında bu başarısını tebrik ederim. Kaygı bozukluğundan ötürü kendisine danışmıştım şuan baya iyiyim herşey için teşekkürler ederim

Konum: Route İstanbul Rezidans Psikoterapi

Güler yüzüyle zor zamanlarımda çok yardımı dokunmuştur. Hiç çekinmeden kendimi anlatabildim, anlaşıldığımı da gördüm. Tüm teşekkürler Dilan Hanıma.

Konum: Route İstanbul Rezidans Psikoloji Randevusu

Dilan hanımla beraber kendi yolculuğumda ilerlemek çok güzeldi .Yarattığı farkındalıklar için çok teşekkür ederim.Kendisi her zaman kibar,ince düşünceli ve nazikti.

Konum: Psikoloji Randevusu

Anksiyete tedavisinde Dilan Hanimla cok etkili ve basarili bir süreç geçirdik. Danışanlarına yaklasimi cok guzel. Ayni problemleri paylaşan insanlara kesinlikle öneriyorum.