Cinsel Terapi
İstanbul
İstanbul Esenyurt Üniversitesi "Klinik Psikoloji" bölümünden de "yüksek lisans" ını tamamlayarak "Uzman Klinik Psikolog" ünvanını almıştır.
Bitirme projesini "Sigara bağımlılığının anksiyeteye ve uykusuzluğa etkisi" olarak eğitimini tamamlamıştır.
Lisans eğitimi boyunca stajlarını,
Esma Hatun Çocuk Yuvasında,
İzmir Üniversitesi Hastanesi Çocuk ve Ergen Psikiyatri Polikliniğinde,
Tin Psikoloji Danışmanlık Merkezinde,
Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumunda gönüllü olarak tamamlamıştır.
Yüksek Lisans eğitimi boyunca stajını,
Yedikule Surp Pirgiç Ermeni Hastanesi Yetişkin Psikiyatri Polikliniğinde tamamlamıştır.
Eğitim hayatı ve sonrasında birçok eğitimler almıştır,
*Çocuk Testleri Eğitimi: Wiscr (çocuklar için zeka testi), Agte-Denver (gelişim testi), Moxo (dikkat testi)
*Yetişkin Testleri Eğitimi (kişilik, zeka, duygudurum)
*Oyun Terapisi Eğitimi
*Aile Danışmanlığı Eğitimi
*Çift Terapisi Eğitimi
*Kaygı ve Stres Yönetimi Eğitimi
*Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi
Bu eğitimleri tamamlayarak,
Çocuk, Ergen ve Yetişkin terapileri yapmaktadır.
ay...n
tüm seanslardan çok memnun kaldım mükkemel bir doktor tavsiye ederim herkese kızımadada aynı şekilde tüm sorunlarına çözüm bulduk iyiki var
b....b
Dilan hanım profesyonelliği, size verdiği güven, sorunu en hızlı ve sağlıklı şekilde çözüme ulaştırması,kendisinin inancınıza,değerlerinize gösterdiği hassasiyet, samimi yaklaşımı, hiçbir sorunuzun yanıtsız kalmaması, alanına olan inanılmaz hakimiyeti… Mucizemin adı oldu kendisine sonsuz teşekkürler...
he...
Dilan Hanım, kimseye duyuramadığım çığlıklarımı o duydu.Kendi kurtuluşumu başlatmamın arka planı oldu.Yaklaşık 1 senedir yanına gidiyorum.Boşluk duygusunda ve gerçeklik olgusunda kendimi kaybettiğim zaman, bana kendi ışığımı yöneltmemi sağladı. Geçirdiğim gerçekliği kaybetme ve yabancılaşma hislerinde kendim olan boşluğumu buldum onun sayesinde. Boşluğun bana verdiği hazzın yönünü değiştirdim.Ona çok minnettarım. Yolu daima açık olsun.
ka...
„Zorlu bir sürecin kolay bir şekilde geçmesinde hem bana hem 7 yaşındaki oğluma yardımcı olmuştur.Rahatlıkla herzaman kendisine ulaşabiliyorum.Eşimi kaybetiikten sonra kendimi hiç iyi hissetmiyordum,Ne yapacağımı bilmiyordum.Dilan Hanım'la beraber sohbet etmek ve beni yönlendirmesiyle şu anda daha iyiyim,Desteği için çok teşekkür ederim.
g....v
Kendisine 7 seans kadar gitme imkanım oldu ilaçtan ziyade farklı yöntemler ile yaklaşmakta. Kendisi dünyanın en tatlı danışmanı. Genç yaşında bu başarısını tebrik ederim. Kaygı bozukluğundan ötürü kendisine danışmıştım şuan baya iyiyim herşey için teşekkürler ederim
Güler yüzüyle zor zamanlarımda çok yardımı dokunmuştur. Hiç çekinmeden kendimi anlatabildim, anlaşıldığımı da gördüm. Tüm teşekkürler Dilan Hanıma.
Dilan hanımla beraber kendi yolculuğumda ilerlemek çok güzeldi .Yarattığı farkındalıklar için çok teşekkür ederim.Kendisi her zaman kibar,ince düşünceli ve nazikti.
Anksiyete tedavisinde Dilan Hanimla cok etkili ve basarili bir süreç geçirdik. Danışanlarına yaklasimi cok guzel. Ayni problemleri paylaşan insanlara kesinlikle öneriyorum.
Dilan Tanrıverdi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilan Tanrıverdi, Psikoloji. Size Dilan Tanrıverdi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Online Terapi, Normal Randevu, Cinsel Terapi, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Psikoterapi.
Dilan Tanrıverdi adresi nerede?Dilan Tanrıverdi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilan Tanrıverdi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilan Tanrıverdi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Dilan Tanrıverdi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilan Tanrıverdi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Dilan Tanrıverdi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilan Tanrıverdi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilan Tanrıverdi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilan Tanrıverdi hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Dilan Tanrıverdi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu